Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב מטפלת תתחיל לשמור על הבת שלי התינוקת אצלנו בבית.

אני מחפש המלצה למצלמה נסתרת אשר יהיה לה חשמל קבוע ותוכל לשדר לי תמונה דרך האינטרנט לסמארטפון או למחשב.

ראיתי כמה מצלמות אינטרנט רגילות, אך הם יחסית גדולות ובולטות לעין.

האם אתם מכירים מצלמה שתהייה נסתרת מן העין ושתעבוד היטב?

תודה מראש.

פורסם

סתם שאלה, למה צריך מצלמה נסתרת?

רוב המטפלות מקבלות את העובדה שהם תחת השגחה, תשים מצלמה גלויה ואפילו כמה אם אתה רוצה לתפוס את כל השטחים בבית.

פורסם

קנה מצלמה כלשהי ותסווה אותה בתוך בובה\גלאי עשן\וואטאבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

הנה מצלמה נהדרת :

xiaomi ant + night vision

את ההסתרה אתה תצטרך לבצע, אבל קל מאד לחבר אותה לאינטרנט דרך WIFI, היא מצלמת תמונה מעולה + VOICE דו כיווני !, מצלמת מאד יפה גם בחושך מוחלט (תקפיד לקנות גרסת 2015 עם התוספת הזו כי יש גירסאות של המצלמה ללא ראיית לילה).

אפשר לצפות במתרחש LIVE דרך אפליקציה לסלולרי + יש מקום לכרטיס זיכרון פנימי שמקליט לפי תנועה.

קניתי אחת בתור מצלמה פנימית הייתי כל כך מרוצה שהזמנתי עוד אחת כדי להשגיח על מה שקורה בחדש של הילדה.

המחיר 35$ מעלי אקספרס.

החיסרון היחיד כרגע - אי אפשר לכוון את ה TIMEZONE במצלמה עצמה ויש הפרש של כ 5 שעות קדימה. זה משפיע על הצפייה בהסטוריית ההקלטות דרך הסלולרי, אבל אין בעייה, כי תמיד אפשר להוציא את הכרטיס ולצפות במחשב.

אפשר לפרק את גוף המצלמה השחור מהתושבת הלבנה ולהסתיר אותו.

זה ייפתר בקרוב כשהם יוציאו את המצלמה לכל העולם, כרגע היא למכירה בסין או בדואר לשאר המקומות.

סקירה מלאה יותר :

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

נשמע כמו מצלמה טובה, תודה על ההמלצה.

איך אתה מחבר אותה לחשמל, ראיתי שהתקע הוא אמריקאי, ומה אורך הכבל שמגיע איתה?

יש לך לינק של המוכר ממנו קנית?

פורסם

מדובר בתחום אפור מבחינה חוקית.

קח רק בחשבון שאפילו שמדובר בבית שלך, צילום אדם זר שלא ברשות הציבור ללא קבלת הסכמתו הינו עבירה פלילית ועבירה על חוק יסוד כבוד האדם וחירותו שאוסר על פגיעה בפרטיות.

אם אתה רוצה לעשת זאת בצורה חוקית עליך ליידע את המטפלת שקיימת מצלמה. כמו כן, אסור לצלם עם אודיו.

מצד שני, יש טענה שמותר לצלם כל עוד מדובר בצילום של הטיפול (או חוסר הטיפול בילד) אך אם חבר מגיע לבקר את המטפלת מדובר בצילום לא חוקי וחדירה לפרטיות.

חוק האזנות סתר קובע שאסור להקליט ולהאזין לשיחה שאינך צד בה. יחד עם זאת יש הגנה כאשר מדובר על חסר ישע ואתה מאזין האם הוא בוכה ללא טיפול המטפלת אך לשיחה שהיא תבצע עם מישהו אחר אסור להאזין.

ההמלצה שלי היא לרדת מהעניין כי אתה הולך על חבל דק מאוד.

פורסם

שים מצלמות גלויות ותגיד לה שהבית מצולם מכל זווית נגד גנבים,

ואם היא "תעשה הצגה" ותהיה ממש נחמדה לתינוק זה עדיף מאשר שהיא

תהיה "טבעית" ותוריד לו כאפה, הלא כך ?

מה גם שיש מקרים 'טבעיים' שהם בלתי הפיכים.

מטרתך היא בטחון התינוק, לא השגת ראיות מפלילות, נהג לפיה.

The first one to get angry loses

פורסם

מסכים עם סיוויק, מעדיף מישהי שתעשה משחק מול המצלמות מאשר שתוריד כאפה לילד.

מצטרף להמלצה על ה xiaomi ant night version

איכות טובה, מצלמת מעולה בלילה\חושך, אפשר להתחבר מכל מקום עם האפליקציה שלהם בלי לזכור ip port ולהגיד הפניית פורטים בראוטר

אפשר להקליט עם micro sd

קיצר... חיקוי מעולה של dropcam

פורסם
נשמע כמו מצלמה טובה, תודה על ההמלצה.

