Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ליאור

ברכות מכונית מקסימה לפני כ25 שנה קניתי כזו לאשתי.

מצטרף לקריאה "נגד השחיטה..."

עם מזל כמו שלך תמצא מושבתת

בהצלחה בכל מקרה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

סיפורים כאלו תמיד גורמים לתהייה איזה עוד מציאות מסתתרות להן במכסנים.

הרכב נראה במצב מעולה!

גיא.

פורסם

שלום לכולם,

ראשית כל, תודה.......

בואו ניקח את זה בפרופורציה .... אין שום כוונה ל"שחיטה" :), הבולמים והבלמים יוחלפו למקוריים של NSU, אבל של ה-TTS וחדשים, מה שיגרום לה לעצור יותר טוב. המנוע יוחלף למנוע TTS מקורי של NSU פרינז, חדש (!) מהניילונים ומחוזק, הפנסים והכנפיים יוחלפו למקוריים של TTS ולא חלופה זולה, לוח השעונים יוחלף לזה של ה TTS וזהו!, לא יהיו עדכונים מודרניים חיצונים ופנימיים כלשהם..

בכל מקרה, כוונתי היא לנסוע ברכב מספר חודשים כפי שהוא, בכדי להרגיש אותו, אולי בסוף התקופה באמת אחליט להשאיר אותו כפי שהוא, מי יודע...:roll:

:-D

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ברכות....אין פנטזיה (כמעט... :wink: ) יותר רטובה מלגלות רכב במצב כזה שהוסתר במשך שנים ולא הועבר מיד ליד תוך כדי ביצוע אילתורים ונזקים.

הבנתי שהכוונה להפכו לתואם TTS אינה הפיכה... אני מאמין שהשדרוג יעשה לפי הספר ובחלקים מקוריים של אנ.אס.או ובכל מקרה התוצאה תהיה מענינת ביותר

שאלה שמאד מסקרנת אותי,האם אחרי 12 שנים המנוע מניע? אינו תפוס? רינגים אינם תפוסים?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ברכות....אין פנטזיה (כמעט... :wink: ) יותר רטובה מלגלות רכב במצב כזה שהוסתר במשך שנים ולא הועבר מיד ליד תוך כדי ביצוע אילתורים ונזקים.

הבנתי שהכוונה להפכו לתואם TTS אינה הפיכה... אני מאמין שהשדרוג יעשה לפי הספר ובחלקים מקוריים של אנ.אס.או ובכל מקרה התוצאה תהיה מענינת ביותר

שאלה שמאד מסקרנת אותי,האם אחרי 12 שנים המנוע מניע? אינו תפוס? רינגים אינם תפוסים?

שאלה מעולה....

לא התנסיתי בהתנעת מנוע שעמד שנים כה רבות, אם יש מישהו שכן ויש לו כמה שעות פנויות, אשמח לעזרה בהתנעה הראשונית :) כמובן שאני יכול למלא אחר ההוראות שחברי הפורום נתנו כאן במשך הזמן, אך אין טוב כבעל ניסיון..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור - התורה מאחורי התנעת רכב שעמד זמן רב אינה מסובכת.

אני באופן אישי התנסתי בזה רבות (סוג של הנאה מוזרה להתניע מכונה שעצרה מלכת לפני הרבה שנים) - ראשית אני דווקא חוקר את הבעלים לסיבה להעמדת הרכב מלכתחילה, אבל בכל מקרה קיים כאן אלמנט גדול של סקרנות גרידא ולאו דווקא חשיבות להתנעת הרכב.

במידה והמנוע אינו "תפוס" - רצוי לנסות קלות ולא לסובב הרבה - היות ובשלב זה נגרם נזק כתוצאה מכך!!

יש צורך בהחלפת השמן הישן, בדיקת הפלאגים (האם אין עליהן פיח כתוצאה מ"אכילת שמן" או תערובת עשירה מידי) במצבר חזק (6V או 12V - תלוי בסוג הרכב), מיכל עם כמה ליטרים של דלק, ותרסיס על בסיס שמן מסוג כלשהו.

