Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין, ידעתי. פוסט בקארזפורום פותר הכל!

עכשיו נכנסתי לאפליקציה של השדרוג והוא מראה לי שהוא מוכן בשבילי.

הלכתי לשדרג. אם אני לא חוזר עוד 5 דקות... חכו עוד קצת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

  • תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעיה מוזרה מתרחשת אצלי מאז ההתקנה. אני שולח את המחשב הנייד ל hibernate בשעות הערב ובבוקר שאני מגיע להפעיל אותו אני מגלה שהוא עובד.

בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי,ואני שוכח לכבות אותו אבל אחרי יותר מידי פעמים כאלו, אני בטוח ב100% שהוא נדלק מעצמו.

מישהו נתקל בתופעה? יודע איך לפתור אותה?

 

אחרי שביטלתי אפשרות שכל התקן USB יעיר את המחשב שלי התופעה שוב חזרה אחרי שזמן מה הכל היה תקין.

אני חושב שזה קשור איכשהו לעדכונים האוט' שמהחשב שלי מוריד ומתקין.

בכל מקרה מצאתי דיון לבעיה שלי:

http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_perf/windows-10-wakes-randomly-from-hibernate/247e69c3-cc7a-40db-b34e-43d8d60e6947?page=1

 

עשיתי כמה שינויים לפי ההמלצות שנכתבו שם, נראה אם יעזור.

פורסם
אין, ידעתי. פוסט בקארזפורום פותר הכל!

עכשיו נכנסתי לאפליקציה של השדרוג והוא מראה לי שהוא מוכן בשבילי.

הלכתי לשדרג. אם אני לא חוזר עוד 5 דקות... חכו עוד קצת.

 

חזרתי. הכל עבר בשלום, בינתיים לא מזהה תקלות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הודעה שקבילתי בפרטי מomricn לגבי הבעיה שיש לי שהמחשב מתעורר משינה בעצמו:

 

אין לי הרשאות (עדיין!) לאופטופיק.



רציתי להוסיף רק, שאם מותקנת אצלך TeamViewer זהו באג ידוע, התוכנה מעירה את המחשב בדיוק 30 דקות לאחר ש"הלך לישון".

טופל בעדכון האחרון שלהם.

שווה שתיידע את החבר'ה בשרשור (תן איזה קרדיט

:smile:

)



כמו כן, עוד טיפ - ניתן לבדוק בדיוק מה העיר את המחשב ע"י פקודה פשוטה בCMD:

powercfg -lastwake

כשלי היתה את הבעיה של TeamViewer, התשובה לפקודה היתה תמיד TeamViewer.

 

עמרי אכן מותקן אצלי

TeamViewer.



אבדוק זאת, תודה על הטיפ.

פורסם

+1 ל lastwake

הפקודה של ה powercfg -lastwake טובה רק חשוב להזכיר להשתמש בפקודה רק לאחר שהמחשב העיר את עצמו אין שם היסטוריה רק הטריגר שהעיר את המחשב.

פורסם

עשיתי את כל מה שכתוב בכתבה, ויותר, ביטלתי את כל מה שמיקרוסופט מאפשרת לבטל, ועדיין התוצאות מדברות בעד עצמן.

 

מי שמתקין את המערכת הזאת, צריך להביא בחשבון שצופים עליו, ושאין שום הגדרה שהוא יכול לבטל שתבטל את זה.

פורסם

טוב, בעיה ראשונה.

ממשק הפקודות בלפטופ לא עובד. כלומר כשאני לוחץ על fn ועוד כפתור כלשהו, זה אמור להפעיל כל מיני דברים (משטח מגע, בהירות מסך/מקלדת, קישוריות אלחוטית וכאלה.

התקלה הזאת קרתה לי פעם מזמן גם בווינדוס 7,אבל אז פקודה כלשהי פתרה אותה, הפעם זה לא עובד.

 

המחשב הוא אסוס n76vz.

בין הנותרים נכונה יוגרל כיף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
עשיתי את כל מה שכתוב בכתבה, ויותר, ביטלתי את כל מה שמיקרוסופט מאפשרת לבטל, ועדיין התוצאות מדברות בעד עצמן.

