Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון - שוחחתי אתמול עם TIRE CLUB. אין פאלקן 914 במידה הזו במלאי ולא צפוי להיות בחודשים הקרובים. אני מצר על כך שלא אמרו לי קודם כי חיכיתי להם כבר יותר מחודש וחצי, ואפילו בטסט אמרו לי שהצמיגים האחרויים במצב גבולי. בשבילי שהטסט יגיד לי להחליף זה ממש ירידה.. בקיצור - אני מחפש צמיגים מתאימים עם הפרמטרים הבאים:

1. אחיזה טובה אבל לא למטרות התגרזנות - בעיקר לנסיעות מנהלתיות (למרות ה 150 כ"ס של הספיריט).

2. נוחות - הספיריט גם ככה מכוילת לקשיחות והחתך הנמוך (50) לא תורם לנוחות.

3. חסכון בדלק.

4. שקט (ה R32 די רועשים).

5. מחיר - בסביבות 400-500 ש"ח לצמיג, אני צריך רביעיה.

אשמח ואודה לכל מי שיתן הצעות/רעיונות.

פורסם

בדקת במקורות אחרים?

ה-ZE914 מופיע גם באתר יד 2 וגם באתר טיירדיל.

 

עוד באתר טיירדיל תוכל למצוא את ההנקוק K110.

כמדומני באיזכור הפורום יש גם שם הנחה קלה.

 

באתר יד2 תוכל למצוא קצת מעל התקציב שלך את הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס או את הפירלי P7.

(וכאמור גם את ההנקוק K115 וטויו T1 Sport שנדמה לי הזכרתי בהתחלת השרשור שגם הם מיובאים עקרונית ע"י טיירקלאב).

פורסם (נערך)

זה שאתה סנילי, זה לא תירוץ :wink:

כבר בתגובתי הראשונה בשרשור ציינתי זאת לגבי הפאלקן, ואפילו ניהלנו שיח על איך יכול להיות שאצלהם יהיה במלאי ואצל היבואן הרשמי לא.

ושוב, יכול להיות שהצמיגים לא קיימים במלאי למרות שהם מופיעים באתרים השונים.

 

אם אתה כבר פוזל למעלה עם התקציב, שאר הצמיגים שהצעתי כעת גם אמורים לענות על הדרישות שלך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

צודק לגבי שרשמת קודם על טיירדיל, אבל באתר השני נכנסתי והתקשרתי לאיזה 5 פנצ'ריות שהופיעו באתר, ואצל אף אחד לא היה במלאי, עד שהאחרונה אמרה שחסר בכל הארץ.. אנסה שוב בכל אופן..

פורסם (נערך)

לא חושב שהמלאי פתאום יתחדש בצמיגיות שבדקת בהם, אבל בסדר.

לגבי טיירדיל, בהתחשב בזה שהפאלקן יחסית יקר אצלהם (לפי הודעות קודמות, מחיר הפאלקן אצל טיירקלאב הוא 349 ש"ח ועוד מקבלים כרטיס מתנה), ובדר"כ הוא מהווה אלטרנטיבה זולה אך טובה, לדעתי שווה לבדוק לגבי שאר הצמיגים שהצעתי לאורך השרשור (יותר אולי ה-K115, K110, הגודייר והפירלי. אגב, יכול בהחלט להיות שגם הדנלופ שהציעו לך יהיה בסדר).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מחר אתקשר לטיירדיל. אם יש במלאי את הפאלקן, אקח למרות המחיר היותר יקר. פשוט קראתי על הצמיג הזה ביקורות טובות. הגודייר אפישיאנט פרפורמנס גם עושים לי את זה אבל הרבה יותר יקרים. ההנקוק ונטוס K110 עולים בדומה לפאלקן. אשקול גם לגביהם. מה ההבדל בין ה K110 ל K115?

פורסם

שים לב שהפאלקן הוא אינדקס משקל 93, מה שהרבה יותר ממה שהרכב צריך. הוא מתאים, אבל הצמיג יותר קשה ורועש כשהאינדקס עולה.

