Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי כמה שיפצורים היום בבית, ובסוף הורדתי את החשמל בדירה (את הפחת) והחלפתי כמה שקעים.

מאז הגברת (דגם המכשיר הוא PS42A450) לא מגיבה כלל, לא לשלט ולא ללחיצה על הכפתור הפעלה.

במקביל אליה מחובר שנאי והוא נדלק ועובד, ז"א שיש מתח שמגיע אליה.

המכשיר אצלנו כ-6 שנים (10/2009) ולהערכתי בסה"כ הוא בן 7 בערך (נקנה ישירות מחנות, מתצוגה, בחצי מחיר).

מישהו נתקל במשהו דומה ? יש מה לבדוק או לזרוק לפח ?

על פניו זו נראית כמו תקלה ב supply board, אבל לך תדע - זה יכול להיות גם מכרטיס אחר.

איציק

עריכה:

נ.ב. - הטלויזיה שלי לקחה את ה Black Friday ברצינות מידי :D;-)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי בבית הייתה פלזמה nec בת תרייסר שנים, ברגע שהיא עשתה צרות דומות למה שתיארת, ניצלתי את ההזדמנות להעיף אותה.

הפלזמה הייתה כמו תנור קטן, בחורף זה נחמד בקיץ מעיק, בנוסף אני הייתי שומע את המאווררים שהיו עובדים בפנים.

אך כל אחד והשיקולים שלו.

פורסם

יש לי פלזמה סאמסונג בת 5.

הייתי משקיע זמן וכסף כדי לא לעבור למה שיש היום לשוק להציע, מבחינת איכות תמונה בכמה אלפים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת שאני מאוכזב מהתמונה של הטלויזיה הזאת, ובכל מקום שאני צופה באחת מודרנית אני מקנא.

פיללתי ליום שהיא תתקלקל ונראה לי שאני מעיף אותה לעזאזל.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם בא לך להתחדש, אל תזרוק את הטלוויזיה. אני אשמח לקבל אותה.

כבר מספר טלוויזיות שאנשים פה זרקו הגיעו אליי, תוקנו בכלום כסף (סטודנט להנדסת חשמל) ונתרמו לנזקקים ובעירי לצערי, לא חסר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
...החליפו קבלים . לא עזר. נמכרה למעבדה לחלקים ב100 שח 50 אינצ׳

החליפו? מי החליף?

הגיע אליי כבר מסך בן 4 שנים של פנסוניק שגם החליפו לו קבלים במעבדה, עבדה שבוע בדיוק ושוב לא נדלקה.

אחרי עיון בספרות, במעבדה שמו קבלים לא מתאימים בכוונה גמורה שיחזרו אליהם וימכרו להם לחלקים.

אני סיימתי עם מעבדות מזמן. עוד כשבחור מפה תיקן לי מגבר מונובלוק ב300 שקל שעלות הרכיב היא 5 שקלים בהר ציון ועוד 295 שקלים על הידע. הלכתי לרכוש את הידע הזה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

חברים, המצב קשה.

הייתי היום ב-5 חנויות ולא ראיתי שום טלויזיה "וואו".

ל SONY תמונה יפה, הדגמים הבכירים של LG וסמסונג גם לא רעים בכלל - הפתעת ההפתעות היתה דווקא גרונגיד (כן כן, אל תסקלו באבנים ישר...) שהציגה (ביחס למחיר המצחיק) תמונה מאוזנת עם איזון טוב של גווני שחור ותמונה נעימה לעין שלא מעייפת (כמו שיש בחלק מהטלויזיות ממש OVER CONTRAST).

אינני יודע מה רמת הכיוונונים שהטלויזיות מוצגות, והאם FINE TUNINING קטן דרך מסך ההגדרות יכול לפתור את זה - אבל המצב מאוד מתעתע.

בסוף ראיתי פנסוניק 50" בעולם הקולנוע. לא רע. OVER CONTRAST מטורף (מעייף אחרי כמה זמן) - סה"כ לא רעה.

תמורה טובה ביחס למחיר ולאחריות:

מסך 4K

אחריות 60 חודשים (5 שנים מלאות !) של יורוקום.

המחיר בעולם הקולנוע והמתחרים: 3990 שח. ב"פומפה" 3690 ש"ח.

לצערי הרב לא מצאתי HAIER 50H6600 בשום חנות. בניופאן (ישירות) טוענים שאזל המלאי. דווקא התמונה של ה 42B8000 נראית טובה ומאוזנת.

ב"מחסני חשמל" ראיתי גם 2 דגמים של הייסנס - אחד מהם היה לא רע בכלל.

מבחינת תמונה - ההבדלים במסכים הממוצעים כמעט בלתי מורגשים, מה שכן מורגש הוא עניין הצבע \ עודף צבע - והקונטרס \ OVER-קונטרסט.

מה דעתכם ?

האם למישהו באמת יצא לשחק עם הכיוונים דרך ההגדרות ולראות איך הורדת הקונסטרס משפיעה על התמונה ?

מה הייתם בוחרים ? (נראה שהפנסוניק מציגה את התמורה הטובה ביותר לכסף - כולל מותג מוכר ויבואן טוב, למיטב ידיעתי).

