Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עט כדורי טוב

I.G
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, מחפש כדורי עם כפתור של לאמי או פרקר עד 400 ש"ח, מה הן הסדרות המומלצות ביותר? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אחזור על מה שכתבתי קודם: לך לחנות ונסה עטים שונים. מבחינת איכות הכתיבה מדובר באותו סוג מילוי (אם תקנה מקורי), אם כי יש מבחר של מספר רוחבי קו. אבל יתכן הבדל בתחושה בין דגם לדגם, גם בתוך סדרה. בדיוק כמו ברכב - אין תחליף לנסיעת מבחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם הפארקר שלי יוצר בUK.

המנגנון של הוקטור אמור להיות יותר טוב מהפשוט? או שהעלות הנוספת ההיא על העיצוב והחומר של הקייס?

בנוסף, לא הבנתי אם הוקטור הוא עם מכסה או כפתור

ככל הנראה המנגנון עמיד יותר כי העט בשימוש אינטנסיבי מאוד ו"לא ראה מוסך".

העלות הנוספת היא על החומר של הקייס.

העט הוא בלי מכסה - לחיצה.

כמו שנכתב בקומה שמעלי, נסה את העט לפני שתרכוש.

פורסם

יש איזה חנות שאפשר לסמוך עליה שיש להם עטים תוצרת UK ולא הודו או יותר גרוע- צרפת?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

חנויות עטים מומלצות באזור המרכז?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הם כולם עם מכסה :(

ורולר בול (שונה מעט כדורי)

כל מה שאני מצליח למצוא גם עולה סתם יקר בגלל משלוח

פורסם
יש איזה חנות שאפשר לסמוך עליה שיש להם עטים תוצרת UK ולא הודו או יותר גרוע- צרפת?

האח הגדול שקוראים לו גוגל יודע הכל...

http://www.office-online.co.il/product/3577/%D7%A2%D7%98_%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%A8__%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA%D7%99_%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99_PARKER

http://www.offixltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=65

http://www.officeyashir.co.il/index.php/%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94/pens/%D7%A2%D7%98-%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%A8/product-example1-1-2-13-

תתקשר לשאול ואם יש לך זמן פנוי קפוץ לחנות.

אגב, לדעתי בלינק האחרון מדובר בעט תוצרת אנגליה.

פורסם

ניסיתי לחפש, בד"כ אני מוצא דברים, הפעם משום מה קפצו לי אתרים לעטים עם לוגואים לפרסום

תודה!

• תוכן חדש...