 

מי שמתקין את המערכת הזאת, צריך להביא בחשבון שצופים עליו, ושאין שום הגדרה שהוא יכול לבטל שתבטל את זה.

 

טוב לדעת, עדיין לא התנסתי עם המערכת המופלאה שלהם, תוכל להרחיב מה הכוונה "התוצאות מדברות בעד עצמן" ?

פורסם
למי שמתעניין, התקנתי על מחשב הניסיונות שלי (רק את מערכת ההפעלה והדרייברים שמגיעים איתה), וביטלתי את כל מה שמיקרוסופט מאפשרת לבטל מבחינת איסוף מידע מהמשתמש, והשתמשתי ב-WIRESHARK לבדוק את התעבורה שרצה שם.

 

ו...כמו שחשבתי, רצות שם כמויות אדירות של פאקטים לעשרות כתובות של שרתים, כולל תעבורה ספציפית שבידדתי שמתקיימת עם לחיצות המקלדת והזזת העכבר, זה מריח לי כמו KEYLOGGING.

 

זה נראה שמיקרוסופט עשו את המהלך הגאוני שלהם מאז המצאת ה-DOS, במקום כמה עשרות מוצרים בודדים, עכשיו יש להם עשרות מליונים של מוצרים, זה בהחלט נראה כמו WINNER מבחינתם.

 

 

בשלב הבא אני אתקין מצלמת אינטרנט ומיקרופון ואבדוק את יש שינוי בדפוסי התעבורה, ומה צריכת הזרם של המצלמה ואולי אוכל לזהות הפעלה מרחוק שלה.

 

אז המשך הבדיקות:

 

בבדיקה הזאת בחנתי את האפשרות הטכנית והמעשית של הפעלת מצלמת אינטרנט המחוברת למחשב, מרחוק ע"י חלונות 10.

 

המחשב, אותו המחשב, כאמור, ביטלתי את כל מה שמיקרוסופט מאפשרת למשתמש רגיל לבטל מבחינת ניטור מרחוק ושליחת מידע לשרתים שלהם.

 

חוברה מצלמת אינטרנט של לוגיטק ולא של מיקרוסופט בגלל שרציתי לשלוט בדרייבר המותקן, הדרייבר של 8.1 עבד ב-10, אז הדרייבר נשאר זהה, ורק מערכת ההפעלה התחלפה.

 

ב-8.1 המצלמה נשארה רדומה וצרכה כ-10 מיליאמפר לאורך כל הבדיקה, שנמשכה כשעה של גלישה באינטרנט ועריכת מסמך וורד.

ב-10 נרשמה פעילות מעניינת, הזרם הנצרך ע"י המצלמה התנדנד במהירות בין 10 מיליאמפר לבין 70 מיליאמפר (כשהיא מצלמת ווידאו, הצריכה היא באיזור ה-150 מיליאמפר), את הצריכה הרגעית תפסתי באמצעות פונקציית ה-MIN-MAX שבפלוק שלי.

 

כל העניין הזה נראה לי מוזר, אז חיברתי את הסקופ וראיתי שצורת הגל המתקבלת תואמת לצילום סטילס ע"י המצלמה, כל זה התרחש באופן רנדומאלי לכאורה בהפרשי זמן שבין 6 ל-33 שניות.

 

אחרי כל "פיק" כזה, נרשמה תעבורה ספציפית.

 

אני לא מבין מה מיקרוסופט יכולה להרוויח מצילומי המשתמשים שלהם בצורה כזאת, אולי בשביל לקלוט לוגואים של מותגים שהמשתמש משתמש בהם והצעת מוצרים מתחרים/משלימים, או בחינה דמוגרפית מדוייקת יותר של המשתמשים שלהם (שלא מתבסס על איזור המגורים) שמתבסס על זיהוי פנים, או אולי שת"פ של החברה עם הממשל האמריקאי בענייני ביטחון המדינה ומלחמה בטרור, לא יודע.

 

בחיבור מיקרופון לא נרשמה תעבורה ספציפית שיכלתי לבודד, כרגע זה לא נראה שמיקרוסופט מקליטה את המשתמשים שלה.

 

.....


×
×
  • תוכן חדש...