Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן, כן, לזה התכוונתי.

תוכל לספר בכמה מילים באיזו שיטה מדובר (GTechniq), איך מיושמת, מה העמידות שלה וכל מה שחשוב לדעת? תודה.

העמידות של המוצר נמדדת בשנים, לגבי שיטת היישום הסרטון הבא יסביר טוב יותר מכל מה שאכתוב כאן (-:

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

מצאתי כמה תמונות ישנות מימי VIX העליזים, כניסוי לקחנו את ה C1 המדובר ויצקנו אותו לתוך כוס חד פעמית.

אחרי מספר שעות גילינו שהוא הפך לחומר קשיח דמוי זכוכית.

793672_303081346511203_1066453702_o.jpg

1548023_303081359844535_1951508271_o.jpg

10015013_303081369844534_1731973982_o.jpg

[email protected]

פורסם

אצלי מיושם הc1 כבר שנה מה שנכון זה שלא קל ליישם אותו עניין של טריקיות החומר עדיין הדירופובי אבל היישום אצלי לא היה מוצלח לכן אני מוריד אותו ואנסה את הgeyon שצריך להגיע. עבודה יפה בכל מקרה.

שיפוצים..

פורסם
אצלי מיושם הc1 כבר שנה מה שנכון זה שלא קל ליישם אותו עניין של טריקיות החומר עדיין הדירופובי אבל היישום אצלי לא היה מוצלח לכן אני מוריד אותו ואנסה את הgeyon שצריך להגיע. עבודה יפה בכל מקרה.

תוכל בבקשה לפרט למה היישום של C1 לא היה מוצלח?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

כנראה שלא ניגבתי מספיק טוב את השאריות יש חלקים עם קצת עמימות וטיפות מים שהתקבעו על הציפוי,יכול להיות גם ששמתי יותר מידי חומר.

שיפוצים..

פורסם

C1 הוא חומר "טריקי", צריך להיות גם זריז (כי החומר מתגבש במהירות) וגם מדוייק מן הסתם כדי לא לפספס. צריך לנגב את השאריות בצורה כזאת שלא תשאיר להם זכר ומהצד השני שלא תוריד את החומר וזה אומר מורכבות ורגש. צריך שמשטח העבודה יהיה מוכן ללא רבב ונקי לחלוטין וכל זה צריך להתבצע כשאסור להחזיק את הבקבוק בידיים(לא ממש עוזר לעניין המהירות הדרושה ) כי החום שלהם מגבש את החומר. אצלי רק יישום החומר בשכבה אחת יכול לקחת גם יותר משעה וחצי ואני מסיים כשאני נוטף זיעה (גם במקום ממוזג) שגם היא לא ממש מועילה אם היא ניגרת מעל C1 מתגבש וגם לזה צריך לשים לב. בסוף העבודה על השיכבה-רק מכמויות הזיעה שיוצאת מתוך כפפת הגומי אפשר למלא בריכה-אני בכלל לא בטוח מה יותר קשה,הפוליש או יישום החומר. לא קל הדרעק הזה. מה שכן, אחלה תוצאות .

[email protected]

פורסם

כמה זמן מחזיק ציפוי שכזה?

כתבת שזה חומר מתגבש, אז מה קורה כשהוא לא תקף יותר, השכבה מתפוררת? נעלמת? אם היא מתפוררת/נסדקת/נשברת, האם זה לא יכול להזיק ולשרוט את הצבע?

פורסם

העמידות נמדדת בשנים,אם אני לא טועה לפי האתר של GT זה 4.

אני לא יודע בדיוק מה קורה לשכבה אחרי 4 שנים-אני מניח שהיא פשוט נשחקת ונעלמת,לא חושב שיכול להיגרם נזק מדבר כזה.

[email protected]

פורסם

שלומי, כרגיל, אבודה מדהימה.

שאלה- פלסטלינה לציפוי, כן או לא? בסופו של דבר נוצרים סוירלים עדינים גם על הציפוי וזה מספיק כדי לתפוס ג'יפה שצריך בשבילו פלסטלינה (ואםילו APC בריכוז די גבוה לא עוזר לפעמים. טוב שאפשר לשפשף עם ציפורן בלי חשש) יש אפשרות לעבור בעדינות עם פלסטלינה בלי לפגוע בציפוי או שזה לא מומלץ? קראתי דעות לפה ולשם עם יתרון לצד שתומך בפלסטלינה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...