Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מערכות: ה- ESP ניתן לניתוק חלקי (נקרא גם ESP SPORT) וגם לניתוק מלא. חשוב לציין שגם במצב הניתוק החלקי (הספורט) הוא מאפשר משחקים עם הזנב. בשני המקרים נדלקת הנורה הצהובה בלוח.

אין ניתוק מלא ברכב הזה. יש ESP SPORT מעט יותר ליברלי ויש ביטול של בקרת המשיכה. זהו.

ניתוק מלא תמצא ב-208GTI ובקורסה OPC.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

את הפולו GTI השחורה הזו לקחתי לסיבוב היכרות עם כבישי הצפון כולל קטע נהיגה מאומץ באחד מהכבישים היותר מאתגרים שיש לארצנו היפה להציע. עד שהגענו לקטע הכביש המעניין, יצא לי לפגוש כמה בורות קטנים, פסי האטה וכבישים גליים. את השיבושים הקטנים הפולו בולעת בכיף ומלווה בצליל עמום ומספק. את פסי ההאטה היא לא ממש שמחה לפגוש ובקטע הכביש הגלי בו נהגתי במהירות 80-90 קמ"ש, הפולו מקפצת יותר מדי, מה שגרם לי ולנוסע שאיתי לתחושת אי נוחות מוגברת ומטרידה. רק קיוויתי שכיול המתלים המעניש יפצה אותי כהוגן בפיתולים.

המנוע חזק, בשרני ומספק תמיד כח זמין בהישג רגל. עקיפות התבצעו בקלות יתרה ובתכיפות גבוהה, ככה זה כשיש הרבה סוסים בריאים שמדרבנים אותך לעקוף את העגלה שנוסעת מלפנים. הDSG פועל מצויין עם העברות הילוכים מהירות וחלקות. במצב ספורט התיבה מאפשרת לנהג שליטה כמעט מלאה מבלי להזדרז להעלות הילוכים. רוצה להוריד 2 או 3 הילוכים לפני הפנייה ולהישאר בסל"ד גבוה עד לסיום הפניה? בוצע המפקד!

הגענו לכביש המיוחל בו הפולו מתקדמת בקצב מהיר, מאד מהיר. האחיזה גבוהה בפניות הארוכות, ההיגוי מהיר ומדוייק, החיוך נמרח על הפרצוף והיידים מזיעות למרות שהמזגן פועל. אני מתקרב לפנייה חדה במהירות, מוריד מרביעי לשני תוך כדי בלימה חזקה, מפנה את ההגה בנחישות והפולו מכניסה את האף בצורה מהוססת לתוך הפניה עם צווחת צמיגים ותת היגוי שמוציא אותי מקו הפניה הרצוי. את הפניה הזו לא צלחת כמו שציפיתי, אבל לא נורא, הנה מגיעה עוד פנייה והפעם אהיה יותר עדין. הגעתי לפנייה פחות חדה אך עדיין מספיק מהר כדי להעיף סופר מיני סטנדרטית לקיבינימט, הצמיגים מתלוננים לרגע והמנוע הבריא מוריד את הכח ביעילות ומושך אותי בנחישות מתוך הפניה עם זריקת זנב קלה שמהדקת את הפניה. ביחס לתוצרת ,VAG מדובר במכונה ליברלית ומשוחררת מהרגיל.

טוב, השתכנעתי שהפולו יודעת לבצע אבל אחרי התגרזנות של כמה דקות החיוך נמחק והרגשתי שמיציתי, רציתי להפסיק ולחזור הביתה. אני אוהב לנהוג, אני מכיר ואוהב את הכביש הזה מאד, אבל חסר לי פה הגה שמעביר מידע לאצבעות וגיר ידני טוב שישלים את החוויה ויגרום לי להמשיך לסשן נוסף. אה כן, כשהאדרנלין התפוגג גם ארוחת הבוקר התחילה לעלות ושנינו (אני והנוסע) חטפנו בחילה במלוא מובן המילה, בעע.

מי שמחפש הוט האץ' חזקה שאוהבת לדהור בכבישים מפותלים (לא מפותלים מדי), שימושית, סולידית ואיכותית, ימצא בפולו GTI פרטנרית מצויינת בגרסת חמש דלתות עם גיר ידני ומתלים אדפטיביים שאמורים להיות נוחים יותר ביומיום. המתלים הסטנדרטיים לא באים בחשבון מבחינתי, לא שווה לחטוף בחילה בגללם אחרי כל סשן עצבני.

