Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט מתכננת דגם אבארט ל- 500X, עם כ- 200 כ"ס.

תיבות הילוכים: ידנית 6 הילוכים, ואוטומטית 9 הילוכים. ההנעה כפולה.

ראש מחלקת הפרויקטים מותח ביקורת על הפיאט פונטו אבארט, ומגדיר אותה "טעות אסטרטגית שפגעה במותג". גם בארץ היא היתה כישלון ביחס ל- 500. עוד אומר, כי תיוצר גם פיאט 124 ספיידר אבארט.

הולך להיות שמח בתחום האיטלקיות. הפורום מוכן לכך?

1812568-5.jpg

להמשך קריאה:

http://cars.walla.co.il/item/2881202

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר שזו האמרה שלו, דווקא אם הייתי קונה אבארט כולשהי זו הייתה פונטו ולא 500, ה500 נראית לי כמו צעצוע, קטנה מידיי, אני מעדיף רכבים פרקטיים בנוסף להיות מכונת נהיגה, עם 500 לא הייתי מסתדר יותר מחודש.

ה500X נראית בעיני כעירוב משוקץ וחסר פרופורציות, אבל זה רק אני אולי...

בכל מקרה, כל רכב ספורטיבי זה מעניין. שיהיה להם בהצלחה

פורסם (נערך)

מסתמנת כאבארת' הבאה שלי. מנוע חזק (1.75), תיבה ידנית, הנעה כפולה והטוויקים הנכונים. נשמע מתכון לא רע בכלל וגם פרקטי.

מתן, מבטיח לך שהיית מסתדר נהדר עם ה-500 אבארת'. נכון שיש פרקטיות ונוחות ממנה, אבל את מי זה מעניין - הכל נשכח אחרי כמה סיבובים בכבישים הנכונים (ועם החבר'ה הנכונים, משמע שאר חברי העקרב).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכותרות האלו הועלו כאן כבר, רק לא מאתר ישראלי.

מעניין אותי להבין למה הם רואים בפונטו טעות אסטרטגית, מעבר לזה שהיא לא הייתה הצלחה גדולה במכירות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מעניין אותי להבין למה הם רואים בפונטו טעות אסטרטגית, מעבר לזה שהיא לא הייתה הצלחה גדולה במכירות.

אני חושב שענית לעצמך...

פורסם
למה בעצם הפונטו אבארט הייתה טעות?

כי זה מה שכל יצרן אומר לאחר שדגם נכשל במכירות. מרקיונה למשל אמר את זה על ה-159. הוא יכל לומר זאת גם על הפונטו עצמה שלמעט ברזיל ואיטליה, מדובר בדגם שנמכר במספרים מגוכחים בכל השנים האחרונות ביחס לסגמנט הכי פופולרי באירופה.

פורסם

נראה שזו מדיניות PR מכוונת של הקבוצה לרדת על הדור הקודם. מטומטם לדעתי, אבל הי, לא לי משלמים על היח"צ של FCA.

לגבי ה-X אבארט - מקווה שיעשו משהו עם הכיול של הגיר. בג'יפ הוא עצלן מדי.

לגבי ה-500 אבארט הרגילה - שום דבר לא נשכח, גם אחרי 20 סיבובים בכבישים הנכונים. למי שנוסע ומשייט הרבה הרכב פשוט לא מתאים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מוזר לי ההחלטה להעביר את הפונטו לשווקים מתפתחים.

שבתחילו עם מכירות הפונטו באירופה, לשווקים מתפתחים הציגו את הפאליו.

עכשיו את שניהם מוכרים בשווקים מתפתחים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ההערה היתה לגבי זה שרוח אבארת האמיתית לא יכולה לבוא לידי ביטוי במשפחתיות, דוגמת הפונטו.

אפעס אם לא פונטו אז מה היה להפוך לאבארת, קובו? דובלו?

אני אישית מחכה לספיידר בשיקקון רב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כי זה מה שכל יצרן אומר לאחר שדגם נכשל במכירות. מרקיונה למשל אמר את זה על ה-159. הוא יכל לומר זאת גם על הפונטו עצמה שלמעט ברזיל ואיטליה, מדובר בדגם שנמכר במספרים מגוכחים בכל השנים האחרונות ביחס לסגמנט הכי פופולרי באירופה.

אבל למה בעצם נכשלה הפונטו אבארט?

מה שונה בה מכל הוט האץ' אחרת שמבוססת על גרסה רגילה?

פורסם

הטעות הגדולה ביותר בפונטו אבארט הייתה שהיא הייתה עדיפה בכל אספקט (אולי חוץ ממראה שזה סובייקטיבי) על האחות הבכירה שלה (מיטו תלתן).

אכן מוזר הקטע הזה אה-לה-אדמה חרוכה "עד אתמול התוצרת הייתה חרא" בין אם מדובר בתצורת PR (הזויה) ובין אם מדובר בפליטות פה לא מכוונות.

להזכירכם, מנכ"ל אלפא רומאו אמר בחשיפת הגוליה תלתן שהמיטו והג'ולייטה ביישו את המותג או משהוא בסגנון.

אם כבר פיאט פונטו ובושה למותג אבארט, זאת כנראה הפונטו HGT אבארט, שתרומתם הייתה בערך בלשים תג על המכסה מנוע.

בכל מקרה, גם ה 500X וגם ה 124 נראות מעולות בתצורת אבארט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

איך הפונטו עדיפה על המיטו? נהגתי של שתיהן והן מרגישות 1:1 אותו רכב בדיוק. המיטו יותר איכותית מבפנים והיא הייתה יותר זולה.

אני יכול להעיד על עצמי שאפילו לא שקלתי לקנות את הפונטו כי היא פשוט חסרת יחוד. העדפתי את ה 500 עם כל המגרעות שלה בשביל "החוויה".

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...