Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול הרכבתי את הידית . לצערי לא הייתה לי מספיק סוללה כדיי לצלם.

martines , קודם כל מלבישים אותו לתוך הטבעת של הידית ואח"כ מכניסים את המוט ברזל לתוך הטבעת .

 

תודה !!!

אכן היום פירקתי את הדלת, וניסיתי בכמה דרכים ללא הצלחה. וכמו שכתב EB-86 חייבים לפרק את הטבעת מהמוט ולהכניס אותה לידית.

ולכל מי שיחפש עזרה בנושא בעתיד - להלן סדר הפעולות :

1. לפרק את כל המוטות (לחצן נעילה, ידית פנימית, ומנגנון נעילה חשמלית)

2. לפרק את המנעול (3 ברגים בדופן הדלת) + להוציא את הבורג שמחזיק את מנגנון הנעילה החשמלית.

IMG_20151026_163047.jpg

3. לפרק את הטבעת מהמוט, להכניס אותה לחור בידית החדשה,

IMG_20151026_163242.jpg

IMG_20151026_163829.jpg

4. להכניס את הידית החדשה לדלת, ולחבר את המוט לטבעת המושחלת בה.

5. להכניס את הידית החדשה לדלת ולחזק אותה עם הברגים.

6. לחבר מחדש את המנעול והמנגנון החשמלי

7. לחבר את כל המוטות מחדש.

 

הדלת כמו חדשה !

תהנו.

פורסם

תודה.

עברתי לתקן את הדלת האחורית השנייה- גם שם אותו סיפור. הידית הוחלפה, הדלת עדיין לא נפתחת לא מבפנים ולא מבחוץ.

נראה כאילו משהו בפנים לא לוחץ עד הסוף על המנוף שפותח את הדלת. אני מצליח לפתוח את הדלת כשאני מכניס יד פנימה ולוחץ בעצמי על אותו מנוף.

הצרה היא שאחרי שהרכבתי את הידית עם המוט והטבעת פלסטיק הארורים, אני לא מצליח לפרק אותם כדי להוציא את הידית כדי שאוכל להוציא את המנגנון.

הצלחת פעם לפרק את זה ?

IMG_20151030_162212.jpg

פורסם

זה נשמע כמו צרה אמיתית .

אם הצלחת לפתוח את הדלת השניה אין סיבה שלא תצליח לפתוח גם את זו , אלה אם כן משהו ממש תקוע שם .

תנסה עם שפיץ-פלייר להרים חזק את המוט שמתחבר לידית של הדלת .

פורסם

הדלת נפתחת, כרגע הדופן הפלטיקי שלה מפורק ונמצא בתא המטען. ואפשר לפתוח אותה רק על ידי הכנסת יד לתוך המנגנון ולחיצה על המנוף.

משיכה במוטות לא עוזרת כי הם לא מושכים את המנוף מספיק רחוק. לא ברור לי איך זה קורה כי המנוף הזה אם אני מכניס יד ודוחף אותו עם האצבע הדלת נפתחת בקלות אפילו.

צירפתי תמונה כדי להבהירdoor.mechanism.jpg

על המנוף הזה שאני לוחץ עליו עם האצבע ציירתי חץ לכיוון שהוא זז כדי לפתוח את הדלת.

באדום בצורה L צבעתי את המוט מכפתור הנעילה של הדלת (הוא חייב להיות למטה כדי להגיע למנוף כדי שאפשר יהיה לפתוח את הדלת), והעיגול האדום מסמן את המקום בו יש ציר בולט מהצד השני שלא רואים שהוא זו שלוחץ על המנוף. אם אני אשים טבעת כל שהיא כדי להגדיל את עובי הציר, זה יספיק כדי להוסף לחץ על המנוף וזה לסדר את העניין.

 

הבעייה כרגע היא אחרת, איך אני מפרק את הידית החדשה שהרכבתי. אני לא מצליח להוציא את המוט עם הטבעת הלבנה מזרוע הידית. איך הצלחת לפרק את הידית אצלך ?

פורסם

יש לי שאלה בהקשר , על הכוונת שלי להחליף ידית שליד הנהג קולט 97 ( 2 דלתות ) , הכי זול זה מפירוק / חנות חלפים ? ( שבעצם אני לא יודע לאיפה לפנות )

אייבי אין ? יקר ? לא בדקתי כי לא ידעתי איך לרשום בחיפוש בצורה נכונה ידית של דלת ליד הנהג

פורסם

martines , זה פלסטיק חד כיווני , כמו אזיקון . יהיה לך קשה לפתוח אותו . אולי תנסה להרחיב אותו קצת שתוכל למשוך את המוט . אבל לא נראה לי שתצליח . קח קאטר ותגזור אותו ותקנה חדש . לא תהיה לך ברירה .

×
×
  • תוכן חדש...