מי שמוכן לוותר על 2 דלתות מאחור אמליץ בחום לבדוק את פיג'ו 208GTI שבדקתי באותם תנאים בדיוק והתחברתי אליה הרבה יותר. הצרפתייה הקטנה מבצעת לא פחות טוב מהגרמנייה בתחום הדינאמי אך מציעה יותר פאן וחיבור לנהג, נוחות נסיעה טובה בהרבה עם כיול מתלים שמותאם יותר לכבישי ארצנו, מושבים יפים, נוחים ותומכים יותר, תא נוסעים מעוצב והגה קטן ושמנמן שהרגיש לי ממש טוב בידיים. החוויה הכללית בפיג'ו מספקת יותר. אכן יש את נושא ההגה שמסתיר מעט את לוח המחוונים אך אפשר לחיות עם זה. חבל שפיג'ו לא מייצרים GTI חמש דלתות.

עריכה אחרונה על ידי The REAL B.r
פורסם

שמח שאתה מרוצה מהרכב!

המחיר בהחלט נוח, שילוב של 5 דלתות וסופר מיני חמה אכן הוכפל עם ההצגה של הפולו.

האם עשית נסיעת מבחן בכבישים מפותלים כראוי? (נס הרים לדוגמא)

משהו שמעט מרתיע אותי הוא נושא המושב. אם הם זהים לפאביה, כמה הם כבר אוחזים יחסית למושבים בשאר הקטגוריה?

אין ניתוק מלא ברכב הזה. יש ESP SPORT מעט יותר ליברלי ויש ביטול של בקרת המשיכה. זהו.

ניתוק מלא תמצא ב-208GTI ובקורסה OPC.

ככל הידוע לי גם אצלי אפשר. טרם בדקתי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

או שבעצם אלו החישוקי סטייל ״אוטו דיפו״ שמותקנים על הרכב, שגרמו לכמה להסיט מבטם.

גאוני.

Caveman הצליח לתאר את מראה הרכב במשפט בודד.

-

פורסם

תמיד מזכירים את המילה "שימושיות" באותו המשפט עם הפולו הזאת, רק אני שמתי לב שתא המטען של 280 ל' שמקבלים בפולו הרגילה התכווץ ל204 ל'? מדובר בנפח שיותר מתאים לקטגוריה נמוכה יותר. אני מאמינה שחלק יעדיפו את האפשרות של עוד שתי דלתות וחלק אולי יעדיפו לקבל 40% יותר בתא המטען (208).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סטיו,

בסה“כ סיקור יפה אם כי לדעתי העדר האובייקטיביות לקח אותך למחוזות מאוד רחוקים עם תיאור הרכב.

עם כל הכבוד לפולו GTI ויש קצת מזה, זו לא מכונית לרייר עליה ולמען האמת אני סבור שהנהג ההדיוט לא יסיט את המבט כדי לבחון את הפיקנטו שלידו.

אה, כלומר הפולו שלידו.

מסכים עם התחושה הכללית שהתקבלה פה לגבי הג’אנטים- סיניים לחלוטין.

בכל אופן, תתחדש ותהנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מכיוון שהתחלתי עבודה חדשה נבצר ממני לעדכן ולהגיב, אבל מכיוון שהיום חג וחופש...

קודם כל, אני לא חושב שהסקירה לא אובייקטיבית כי אני הזמנתי רכב כזה. השתדלתי מאוד להיות אובייקטיבי, ולדעתי זה הצליח. יחד עם זאת, אני בהחלט מבין מהיכן הדברים מגיעים ואני מקבל זאת כמובן בהבנה מוחלטת. חשוב לי להדגיש שמה שהיה בפועל באותה הנסיעה נכתב מעל דפי הפורום ולא שום דבר מעבר.

ההחלטה לרכוש דווקא פולו 5 דלתות בצבע כסוף נבעה גם משיקולי היטמעות בסביבה, ולכן כל חברי הפורום הנכבדים שהגיבו שיש לרכב חישוקים מאוטו דיפו, או שהוא לא מושך תשומת לב ונראה כמו קיה פיקנטו - מצוין, זאת בדיוק היתה הכוונה! :-)

בכל אופן, עברו כבר כ- 3 חודשים מאז ההזמנה ועוד אין לי מס' שלדה, משמע הרכב עדיין לא יוצר. ביררתי באוגוסט ונאמר לי שההזמנה תישלח לייצור בספטמבר והרכב יגיע כנראה באוקטובר. סוכן המכירות בכלל טוען שהוא רואה במחשב שתאריך ההגעה המשוער הוא בכלל בנובמבר... לדעתי וזו גם הצעת הייעול שלי לצ'מפיון: תאפשרו מערכת מעקב באתר לפי מס' הזמנה במיוחד להזמנות מיוחדות שלוקחות זמן, זה יכול להיות ממש נחמד.