ראשית פותחים פלאגים (וכמובן בודקים ומנקים באותה ההזדמנות) ומרססים בכל הצילנדרים (ב-NSU יש מנוע 8 צילינדר לא?:wink: ) ונותנים לתרסיס לעשות את עבודתו - במקביל מחברים מיכל עם דלק מעל לקרבורטור (לא רצוי להשתמש בשלב זה במיכל המקורי שבוודאי נזקק לניקוי).

כעת מנסים לאט לאט להזיז את המנוע בעזרת מנואלה/ידיים (בכל מקרה נגרם נזק כלשהו לגל הארכובה כתוצאה מכך שהינו יבש וישנו חיכוך גדול של מתכת יבשה אחת כנגד רעותה), כך מזיזים את המנוע לאט לאט מספר סיבובים כדי שהשמן יתחיל לנוע ולשמן את חלקי המנוע ובנוסף התרסיס יספג טוב יותר בקירות הצילינדרים.

כעת יש צורך לבדוק האם קיים ניצוץ - האמת היא שישנו "מוח חשמלי" שעוקף את כל מערכת ההצתה, אבל אין סיבה שלא לנקות את הפלטינות (לדעתי תיזקק להחלפת הקבל בכל מקרה) ולנסות להניע.

אם תזדקק לעזרה פנה אלי.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אין מילים!!!! :?

איזה סיפור!!!... איזה מצב מדהים יש לאוטו!!!... איזה תוכניות יש בשבילה!!!...

בהצלחה איש!. אל תתיאש ממנה ותצאה מרוצה מעצמך בסוף :mm_yeah:

תעדכן מדי פעם איך הכל מתקדם :)

פורסם

אהההה... :shock3:

ממש כמו מדור המציאות של החודש בירחון "קלאסיק קארס"...

כל הכבוד ובהצלחה :mm_yeah:

רק לי נשאר לחפש איזו חיפושית עלומה באיזה האנגר לחדש ימים עברו...

נו שמישהו יגאל אותי וימצא גם לי אחת :ok:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אותו סיפור קרה לנו עם הקורטינה הGXL הכחולה שנת 76 שלנו.

היא הייתה שייכת לאדם זקן שלפני הרבה שנים את אשתו נפטרה בתאונת דרכים בדרך לחתונה של הבת שלהם.

מאז הוא לא נסע על הקורטינה והיא הייתה הרבה שנים על בלוקים מכוסה בהרבה שכבות של ניילונים בעוד שהיא במצב חדש!

אך הבנאדם לא היה מוכן למכור אותה.

כל פעם שמישהו התענייין בקורטינה הוא היה מעיף אותו מהבית שלו בצעקות.

יום אחד ניסינו עוד הפעם אצלו אחרי שנים רבות של ייאוש ופתאום הוא זרק מחיר בדולרים ובסוף אחרי משא ומתן קנינו אותה .

תמונה:

נ.ב

עוד כשנה נתחיל בתהליך השיפוץ שלה, כרגע היא חונה בחניה מקורה על בלוקים ועם הרבה הרבה ניילונים.

6.jpg

פורסם

נשמע כמעט כמו אגדה עם סוף מדהים.

המון הצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מזל טוב על המציאה

קרה לי דבר דומה עם ,להבדיל טוסטוס,אמנם ללא רשיונות,אבל מסוף שנות ה50,

שלא נסע כלל וישב במחסן אפילו הצמיגים אורגנאליים.

oshri.jpg

oshri 4.jpg

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

ליאור!!!!!!!!!!!! אני כל כך שמח שמצאת את האוטו!!

אני בטוח שהוא יהיה הרפליקה של TTS הכי יפה בעולם אצלך... אני למרות המצב של האוטו חושב שכן כדאי לך ללכת על הפרויקט זה יצא פשוט מדהים ואז תוכל להעביר אלי את הקאמרו :twisted:

• תוכן חדש...