Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*עדכון: הורדתי מהלפטופ שלי WIN 8.1 צרבתי לדיסק און קי והרצתי אותו על המחשב.

המחשב כרגע עובד עם 8.1 .

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי ווינדוס 7 אולטימט חוקי של משרד החינוך ,ומופיעה לי הודעת שדרוג לווינדוס 10 ,ואני די חושש בגלל

מה שאני קורא כאן, נראה לי שאחכה עד שהענינים יעבדו חלק יותר...

פורסם
יש פתרון?

אצלי שדרות מעותק חוקי של 7, עבד סבבה לחלוטין במשך שבוע, היום המחשב (נייד דל ווסטרו) לא מזהה מערכת הפעלה, ה bios לא מזהה את הכונן הקשיח כמקור להעלאת החלונות.

רעיונות מישהו?

ומה זה קשור לחלונות 10?

כנראה הלך הדיסק.

פורסם

סוף סוף בשורה בתחום האודיו הממוחשב מסתבר שהיכלות בדפדפני HTML 5 בתום עולה מדרגה.

מדובר בדפדפן האג' המובנה ב-10 שיש לו יכולות שימוש ב HTTP Live Streaming או בקיצור HLS.

ובנוסף שימוש ב-(Dynamic Adaptive Streaming over HTTP (DASH שמאפשר סטרימינג בביט רייט גובה.

המשמעות של כל החפירה הזו יכולת השמעה ב ON LINE באיכות של- Dolby Digital Plus Portable Mode עד 7.1 ערוצים!!!

שימוש בקודאק מסוג AVC/H.264.

כמובן נפנק אתכם בלינק המאפשר שימוש בטכנולוגיה (מדהים) . חשוב לפתוח את הלינק בדפדפן האג'.

לכל מי שרוצה לקרוא עוד אודות הפרוטוקול .

פורסם

שידרגתי ל10 ומאז בכל הפעלה מחדש של המחשב המשטח מגע (לפטופ) לא נותן לגלול טקסט ויש צורך להפעיל מחדש את האופציה

מישהו נתקל בבעיה דומה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
שידרגתי ל10 ומאז בכל הפעלה מחדש של המחשב המשטח מגע (לפטופ) לא נותן לגלול טקסט ויש צורך להפעיל מחדש את האופציה

מישהו נתקל בבעיה דומה?

בעיית דרייבר , נסה לחפש באתר היצרן של המחשב דיירבר עדכני.

פורסם

בעיה מוזרה מתרחשת אצלי מאז ההתקנה. אני שולח את המחשב הנייד ל hibernate בשעות הערב ובבוקר שאני מגיע להפעיל אותו אני מגלה שהוא עובד.

בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי,ואני שוכח לכבות אותו אבל אחרי יותר מידי פעמים כאלו, אני בטוח ב100% שהוא נדלק מעצמו.

מישהו נתקל בתופעה? יודע איך לפתור אותה?

פורסם

גם אצלי הוא מתעורר לבד מתי שבא לו- האמת דיי קריפי שוא מעיר אותי ככה.

אולי יש לך אפשרות ליראות איזו פעולה מעוררת אותו? אולי זה משהו שקשור לאילוץ הורדת והתקנת העידכונים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם אצלי המחשב היה מתעורר ללא שום סיבה, כמובן שיש פתרון מסתבר שהעכבר היה מעיר את המחשב.

כניסה למנהל ההתקנים--->קליק על המשולש של " עכבר והתקני הצבעה אחרים "--> קליק כפול על סמן העכבר--->לבחור באטב של " ניהול צריכת חשמל "---> להסיר את ה -V מהאפשרות של " אפשר להתקן זה להעיר את המחשב".

אל דאגה כמובן שעדיין אפשר להעיר את המחשב .

פורסם (נערך)

למי שמתעניין, התקנתי על מחשב הניסיונות שלי (רק את מערכת ההפעלה והדרייברים שמגיעים איתה), וביטלתי את כל מה שמיקרוסופט מאפשרת לבטל מבחינת איסוף מידע מהמשתמש, והשתמשתי ב-WIRESHARK לבדוק את התעבורה שרצה שם.

ו...כמו שחשבתי, רצות שם כמויות אדירות של פאקטים לעשרות כתובות של שרתים, כולל תעבורה ספציפית שבידדתי שמתקיימת עם לחיצות המקלדת והזזת העכבר, זה מריח לי כמו KEYLOGGING.

זה נראה שמיקרוסופט עשו את המהלך הגאוני שלהם מאז המצאת ה-DOS, במקום כמה עשרות מוצרים בודדים, עכשיו יש להם עשרות מליונים של מוצרים, זה בהחלט נראה כמו WINNER מבחינתם.

בשלב הבא אני אתקין מצלמת אינטרנט ומיקרופון ואבדוק את יש שינוי בדפוסי התעבורה, ומה צריכת הזרם של המצלמה ואולי אוכל לזהות הפעלה מרחוק שלה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

saay222 , תודה על התחקיר שעשית. זה מזעזע שמערכת הפעלה הפכה לרוגלה (האמת היה צפוי, אבל הפעם הם עברו את הגבול). הם תמיד הצטיינו בזה והמוצרים שלהם דיווחו על כל מידי דברים (למשל האנטיוירוס שלהם היה מדווח על הורדות בטורנטים, ביקור בכל מיני אתרים ועוד), אבל עכשיו נראה שהם עלו מדרגה ומדווחים כל לחיצת כפתור.

עכשיו ברור למה העדכון לנוזקה החדשה הוצע בחינם. האנשים שכחו שגבינה בחינם רק במלכודת עכברים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כיום אי אפשר להמנע מזה, ז"א שאפשר להמנע אך הרבה דברים יהיו חסומים בפניך.

מי שמטורד מריגול שלא ישתמש בגוגל ו/או פייסבוק ו/או ווטסאפ ו/או וויז ובטח לא רשמתי כאן טובים ורבים אחרים.

• תוכן חדש...