דברים נוספים שנעשו דיי מזמן ושכחתי לעדכן, הם שהרכב הוזמן בזמנו ללא חיישני חניה - בניגוד להמלצות שלכם בשרשור אחר. היצרן מציע אופציה להוסיף חיישני חניה אחוריים+קדמיים שקועים בפגושים כולל תצוגה גרפית על מסך המולטימדיה, וכמו כן כפתור מקורי בקונסולה להשתקת החיישנים הקדמיים תמורת 4000 ש"ח, וזו כמובן תוספת מקורית שמותקנת ברכב במהלך תהליך הייצור שלו.

ביררתי בארץ כמה יעלו לי התקנה של חיישנים שקועים כאלה דמויי מקור, ונדהמתי לגלות שהיבואן רוצה 1600 ש"ח על התקנת חיישני חניה אחוריים שקועים עם פעמון, וללא תצוגה גרפית כלשהי - גם לא מסך. ברכב המבחן היו חיישנים בהתקנה מקומית שקועים וללא מסך - וגם הפעמון היה חלש (לא נוח, התרגלתי גם לצג).

ביררתי בעוד כמה מקומות שמתקינים חיישנים כאלו, ומסתבר שהמחיר יכול להגיע ל- 1800 ש"ח עם צג מעפן שמתקינים על המראה סטייל אוטו דיפו, ועד ל- 2500 ש"ח לחיישנים דמויי מקור עם מתאם למולטימדיה שמציג את נתוני החיישנים על המערכת. אממה? בשביל זה צריך לפרק את הפגוש האחורי מהרכב, לקדוח חורים, להעביר חוטים, לפרק פנס אחורי ימין ולהתחבר לנורת נסיעה לאחור ולפרק חצי דשבורד כדי להגיע לאחורי המערכת (אם רוצים תצוגה). אם זה לא מספיק, צריכים לפרוץ אותה ולחבר לה מתאמים...

מכיוון שהיבואן רוצה על חיישנים מקוריים מהמפעל 4000 ש"ח (2000 ש"ח צד), הלך עבדכם הנאמן והוסיף אותם להזמנה ובכך נגמר הסיפור.

דבר נוסף שטיפלתי בו הוא עניין המתלים. עוד לפני שהתחלתי לעבוד בעבודה החדשה קראתי המון המון חוות דעת. חלק ממליצים לוותר כי זה "אותו דבר", חלק כותבים שזה "לא שווה את הכסף", והיו חלק (נדמה לי האוסטרלים אם איני טועה) שהיו עצבניים על היבואן המקומי שלהם שהעז לייבא את הרכב ללא המתלים האדפטיביים מכיוון שזה מאפשר מצב נוחות.

האתרים הללו טוענים (מכיוון שזה היה מזמן כבר שכחתי איפה קראתי זאת) שהמתלים בפולו שונים מהגולף GTI. בגולף המערכת מעניקה נוחות טובה יותר ומכילה 3-4 מצבים שונים (כמו גם בלאון קופרה), אבל בפולו חסכו עלינו ויש 2 מצבים בלבד:

נוחות: כשהכפתור "ספורט" לא לחוץ בקונסולה המרכזית. מתאים לנהיגה רגילה.

ספורט - כשהכפתור לחוץ המתלים נעשים קשים יותר, ההגה נהייה גם הוא קשה יותר ויש צליל מהרמקולים של נהיגה ספורטיבית. לפי ה'מחקר' שעשיתי, מצב הספורט כשהוא לחוץ זהה לרכב שנמכר כאן ללא המתלים האדפטיביים.

מכיוון שהכל בגדר השערות וקריאה אינטרנטית (כי אחרי הכל לא נהגתי על הרכב עם המתלים האדפטיביים), לקחתי פה הימור והזמנתי גם אותם.

יש לציין כי קובי ליאני נהג על פולו GTI בספרד עם המתלים האדפטיביים, וטוען בסרטון שהעלה שכשהכפתור לא לחוץ הרכב נעשה נוח יותר - אבל שוב: לא נהגתי, לא יודע. מה שיהיה יהיה.

