Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^

היו חגים,ועכשיו הצפות בגלל החורף,ובכלל עומס כללי.

אנא גלה הבנה\סימפטיה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי חבילה של usps שתקועה כבר שבוע על סטטוס ״ממתין לבדיקת מכס״. פעם ראשונה שאני נתקל בכזה סטטוס , בדרך כלל אחרי יום זה משתנה , מישהו נתקל בכזה מצב?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

חבילה קטנה ששלחתי ב19.07 בדואר רשום מחיפה לגן יבנה הגיע ב21.09 = יותר מחודשיים.

העיקר הפקידה אמרה "יגיע תוך יומיים-שלושה". אולי לא שמעתי טוב והיא אמרה חודשיים-שלושה..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ב-19 בספטמבר הזמנתי שני מוצרים.

אחד ממיאמי, ארה"ב.

השני מבני ברק, ישראל.

המוצר ממיאמי כבר אצלי בבית.

המוצר מבני ברק עדיין לא.

פורסם
כמה זמן בערך לוקח כיום לחבילה מהונג-קונג/סין להגיע לארץ בשילוח רגיל (לא אקספרס/EMS)?

עם מעקב - פחות זמן

בלי מעקב - יותר זמן (סריקה מחדש בכל תחנה)

בהנחה ששאלת כמה זמן רק להגיע לארץ (יענו טיסה נטו) אני מניח שזה בין יום-יומיים לשבוע גג (אפילו בשילוח הכי זול שלהם)

בהנחה ששאלת כמה זמן להגיע אליך הביתה\לקבל פתק,אז כמו שחולגי כתב - שבועיים במינימום,והיד נטויה עד כמה חודשים (!)

עצוב אבל ככה זה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שבוע - שבוע וחצי.

באיזו חברת דואר אתה מנוי? בדואר שאליו אני מנוי (דואר ישראל) זה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים.

עם מעקב - פחות זמן

בלי מעקב - יותר זמן (סריקה מחדש בכל תחנה)

לא התכוונת להפך?

:turn-l:
פורסם
יש לי חבילה של usps שתקועה כבר שבוע על סטטוס ״ממתין לבדיקת מכס״. פעם ראשונה שאני נתקל בכזה סטטוס , בדרך כלל אחרי יום זה משתנה , מישהו נתקל בכזה מצב?

כן לי יש חבילה בסטטוס הזה מתחילת ספטמבר.

בייאושי כי רב ניגשתי לסניף המכס בדואר ההגנה.

הפקידונים שם לא רצו לעזור לטענתם אין בידם לאתר את החבילה.

ועליי להמשיך ולהמתין.

פורסם

חבילה שהזמנתי מפולין יום לפני כיפור, תקועה במכס בת"א מה 14.10.15, מיותר לציין שאי אפשר להשיג את המכס.

התקשרתי 100 פעם והצלחתי להשיג אותם פעמיים ונתנו לי את אותה התשובה, לחכות למיון של החבילות ולא יותר מזה.

משתגע!

בדיוק!

פורסם

הרגע הזה שאני בודק את תיבת הדואר וקולט שלושה פריטים מאיביי שהוזמנו ב27/09, 09/10, 10/10 ומכתב ממחלקת הגבייה מעיריית חדרה שתוהים למה אחרי שלושה מכתבים שהם שלחו לי - עוד לא שילמתי ארנונה על אוגוסט.

מנפלאות דואר חדרה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אחותי הזמינה פריט , הסטטוס היום בבוקר השתנה ל "הפריט מעוכב מכס. ב 05/11/2015 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט"

ההודעה זה ללכת לדואר לשלם את המכס או הודעה שהוא נתפס?

כמובן לא עונים במכס וגם חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובה ברורה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...