Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי זה 225/45 R17

רגע, אמרת מקוריים? אם כן, הם פשוט ישנים מאוד ויבשים לכן הם רועשים.

69DB זה לא הרבה

ואתה יכול לשנות את הקוד מהירות, עומס, גודל ג'אנטים וצמיגים. תבדוק מה מופיע על פתח הדלת של הנהג.

מקוריים הכוונה דגם המקור שהגיע עם האוטו. זה הסט R32 השני שלי כבר, שעבר 55,000 ק"מ ב 3 שנים.

למיטב ידיעתי אם ברשיון מופיע 89W, אז אין אפשרות לשים משהו בדירוג יותר נמוך - רק יותר גבוה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנקוק K115 אין במלאי ולא הצלחתי למצוא. למרבה הפלא מצאתי פאלקן ZE914 חדשים בפנצ'ריה שקיבלה מלאי חדש מטיירקלאב. זה למרות שהם טענו שאין ולא יהיה בחודשים הקרובים. אלא מה - המחיר יותר גבוה. 1,600 לרביעיה במקום 1,400 בטיירקלאב עם קבלת כרטיס פוקס 200 ש"ח שזה נטו 1,200 ש"ח - פער של 30%!.

מבחינת איכות הצמיגים והשימוש בהם עוד מוקדם להגיד. בפנצ'ריה הסבו את תשומת ליבי לסימני שחיקה בגלגל קדמי ימני, מה שמראה שאולי צריך כיוון פרונט. ובנסיעה מצאתי אכן נטיה קלה ימינה. יטופל.

תודה לכל מי שסייע בנושא!

פורסם
אני מצפה מנציג טיירקלאב שיגיב על הפארסה הזו בת החודשיים שמרחו אותי בטלפון תלך תבוא ובסוף זה נגמר לא לעניין בכלל.

שלום,

אכן חשוב להסביר את העניין.

טייר קלאב היא חברה בת של אוטולוקס טיירס, שהיא יבואנית צמיגים מהגדולות בארץ, בין היתר של צמיגי Falken, ומפעילה את אתר המכירות באינטרנט. עם זאת, אוטולוקס טיירס מקפידה לשמור על כללי התחרות ההוגנת, ולכן לטייר קלאב כשלעצמה אין יתרון בקבלת צמיגים על פני כל פנצ'ריה, שיכולה להזמין את הצמיגים ישירות מאוטולוקס טיירס. לרוב אין לדבר כל משמעות מבחינת הלקוח הסופי, שיכול לבדוק, להשוות ולהחליט היכן הוא מעוניין לבצע את רכישת הצמיגים.

עם זאת, הדבר עשוי לבוא לידי ביטוי באותם מקרים נדירים, כמו המקרה שלהלן, שבו צמיג מסויים חסר במלאי במשך תקופה, וכאשר הוא מגיע למלאי, הוא מגיע בכמות קטנה ו"נחטף" מיד למלאי ע"י פנצ'ריות, ששומרות אותו במלאי שלהן. למוקד המכירות באינטרנט אין מחסן, והוא נסמך על המלאי הקיים במחסני היבואן, כך שכאשר צמיג מסויים מגיע לארץ ו"נחטף" ע"י הפנצ'ריות, מחסן היבואן מתרוקן במהירות והצמיג שוב אינו זמין במלאי.

לנו כאחראים על המכירות באינטרנט יש כמובן אינטרס למכור צמיגים, והסיבה לכך ש"מרחו אותך בטלפון" כדבריך לא היתה לשם "מריחה" (כי הרי יכולנו לנגיד שהצמיג אינו במלאי ולגמור את העניין), אלא מתוך רצון אמיתי לאפשר לך לרכוש את הצמיגים ישירות דרכנו. לא צפינו מראש את המהירות שבה הצמיגים, שזה עתה הגיעו, יימכרו לפנצ'ריות. לעתים, כאשר "משתדלים יותר מדי", ולבסוף לא מצליחים, הלקוח אכן מרגיש פגוע.

אלפי לקוחות שרכשו צמיגים דרך אתר טייר קלאב באינטרנט עד היום יכולים להעיד על כך שאנו עושים מעל ומעבר עבור לקוחותינו, אך לצערנו לא תמיד הדבר מסתייע, ועל כך אנחנו כמובן מתנצלים בפניך.

מקווים למרות הכל שנראה אותך בין לקוחתינו בעתיד.

פורסם

אני חושב שזה שאתם יודעים שיש שרשור של בנאדם שמחכה לצמיגים כבר כמה שבועות צריך לשים אותו באיזושהי עדיפות. לא להחזיק מלאי אבל כן להגיד למי שמנהל את המלאי שיש לכם 4 צמיגים במידה מסויימת שלקוח פרטי מחכה להם וצריך לשמור לו אותם בצד. במקרה הכי גרוע הם יישבו במלאי עוד יום יומיים לפני שייחטפו על ידי מישהו אחר.

הצעה שלי - אני הייתי נותן לו שובר בשביל ההרגשה הטובה.

פורסם

קניתי מכם רביעיה ראשונה לפני 3 חודשים והייתי מרוצה ולכן חזרתי. החוויה הראשונה שנתתם הייתה מצוינת. לצערי התנהלתם באופן לא אחראי בכך שלא יידעתם אותי שאתם לא היבואן - נהפוך הוא - לכל אורך הדרך הייתה לי התחושה שאתם היבואן.

לאור זאת שהמסר היה שאתם היבואן, האמנתי לכם כל הזמן שאתם מחזיקים במלאי ראשונים ולכן חיכיתי.

הלכו לי לפח חודשיים של טלפונים, אימיילים, השקעת זמן ואנרגיות מיותרים ולבסוף רכישה במחיר גבוה.

אם הייתם מבהירים את שהבהרתם כעת בתחילת הסיפור כל העוגמת נפש הייתה נמנעת. קוראים לזה שקיפות.

שיהיה לכם בהצלחה.

פורסם

נסה למצוא מקסיס MAZ3.

גם הם יכולים להיות בתקציב שלך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נסה למצוא מקסיס MAZ3.

גם הם יכולים להיות בתקציב שלך.

הי. אם זה לא הובן ממה שרשמתי עד כה - לאחר המתנה של קרוב לחודשיים ומספר שיחות לא קטן עם טיירקלאב שמסרו לי - עוד שבוע, אנחנו נתקשר אליך, זה כבר בבונדד, תמתין יכנס למלאי וכו'. לפני שבוע וחצי הם מסרו שהפאלקן ZE914 לא יהיה זמין במלאי בחודשים הקרובים.

היום "התיישבתי" על הטלפון ואיתרתי הפלא ופלא באחת הפנצ'ריות רביעיה ממשלוח חדש שהגיע שבוע שעבר מהיבואן אוטולוקס שהוא גם הבעלים של טיירקלאב. רכשתי במחיר גבוה ב 30% מהמחיר המוצהר של טיירקלאב. משכו אותי לחינם ובזבזו את זמני לשווא במשך חודשיים. העיקר צמיגים חדשים יש. איך אמרתי - שיהיה להם בהצלחה.

• תוכן חדש...