Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

IMG-20150914-WA0037.jpg

הוא יפרסם סקירה. לא מפני שמישהו כאן יכריח אותו, אלא מפני שהוא חייב. יש אנשים שהחיים שלהם אינם חיים ללא פורומים, פייסבוק וכל השיט הזה. הם יגידו 1,000 פעמים שהם עוזבים ויחזרו 1,001 פעמים. זה חזק מהם.

תנוח דעתכם, אף אחד כאן לא חייב להתחנן לקבל סקירות סודיות ליחידי סגולה בהודעות פרטיות - כולנו נקבל את הסקירות האלה כאן בפורום, הוא פשוט עוד לא מוכן להודות בזה.

ושנו חז"ל: "קנית פולקסווגן פולו GTI ידנית ולא פרסמת סקירה בקארספורום - כאילו לא קנית".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא יפרסם סקירה. לא מפני שמישהו כאן יכריח אותו, אלא מפני שהוא חייב. יש אנשים שהחיים שלהם אינם חיים ללא פורומים, פייסבוק וכל השיט הזה. הם יגידו 1,000 פעמים שהם עוזבים ויחזרו 1,001 פעמים. זה חזק מהם.

כול אחד והשריטה היפה שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל, אני לא חושב שהסקירה לא אובייקטיבית כי אני הזמנתי רכב כזה. השתדלתי מאוד להיות אובייקטיבי, ולדעתי זה הצליח.

מבית היוצר של:

"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש."

-

פורסם

כההה תמשיכו:silly::popcorn:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גיא,

בחרת דרך לא חכמה להראות...... רגע, מה בעצם אתה מנסה להראות בזה שפרסמת שאתה לא הולך לפרסם סקירה?

סקירות לרכב שרכשת לא חסר ומאנשים שקצת יותר מבינים רכבים ממך, יש גם סקירות להרבה רכבים טובים יותר או פחות ממה שרכשת, כלומר לא חסר סקירות לקריאה.

משום מה בחרת להעניש את עצמך, מבחינתך אתה הולך לשכב עם כוכבת פורנו כוסית שהרבה מפנטזים עליה, אממה- גזרת על עצמך לא לרוץ לספר לחבר'ה.

ללא ספק, מהלך חכם עשית.

מעניין רק כמה מהר תשבור לעצמך את המילה (כמובן שיתלווה לכך תירוץ הולם ומשכנע).

המפסיד היחיד כאן הוא אתה בנאדם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לו היית גבר

היית פונה להנהלה למחוק את השרשור הזה.

בינתיים אתה מגלה התנהלות של ילד שלא מתאימה לך מכתיבה בעבר.

רצונו של אדם כבודו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה הולך לשכב עם כוכבת פורנו כוסית שהרבה מפנטזים עליה

נסחפת. אחת השוות בכיתה בתיכון, אבל עם מגבלות. לא יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תדאגו, יש לו כבר רשימת תפוצה של ה"פ שכוללת את כל מי שנרשם אי פעם לאתר ושם הוא יספר.

סטיו, עזוב אותך מהצהרות ולא צריך גם להדפיס סקירה ולתלות על החלון האחורי של האוטו. לא רוצה לפרסם (וכולם יודעים שאתה מת לפרסם כולל תמונות) אז אל תפרסם. לא צריך לצאת בהצהרות. גם אני לא פרסמתי סקירה על כמה רכבים שקניתי כי זה פשוט לא מעניין (מי שמתעניין ברכבים האלה ומעלה שאתות מקבל תשובות למה שהוא שואל בלי לחפור לו על פני כמה עמודים).

תתחדש, תהנה ובעיקר אל תאיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שו האג? רסבאן ענו הוא יפרסם פה סקירה, הוא פשוט מחכה שנעשה לו עוד קצת חנדלעך כדי לרצות אותו.

סטיו, בפרוס עלינו השנה החדשה אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לא לפרסם סקירה על הרכב שקנית. לא פה ולא בשום מקום. אם תפרסם, גם ככה אני לא אקרא, לא חבל על המאמץ?

