Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאחר מספר שנים שאני הולך למוסך ספציפי לתחזק את הרכב החלטתי לבדוק פה בפורום אם המחירים המוצעים באותו המוסך הם הגיוניים או שכדאי לי לחפש חלופה.

השנה כשצלצלו להזכיר לי שהגיע הזמן לטיפול השנתי החלטתי לשאול אותם מה דרוש להחלפה ומה המחיר עבור הטיפול.

הרכב הינו יונדאי אקסנט 2008 מנוע 1600 בעל 113,000 ק"מ.

-פילטר שמן

-שמן

-אטם

-פילט דלק

-פילטר אוויר

המחיר הנדרש הוא 1036 שקלים (מוסך מורשה יונדאי)

האם המחיר הגיוני או שעדיף לי לחפש חלופה?

תודה מראש

פורסם

אהלן,

לדעתי המחיר סביר לגמרי ועוד למורשה, בהתחשב בעובדה שלהחליף פילטר דלק בגטס זה מעט נאחס ולא עבודה של 5 דקות.

במידה והחלפים מקוריים וזה כולל עבודה ומע''מ, משתלם לדעתי.

במיוחד אם זה מוסך אמין שאתה מכיר וסומך עליו.

רועי

פורסם

בכיף,

אני לא מהצפון קח שלא אוכל להמליץ לך.

אבל אם סה''כ אתה צריך מחירים ממורשים אחרים, תרים טלפון להצעת מחר.

אם תרכוש לבד את החלפים נניח מיונדאי שופ, JUST MOTOR,APEX MOTORS, או כל חנות חלפים אחרת, ותלך למוסך מורשה משרד תחבורה

(לא מורשה יבואן) ותשלם לו עבודה תחסוך עוד קצת.

אם תרכוש ותטפל לבד בכלל תחסוך כסף.

רועי

פורסם

אני מעריך שמחיר החלקים לטיפול כזה הוא כ-250-300 ש"ח.

כמו שאמר לך רועי, תוכל לבצע לבד את הטיפול ולחסוך לא מעט כסף. זה טיפול שאתה עושה בבית בפחות משעה.

אם תקנה חלקים ותגיע לאיזור המרכז, יותר מאשמח לבצע לך את הטיפול (ללא תשלום כמובן).

שלומי

פורסם

תבדוק כמה יעלה אחרי הנחה של הפורום:

http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile#accentcar

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעזרתו האדיבה של אסף (asafasaf) מ"כנופיית הטיפולים השוטפים" שעשה לי את הטיפול חסכתי המון כסף ויותר מזה למדתי המון מהמקצועיות והשליחות שלו למטרה מסוימת, אז שאפו ענק והמון תודות...

בטיפול הוחלפו פילטר אויר, פילטר דלק, פילטר שמן, שמן, פלאגים ופילטר דלק.

יש לציין שהפילטר דלק לא היה פשוט להחלפה אבל לפי התוצאה כנראה שהיה צורך בהחלפתו :wink:

6b568739a15cda543a706176529d551f.jpg7b09d793c9f4c01d484dd9b61c9ee143.jpg7cd3d2efb1616feeffb3ef1383073d07.jpg357b1b165ec56ca91117b377adc06829.jpgb15843a6042c6ff79621d5f166dbf657.jpgd7e7aabfbcb63b898c87bb0f90cc6678.jpg

פורסם
האם זה היה אתמול?

אני הייתי הבחור לפניך עם הטויוטה.

שאפו לאסף, כל הכבוד. חסכת הרבה כסף.

כן, נראה שהגעתי ממש כמה דקות אחריך.

בהחלט חסכון גדול

פורסם

קח בחשבון שכל 45 אלף קילומטר או 3 שנים צריך להחליף גם פילטר אוויר של מיכל דלק. הוא יושב עם שני קליפסים מאחורי הגלגל האחורי מתחת לפתח מילוי דלק.

• תוכן חדש...