Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בגולף TSI חדשה, נפח 1.4 ליטר, 125 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא רציתי "לחטוף" את שרשור ה-72 שעות של צ'מפיון, אז פתחתי פוסט ייעודי נפרד.

זה גם עוזר להבין איך VAG הגיעו לתצרוכות הדלק המוצהרות ההזויות של מנועי ה-TSI.

...

ויתרה מזו, בכל מקום בו נבחן אוטו עם מנוע TSI, תהיה זו כתבה, בלוג, פוסט בפורום או תגובה בפייסבוק, הן מוציאות צריכת דלק שלכל הפחות מספקת.

במקרה יצא לי לתעד אתמול נסיעה בינעירונית עם הגולף החדשה, בנפח 1.4 בעלת 125 כ"ס.

יצאנו מירושלים לכיוון אשדוד, הווייז לקח אותנו מכביש 443 לכיוון מודיעין ומשם דרך 431 התחברנו לכביש 4.

בשלב מסויים של הנסיעה דפדפתי במחשב הרכב והגעתי לנתון הצריכה, וביקשתי מאישתי לצלם. נסיעה במהירות כ-100 קמ"ש.

28khdvm.jpg

לאחר נסיעה של כ-20 ק"מ נוספים, צריכת הדלק ללא שינוי, 22 ק"מ/ליטר, נסיעה במהירות של כ-100 קמ"ש.

2qdphfn.jpg

ושוב, לאחר 20 ק"מ נוספים במהירות כמעט קבועה של כ-100 קמ"ש, למעט בשני הקילומטרים האחרונים, הצריכה נשארת יציבה על 22 ק"מ/ליטר.

2qsz1oo.jpg

זה נתון מצויין לדעתי.

החלטתי לתעד גם את הנסיעה חזרה לירושלים, שכוללת גם עליות.

נתקלנו בעומס תנועה משער הגיא ועד סיבוב מוצא, ובכל זאת, כשהגענו הביתה מחשב הרכב הראה צריכה של 16.7 ק"מ/ליטר.

20avqcg.jpg

* לפי ספר הרכב ולפי מה שמצויין על גבי המסך, הצריכה היא ממוצעת, מאז התנעת הרכב (Since start).

הנתונים שהבאתי למעלה תואמים בהחלט לנתונים המפורסמים ע"י היצרן, ואם ניקח בחשבון שמדובר על רכב חדש לגמרי, שנסע רק כ-1,400 ק"מ, הצריכה עשויה להשתפר כשהמנוע יצבור ק"מ גבוה יותר.

161c0h1.jpg

ברור לי שצריכת דלק אמיתית צריכה להבדק בין תדלוקים ע"י מדידה, ובכל זאת...

ברור לי שלאור ההתרחשויות האחרונות, יתכן שגם מחשב הצריכה מתוכנת לזייף נתונים...

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הגיוני אני מוציא ככה בפולו 1.2 2015.

הייתה לי פעם נסיעה מצפת לכרמיאל בלילה המחשב הראה 3.3/100. בכביש 6 אני מוציא 4.9/100.

פורסם

רק לי לא מובן למה הוויז האריך לך את המסלול.

מירושלים לאשדוד הדרך הכי קצרה לדעתי לאשדוד זה לצאת על כביש 1 ולנסוע דרך לטרון לכביש 3 ואז להתחבר לכביש 7.

בפועל הוא הוסיף לך סיבוב בתוך מודיעין וגם האריך לך את הדרך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צריכה זהה ב1.4 מהדור הקודם (21.2 לליטר) בנסיעה מישורית

אין ספק שהצריכה הבין עירונית של המנועים האלו מרשימה מאוד

אבל זה בא על חשבון צריכת דלק עירונית, ששם 12 ק"מ לליטר היא לא מילה גסה.

פורסם

ברור ש-12 ק"מ לליטר זו לא מילה גסה, במיוחד כשמשווים את זה למשפחתית סטנדרטית בנפח 1.6.

זו גם צריכה מעולה. הכל יחסי כמובן.

מקוות לתת בסוף החודש נתוני צריכה אמיתית ("בתחנת דלק") לדור הקודם, 1.4 לי', 160 כ"ס לאחר נסיעה לאילת.

אתן מדידה גם לדור הזה בהזדמנות, אבל יקח קצת זמן עד לבינעירוני הבא.

פורסם

לא הבנתי

לפני שבועיים ראיתם שהם משקרים בדיווח נתונים ע"י תוכנה/וואטאבר ועכשיו אתם מאמינים למה שמוצג על המסך הקטן הזה?

עזוב מחשב דרך, אני מחכה לשמוע על נתונים אמיתיין, בפועל, תגלוק לתדלוק.

מה עוזר לי שבמחשב הרכב מוצג 3 ליטר ל100 קמ כשבפועל הצריכה כפולה?

שלומי

פורסם
לא הבנתי

לפני שבועיים ראיתם שהם משקרים בדיווח נתונים ע"י תוכנה/וואטאבר ועכשיו אתם מאמינים למה שמוצג על המסך הקטן הזה?

עזוב מחשב דרך, אני מחכה לשמוע על נתונים אמיתיין, בפועל, תגלוק לתדלוק.

מה עוזר לי שבמחשב הרכב מוצג 3 ליטר ל100 קמ כשבפועל הצריכה כפולה?

בפועל הצריכה המשולבת שלי עם ה1.4 122 כ"ס היא 13-14 ק"מ לליטר

כשאני עושה בין 650 ל700 ק"מ ומתדלק בערך 50 ליטר

פורסם

טוב לשמוע, אבל מעניין לקבל נתוני אמת, לאחר תדלוקים - זה מה שבאמת קובע.

שבוע שעבר הזמנתי את הגולף הנ"ל - אני נוסע קצת מעל ההמוצע - כמעט כפול - 30.000 ק"מ לשנה, נחמד שיהיה לי רכב חסכוני לשם שינוי.

בהתחלה ניסו לדחוף לי את ה 122 כ"ס בטענה שאין הזמנות ל 125, עד שלא יסיימו את מלאי ה 122. לאחר מספר ימים חזרו אלי והודיעו לי שאפשר להזמין את ה 125. הזמנתי שבוע שעבר ורק היום רק חזרו אלי עם מחיר סופי לאחר שקיבלו את המידע על מבצע ה- 72 שעות.

אשמח לדעת בכמה קיבלת את שלך ? אצלי יצא 133.000 ש"ח - בתוספת איתוראן, צבע מטלי, חישוקי 16' (סיניים - שאני שוקל לבטל) , אגרת רישוי, חיישני רוורס, מחזיק לטלפון סלולרי וערכת נהג (מיכל דלק+מספר אביזרים).

• תוכן חדש...