Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני יודע שהנושא נטחן בעבר..

אבל אצלי זו ואריאציה קלה של הנושא, אז אולי יהיה מעניין יותר :)

התחלתי להשמיע קבצים שהם ריפ של תקליט [מוזיקת רוק גראנג'], הם פחות "מקומפרסים" ולכן צריך יותר הגברה בשביל להגיע לווליום נורמלי. אני סך הכל מחפש שתהיה 20% אחוז יותר עוצמה מורגשת, מהמקסימלית של עכשיו. [האזנה איכותית יותר למוזיקה, זה רק בבית מבחינתי]

הוספתי קנווד 9*6 במגש האחורי, עם הקנייה של הרכב, והשתמשתי בפיידר בשביל שרוב הסאונד יגיע דרכם, והייתי מרוצה מזה עד עכשיו.

אז מה עדיף לדעתכם [כסף הוא השיקול הכי חשוב..]:

1. להחליף את ה4 אינץ לקומפוננט?

2. להוסיף מגבר+סאב סבירים?

3. להחליף את הHU?

תודה לאוהבי המוזיקה באשר הם ;)

עריכה אחרונה על ידי lior6996
פורסם

תודה על התשובה

אז בשביל להיות יותר ספציפי, בסביבות אלף שח:

עדיף לשים קומפוננט, נניח מורל 402

או

עדיף מגבר + סאב באותו הסכום.

או שזה כל כך שולי מה שהם יתנו, עם הHU הזה, שכבר עדיף לשים קבצים מקומפרסים, ולהפסיק לחפש איפה לבזבז ;)

פורסם
התחלתי להשמיע קבצים שהם ריפ של תקליט [מוזיקת רוק גראנג'], הם פחות "מקומפרסים" ולכן צריך יותר הגברה בשביל להגיע לווליום נורמלי.

מה?! :confused:

פורסם (נערך)

חח נוו מונחי הדיוט :)

אם תשים לב, יש שירים שכשאתה שם אותם, הם נשמעים בווליום חזק מאוד מראש, גם בלי הגברה, ויש שירים שלא, בהשוואה [בדרך כלל שירים שהוקלטו עד שנות ה90 כולל].

יש הרבה מידע על התהליך שתעשיית המוזיקה עברה בהקשר הזה -- "the loudness war" ביוטיוב, או גוגל, מראה את ההבדל בין אלבומים שהוקלטו פעם לכאלה שהוקלטו היום / עברו remaster

פורסם

זה לא קשור ל RIP או לקומפרסיה.

נחזור לעניין:

הייתי מתחיל מאופציה 3 ללא ספק ,רואה אם אתה מרוצה ורק אז חושב אם לשדרג את הסט הקדמי.

המורל וירטוס 402 זה סט שדורש הגברה ,אבל אתה יכול ללכת על קווסאלי טוב בחצי מהתקציב.

פורסם (נערך)

אשמח להמלצה על קווסאלי טוב,

כי להחליף hu זה סיפור כרגע, עם ההוצאות על הפלסטיקה בעלות חצי מהתקציב.. [מחו"ל אני חושש להזמין בלי להבין בדיוק מה אני מקבל]

פורסם (נערך)

כן, רואים את זה כשמשווים את אותו השיר בדיוק --

אותו שיר של נירואנה, נניח smells like teen spirit, יש מהאלבום nevermind שיצא ב2011 [גירסה עם רימסטר], ויש מאותו אלבום/תקליט כפי שהופץ ב1992.

ורואים בהצגה של גלי הקול [ביוטיוב] שהעוצמה הוגברה פי כמה, על חשבון הבחנה בפרטים קטנים,

אבל מצד שני, ככה זה ישמע חזק ו"בולט" על כל סוג של סמרטפון/מערכת זולה [לא בטוח אם זה המניע של העניין]

פורסם

אתה פה ניכנס לענייני SQ עם מערכת מקורית של פיקנטו :screwy:

בוא נחזור לפרופורציות.

בשורה התחתונה אם אתה עושה RIP לדיסק מקורי

ל WAVE או ל MP3 בדחיסה של 320KB הסיכויים שאתה תרגיש הבדלים קלושים

אלא אם כן יש לך אוזניים של נץ.

פורסם (נערך)

חח ברורר

התלהבות "שכלית" מהרעיון של להשמיע קבצים כאלה ברכב

מוזיקה אני שומע איכותית בבית, עם מגבר דנון ורמקולים של B&W, קבצי FLAC וכו'

אולי באמת עדיף לשים את הקבצים ה"רגילים" וזהו.

אשמח בכל אופן להמלצה על הרמקול הקוואקסיאלי.

פורסם

אם אתה רוצה קוואסלי 4 טוב :

Focal 100CA1 או Focal 100CVX אם אתה רוצה קצת יותר להשקיע

Morel Tempo Coax 4

תשקיע את שאר הכסף על מכשיר רדיודסיק טוב

ואתה תקבל תוצאה הרבה יותר טובה ממה שיש לך עכשיו.

• תוכן חדש...