* אין צורך לצרף לי קישורים לכתבות או סרטונים ביוטיוב על מערכת המתלים האדפטיביים בפולו - שכן קראתי את כ-ו-ל-ם אחד אחד לפי הסדר דרך גוגל (אלא אם כן אתם מתכוונים לנהל דיון אחד עם השני, ואז כמובן שאני לא צד בעניין).

לבסוף, אני מבין שרוב חברי הפורום לא חובבים רכבים גרמניים וזה כמובן בסדר גמור - אבל ככל הנראה עקב כך לא ייפתח שרשור עם קבלת הרכב של "התחדשתי" + תמונות, ולכן נסתפק בחוות הדעת שרשומה בהודעה הראשונה בשרשור זה, וגם בתמונות שמצורפות להודעה הראשונה שצילמתי בסוכנות (הרכב יגיע באותו הצבע במילא, רק עם גיר ידני, ועוד 2 כפתורים בקונסולה).

וכמובן - חג שמח ושנה טובה!

תמונה חדשה.JPG

פורסם (נערך)

מוזר למה אתה כותב שלא תכתוב חוות דעת. אתה לא רוצה? אל תכתוב. רוצה? תכתוב.

יש פה חובות? חוץ מקוד התנהגות?

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא מוזר ולא בטיח - פשוט אנחנו לא רוצים להפריע לכם חלילה ולכתוב סקירות "לא אובייקטיביות" שלא מעניינות 80% מחברי הפורום, בטח ובטח על רכב משעמם (לתפיסתכם) כמו הפולו GTI שנראה כמו קיה פיקנטו, עם צבע של ליסינג וחישוקים מאוטו דיפו. התקשורת ביני לבין אותם חברי פורום שזקוקים למידע חיוני, חוות דעת או כל דבר נעשית לא מהיום, עיניכם הרואות, בהודעות פרטיות וחוץ מזה שהסקירה שכתבתי בהודעה הראשונה והתמונות מספקים בהחלט (כל המוסיף גורע). אין פה שום חובות ולא קרה כלום. הכל בסדר ונסתפק בשרשור הזה ברשותכם.

1.jpg

2.jpg

פורסם

מה הולך איתך stio? את הביקורות שלך אתה רושם עבור מי שמתעניין, מי שלא מתעניין לא צריך להיות חלק מסט השיקולים שלך. לא מבין מאיפה כל ה'רגשי' הזה מגיע.

וסלח לי, לא בשביל להעליב או משהו - אבל התלונות שלך בנוגע להטרלות הן די צבועות. יש הרבה דוגמאות לשרשורים בהם מוזכרת מילה על רכב/ים מזן אחר שם אתה הראשון שקופץ ומתריס, ואז כאן אתה מתלונן שאנשים עושים לך את אותו הדבר(?)

אני בכל אופן נהנה לקרוא את הדברים שלך, וחושב שעשית בחירה מצויינת. תתחדש ותהנה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בנאדם, קח סכין חדה, אבל ממש ממש חדה, ותחתוך את החבל שמחבר את האוטו שלך לביצים שלך.

אני מכיר לפחות כמה אנשים שעבורם רכב שאינו גרמני זה מוקצה מחמת שאינו גרמני.

אתה אכן לא חייב דבר לאיש, אבל לעניות דעתי אתה לוקח את הדברים בקיצוניות יתר. כל אחד כאן אוהב את האוטו שלו, אבל אפח'ד לא יעלב אם יגידו לו שהוא לא אובייקטיבי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מי שלא רוצה לפרסם סקירה פשוט, ובכן... לא מפרסם אותה. ההכרזה שלך קבל עם ועדה שאינך מתכוון לפרסם סקירה נשמעת כמו ערס שמבקש מהנוכחים שיחזיקו אותו פן הוא יפרק למישהו את הצורה, למרות שלכולם כולל הוא עצמו ברור שממילא אין לו שום כוונה לעשות את זה.

Next!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני עם הרכב כבר שבוע,לצערי מכוון שהייתי חייב רכב דחוף נאלצתי להסתפק ברכב שהיה נמצא כבר על אונייה בדרך לארץ,לכן הזמנתי חיישנים שקועים בלי תצוגה,הזמזם שלהם מספיק מכיוון שהתרגלתי מהרכב הקודם לחיישנים בלי תצוגה,על מסך קטן עם תצוגה רצו עוד 150 שקל וטעמי מיותר,אחרי 200 ק״מ בינתיים אין תלונות :).

שביררתי על הצבע הכחול נאמר לי שאין בכלל צפי מכיוון שזאת הזמנה מיוחדת בלבד,אז קניתי לבנה 5 דלתות DSG.

Vw Polo GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...