איך אתה מחבר אותה לחשמל, ראיתי שהתקע הוא אמריקאי, ומה אורך הכבל שמגיע איתה?

יש לך לינק של המוכר ממנו קנית?

החיבור לחשמל הוא משנאי 220V ל שקע USB סטנדרטי, השנאי שהגיע אלי הוא עם תקע אמריקאי, חיברתי לו ממיר פשוט לתקע ישראלי שעלה לי 5 שקל. אפשר להשתמש במקום במטען USB ...

אפשר להפעיל את המצלמה גם ממטען סוללות USB או מחשב או כל מכשיר עם כניסת USB שיכול לתת לפחות 1A.

אורך הכבל כ 2 מטר (אולי 2.5 לא זוכר בדיוק).

אני הזמנתי מהלינק הזה

מוכר טוב, הגיע אלי במהירות תוך כ 20 יום.

המחיר עלה טיפה מאז, אבל 2$ הבדל .

פורסם (נערך)

מרטינס, תוכל לספר על הפונקציות במצלמה?

התחלתי להתעניין לפני כשבוע על מצלמת IP לבית.

נתקלתי במצלמה של מוטורולה שאחת הפונקציות שלה היא שליחת התראה בזמן אמת למכשיר הסלולרי כאשר חיישן התנועה נכנס לפעולה, כלומר כשאר הוא מזהה תנועה בבית (שימושי מאוד).

יש אפשרות כזו גם במצלמה שלך?

עריכה: בסרטון שצירפת אני רואה שהבחור מציין שהנורה דולקת כל זמן שהמצלמה עובדת (אינדיקטור). אם כן, זה קצת מאבד את התכונה "נסתרת".

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
מרטינס, תוכל לספר על הפונקציות במצלמה?

התחלתי להתעניין לפני כשבוע על מצלמת IP לבית.

נתקלתי במצלמה של מוטורולה שאחת הפונקציות שלה היא שליחת התראה בזמן אמת למכשיר הסלולרי כאשר חיישן התנועה נכנס לפעולה, כלומר כשאר הוא מזהה תנועה בבית (שימושי מאוד).

יש אפשרות כזו גם במצלמה שלך?

עריכה: בסרטון שצירפת אני רואה שהבחור מציין שהנורה דולקת כל זמן שהמצלמה עובדת (אינדיקטור). אם כן, זה קצת מאבד את התכונה "נסתרת".

אתה יכול כמובן לכבות את האורות במצלמה, זה גם מה שאני עשיתי מייד כשהתקנתי אותה.

כל הכיונונים של המצלמה נעשים דרך האפליקציה שמתקשרת עם המצלמה דרך WIFI.

יש במצלמה פונקציה של זיהוי תנועה, ואתה יכול לקבל התרעה בזמן אמת לסלולרי מרגע שזוהתה תנועה, ובנוסף לזה המצלמה תקליט על כרטיס הזיכרון. אפשר לקבוע גם זמנים מסויימים לקבלת התרעות על תנועה.

האפליקציה מראה גם על ציר הזמן את כל הזמנים שהיא זיהתה תנועה ואתה יכול בקלות להגיע לקטע שמעניין אותך, אם כי בגלל ההבדלים בין הזמנים (הפרש של 5 שעות בין שעון ישראל לסין ? שבינתיים אי אפשר לכייל אחרת אבל זה אמור להשתנות) הפונקציה הזו עובדת פחות טוב.

- אפשר לצלם וידאו וגם סטילס דרך האפליקציה שישמרו על הסלולרי

- אפשר לשמוע כל מה שקורה באיזור המצלמה

- אפשר לדבר דרך האפליקציה וזה ישודר דרך הרמקול של המצלמה - אודיו דו כיווני כמו שהזכרתי.

- אפשר להכניס קוד בשביל להגביר את הפרטיות .

חשוב לציין שזו מצלמה לפנים הבית, אני לא חושב שהיא תחזיק מעמד בחוץ בתנאים של גשם ושמש בלי משהו שיגן עליה.

החברה שפיתחה את המצלמה ידועה כחברה סינית אבל איכותית עם מוצרים שהיא מפתחת בעצמה ולא מעתיקה מאחרים, והמוצרים שלה באיכות ממש טובה. הם גם מקפידים מידי מספר שבועות להוציא עדכונים ושידרוגים גם לאפליקציה וגם לקושחה של המצלמה עצמה.

פורסם

אני בדיוק לפני הרכישה של המצלמה, ואני שם לב שהמצלמה מגיעה רק בתצורת NTSC. זה לא מפריע / מגביל?

ראיתי שיש חלופות שמציעות PAL.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...