אל תפרסם. בחיאת, תהיה גבר ותעמוד במילתך. גם לא סקירה תקופתית - זה לא מעניין כמה הרכב שלך עבר, אילו תקלות היו לו וכמה עלה לך התענוג. אנחנו לא מעוניינים במידע הזה וממילא איננו ראויים לו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא מוזר ולא בטיח - פשוט אנחנו לא רוצים להפריע לכם חלילה ולכתוב סקירות "לא אובייקטיביות" שלא מעניינות 80% מחברי הפורום, בטח ובטח על רכב משעמם (לתפיסתכם) כמו הפולו GTI

מעניין מי זה "אנחנו" ואיך אתה יודע איזה אחוז מחברי הפורום אוהבים או לא אוהבים רכבים גרמניים.

תכתוב או לא - זה שיקול שלך. רק שים לב שרק לפני איזה חודשיים פרסמת פוסט פרודי - עוקצני, על מי שהפריז בכתיבתו ובסופרלטיבים שהעניק ל-500. אז זה היה בסדר, מצחיק וכיף. אבל כשמישהו שם לב שגם אתה עצמך חוטא בהגזמות, אז הפורום אשם, ו-80% ממנו לא מתעניינים בסקירות?

סתם, כדוגמא, אני נכנסתי לשני השרשורים שפרסמת בנושא, כי עניין אותי לקרוא, כמו תמיד, מה אנשים "רגילים" ולא מבקרי רכב חושבים על רכבים שנמצאים בסגמנט שרלוונטי אלי. אז אני ב-80% שלך? ברוב הפורום שלא אוהב גרמניות?

בקיצור, אלעד צודק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אולי לא הייתי ברור.

אני לא מחפש תגובות עידוד ע"מ להשתכנע לשנות את דעתי וכן לפרסם פה סקירה ותמונות, אלא אני מחפש חברי פורום נורמטיביים שהנושא מעניין אותם וקרוב לליבם (ושלא התסיסו בעבר), ואז יהיה ניתן להעביר את המידע הזה בהודעות פרטיות, בקבוצת וואצאפ ו/או בפייסבוק באמצעות מערכת הפתקים שם ובכך לדלג על התגובות המפגרות. נושא רכישת הפולו הידנית היה מאוד מתוקשר בפורום והמון חברים התעניינו ועזרו, ולכן הכרחי לפחות לשתף את המידע לאחר קבלתו של הרכב באמצעים אחרים רק לאלה שבאמת מעוניינים לקרוא ולא לעשות בלאגן.

לפיכך - אני מודיע באופן חד משמעי שלא יתפרסם כאן שום סיקור על הפולו GTI הידנית עם מערכת המתלים האדפטיביים וחיישני החניה המקוריים, נקודה. אם מישהו מעוניין לצלם מסך ולבדוק אותי בחודש הבא - אנא עשו זאת. לחברים שציינו שיש עוד סקירות ותמונות מטעם אנשים שמבינים יותר ממני - מצוין, מוזמנים לקרוא סקירות אחרות. אני בטוח שיהיו חברי פורום שירכשו את אותו הרכב וכן יפרסמו סקירה ותמונות.

אשמח לפרסם פה סקירות וביקורות על רכבים אחרים, אבל לא כלפי הרכב הזה - דווקא משום שרכשתי אותו ולא מעוניין שבשרשור שלי יהיו תגובות מפגרות שיעכירו על חוויית הרכישה עצמה. מילא בשרשור הזה, אין בעיה, אבל לא בשרשור ייעודי עם קבלת הרכב.

לאלה שהגיבו שאני מעניש את עצמי - איך נאמר? ממש אבל ממש לא.

מבחינתי הדיון בנושא הזה הסתיים - מוזמנים להמשיך עם התגובות המפגרות****באסה, עוד התראה**** ע"מ שהשרשור יהיה בראש הנושאים ובכך יצבור יותר קריאות (חשובה לי ההודעה הראשונה בשרשור), או לשאול שאלות נורמליות ואענה בשמחה.

על כל פנים - חג שמח.

פורסם

אני עדין לא מבין, למה שגם קוראים באתר ולא רק חברים לא יהנו מהסקירה?

בכל מקרה אני אשמח לסקירה, כמו כן מחירי טיפולים,בעיות וכו', אפשר גם בהודעה פרטית,ווצאפ,יונת דואר, UPS וכו'.

לא זכור לי ש''חיממתי'' נגד VW.

תודה.

רועי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...