(בנוגע לשירות יורוקום - נתקלתי ממש בזה [טרי טרי], אבל הסוף היה טוב. לא מלבב וגם לאחרים לא חסרות צרות [שמישהו יסתכל בפייסבוק של ניופאן] אבל נראה לי שזה הרע במיעוטו).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני בספק אם במעבדה שבה החליפו לי את הרכיבים הנפוחים רצו את המסך לחלקים. מי צריך גרוטאות למכירה ששוקלות משקל כזה ולהתעסק עם זה בכלל. בספק אם זה כלכלי

פורסם

איציק,

אני מאוד אוהב את התמונה של פנסוניק.

המלצתי עליה לחמי וחמותי לפני מספר שנים והיא עובדת מדהים ומציגה תמונה נהדרת עד היום.

אני גם עם פלאסמה בת 6 שנים (טפו טפו טפו), אכן תמונה טובה ויפה, אבל:

טלויזיות הLED כיום נותנות מענה יפה לפלאסמות של פעם.

גם אני חשבתי שזה אסון שהפסיקו לייצר פלאסמות לפני מספר שנים אבל לא כך הוא.

לאמא שלי המלצתי על פנסוניק לד "חכמה" לפני שנה, הלכנו לקנות ביחד ובאמת אהבנו את התמונה.

היא עובדת אצלה כבר שנה ואם להיות כנה...התמונה יותר יפה מאשר אצלי בפלאסמה.

אני יודע מה אני יקנה שאשר הפלאסמה תיתפגר לי (555)

קונטרסט אתה תכוון לבד בבית בתאורה אצלך בסלון, זו לא בעיה.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לפני שבועיים רכשתי LED חדשה, אחרי שכל מקום שהייתי בו הסתכלו עלי עקום כששאלתי אם בטעות נשארה איזו פלזמה במלאי. הדגם שרכשתי הוא מסדרת H6400 של סמסונג אחרי שקראתי עליו ביקורות מצויינות בטווח המחירים שלו.

לגבי התצוגה של טלויזיות בחנות אין בזה שום טעם. הטלויזיות פועלות במצב shop mode ש"מחייה" את הצבעים ואת חוזק תאורת המסך על מנת להראות אטרקטיבי. טלויזיות מתקדמות נותנות אין ספור אפשרויות כיול (וכל מיני סטאפים וקליברציות מומלצות ברשת) כך שניתן להגיע לתמונה לא רעה בכלל.

טלויזיות לד, טובות ככל שיהיו, לא מצליחות להקרין שידורי SD בצורה נאותה ולכן הן נראות פח אשפה בעיקר למי שצופה בערוצים "אנלוגיים". עם זאת ולאחר מקצה כיוונים יסודי קיים שיפור עצום (!) בהשוואה ל LCD של פנסוניק בת ה 8 שעדיין מתפקדת. לטעמי ביצעתי רכישה מצויינת והתוצאה הסופית היא הרע במיעוטו.

מוזמן לקפוץ (אהמ...) ולהתרשם בעצמך :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי,

ה TH50CX400 היא אומנם 4K אבל מעבר לזה אין לה שום פיצ'רים נוספים. אין לה פאנל IPS ואין לה ממשק Smart-Tv.

המשכתי לנבור ומצאתי שהדגם TH50AS630L, הוא דיי פופולארי ומומלץ. זו סדרה גבוהה יותר מה-CX400 (בגודל 50" יש מעל ה-630L רק את ה 670 וה-700). מדובר במסך FULL HD ויש לו פאנל IPS ו- SmartTV. המפרט נדיב והתגובות ברשת חיוביות בסה"כ.

המחיר ברשת (ZAP) עומד על לא פחות מ 4000 ש"ח. לא מצאתי בחנויות נוספות מחיר זול יותר.

נברתי באתרי המכירות ומצאתי את הדגם ב OLSALE. הם נותנים עכשיו 300 שח קופון הנחה במזומן לרכישה הזו.

אחרי שוידאתי שאין יותר זול, הצעתי כמה הצעות ובסופו של דבר קיבלתי אישור על 3599 ש"ח כולל משלוח (משלוח זה 99 שח, זה אומר 3500 ללא משלוח) לזכיה, ובא לציון גואל !

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש LED שיכול להתקרב לפלזמה ברמת השחורים ובמקביל לספק איכות תמונה מעולה, ממליץ על סדרת W8XX של סוני - דגם W828 או W815.

עולה טיפה יותר מהמתחרות הקוריאניות אולי אין בה את רוב הגימיקים שלהן כמו סמארט מתקדם, אבל בדבר שחשוב באמת- באיכות התמונה אין שני לה, לפחות לא בטווח מחירים שלה (עד 5K ל50").

כבר כמעט שנה עם ה W805, דגם ה50", כל פעם שמדליק סרט בלוי ריי אני מתמוגג מחדש מהאיכות. :-)

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מעדכן:

אחרי שנקנתה ביום ראשון בלילה, הגברת נחתה היום בצהריים אצלי בבית.

תוך כמה דקות היא כבר היתה על הקיר מחוברת ל WIFI עובדת.

בקיצור ? ליגה !

הנבלות יודעים לעשות טלויזיות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...