יש לך את הגודייר efficient grip 89v .

השאלה אם אתה יכול להתקין קוד מהירות V במקום W.

 

חוץ מזה אל תתלהב כל כך מהפאלקן מבחינת הנוחות ושקט, יש לי אותו ואני לא כל כך מרוצה. מצד שני הוא מחזיק את הרכב על הכביש ממש טוב.

פורסם (נערך)
שים לב שהפאלקן הוא אינדקס משקל 93, מה שהרבה יותר ממה שהרכב צריך. הוא מתאים, אבל הצמיג יותר קשה ורועש כשהאינדקס עולה.

יש לך את הגודייר efficient grip 89v .

השאלה אם אתה יכול להתקין קוד מהירות V במקום W.

 

חוץ מזה אל תתלהב כל כך מהפאלקן מבחינת הנוחות ושקט, יש לי אותו ואני לא כל כך מרוצה. מצד שני הוא מחזיק את הרכב על הכביש ממש טוב.

 

העומס ברשיון הוא 89, והקוד מהירות הוא W. אי אפשר לשים V.. על איזה רכב הפאלקן שלך מותקן ובאיזו מידה? אני קורא כרגע ביקורות השוואתיות ויש גם ביקורות טובות על ההנקוק K115 (למרות שבאתר tirereview הפאלקן ממוקם ממש גבוה וההנקוק ונטוס פריים 2 שזה ה K115 די נמוך..). מה ההבדל בין K115 ל K115 XL? וגם הוא 93W.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם (נערך)

כי זה חוות דעת משתמשים.

מישהו שהשתמש בהנקוק לא בהכרח נסע על הפאלקן ומשווה אליהם ולהיפך. וכו' וכו'.

נסה להביט יותר במלל שנכתב (ולשים לב לכמות הנסיון, איזה רכב/מידה ומתי נכתב) ובמבחני העיתונות שם, אם כי לא ראיתי אחד שהוא בדיוק במידה שלך, אבל חפש כאלו ששני הצמיגים אולי מופיעים.

 

סימול XL מסמן שבעקרון מדובר בצמיג מחוזק יותר, כזה שיוכל להיות מנופח בל"א גבוה יותר על מנת לשאת משקל רב יותר.

בדר"כ תמצא אותו על צמיגים שמראש בעלי קוד עומס גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

ה EU Label של שניהם כזה:

פאלקן 914 - B לאחיזה ברטוב, C צריכת דלק, 72db רעש.

הנקוק K115 - אחיזה B ברטוב, B צריכת דלק, 69db רעש.

לשם השוואה ה Toyo Proxes R32 המקוריים: C לאחיזה ברטוב, F צריכת דלק, 69db רעש. והם די רועשים.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם

הסברתי בעבר ואחזור שוב - המדדים האלו אולי יפים על הנייר, אבל לא הרבה מעבר.

- המדד הרטוב מתייחס למבחן בלימה בלבד ברטוב ממהירות 80 קמ"ש. חשוב בפני עצמו, אבל לא מתייחס לאחיזה בסיבובים וכד' ובמהירויות שונות.

- מדד צריכת הדלק מציע הבדלים קטנים למדי בין הקטגוריות (0.1-0.14 ליטר לק"מ ע"ב צריכת דלק 1/12.5). קטגוריה D לא קיימת. תחזוקה טובה והרגלי נהיגה טובים יהיו יותר משמעותיים.

- מדד הרעש מתייחס לרעש חיצוני שנמדד במרחק נתיב בעת חליפה במהירות 80 קמ"ש (שיקולי איכות הסביבה). אין קשר ישיר לרעש בפנים הרכב.

פורסם

אצלי זה 225/45 R17

רגע, אמרת מקוריים? אם כן, הם פשוט ישנים מאוד ויבשים לכן הם רועשים.

69DB זה לא הרבה

 

ואתה יכול לשנות את הקוד מהירות, עומס, גודל ג'אנטים וצמיגים. תבדוק מה מופיע על פתח הדלת של הנהג.


×
×
  • תוכן חדש...