Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי קצת סדר, וזה מה שדגתי:

*מתאם mp3 לרכב

*מטען של נוקיה כלשהי (מהמר על E52)

*מתאמים מסוימים ואוזניות עם חיבור משונה שבטח היה פופולרי בעשור הקודם.

*סוללות של 1850 mAh ומטען קיר לסמסונג גלקסי S2 דגם: Hercules T989

כל הקודם זוכה (כלומר, מה שלא יילקח בשבוע הקרוב, הפח יזכה).

נמצא בחיפה.

b443b570c1f567bb1c8e4393a078bf53.jpgattachment.php?attachmentid=295549&d=1341780730

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שאנקלי - המטען של נוקיה יתאים כנראה לכל מכשיר עם מחבר 2.5 מ"מ, כלומר החל מאמצע שנות ה-2000.

לגבי האזניות : האם מדובר בתקע עם שני פינים אם כן - כנראה שמקורו באלעל או חברת תעופה אחרת, כיון שמטוסים הם המקום היחיד בו נתקלתי בשקעי אזניות כפולים.

יש לך עוד כמה פריטים העשויים להיות שימושיים - מתאם מתקע אמריקאי לשקע אירופי (זה שהגיע עם המטען ל-S2), מתאם מיני USB שמתאים למספר דגמי מכשירים ישנים, אני משתמש בכבל כזה לטעינת דיבורית מוטורולה T305/T307, ועוד כבל קצר שנראה כמו OTG.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פשש תודה ספריאל, ממש הזכרת לי נשכחות. צודק בכל אבחנותיך והזכרת לי גם שהאוזניות באמת מחברת תעופה כלשהי- לא זוכר איזו, אבל מה שאני זוכר בבירור שהן ניתנו לכל נוסע (חינם אין כסף). כנראה שלא הייתי באמת צריך אותן :)

Anyway, כולם מוזמנים לבוא ולקחת.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

4 פלאגים שירדו מהמאזדה האגדית של zvih ובאדיבותו.

אירידיום כמובן, והמאזדה שלו נסעה רק 5000 ק"מ במשך 9 שנים, לכן נשארו להם עוד 115 אלף.

כמובן שהם נוקו לאחר הפירוק, וכמובן שהמסירה כוללת הרכבה. מתאים למאזדה 3 מנוע 2.0 עד שלדה 500000 (ניתן לבדוק ברשיון רכב 6 ספרות אחרונות)

MAZDA3.jpg

unnamed.jpg

במקביל עדיין מחפש נעלי אולסטאר במצב סביר, מידה 45-46.

באזור השרון.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

עקב מעבר סופי של כל מחשבי המשפחה לDDR3, אני מציע למסירה זכרונות DDRII.

סטיק אחד של 2G ושלושה סטיקים של 1G.

פניות בה"פ.

אשמח לקבל תמורתם (או סתם כך:lol:) מעבדים ישנים. כמה שיותר ישן יותר טוב, ואם למישהו יש SLOT1 (פנטיום 1/2, סלרון) אז בכלל תענוג...

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

אני מעוניין ויש לי מעבדים ישנים, צור קשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שכחתי לרשום את זה, אני מעדיף למסור אותם למישהו לשימוש אישי ולא למישהו שינסה להרוויח מזה.

אשמח לעזור לחבר פורום לשדרג את המחשב שלו (תאמינו לי, אין כמו לגלוש בCF עם עוד ג'יגה של זכרון:wink:).

פורסם

אני יכול לשדרג לדוד שלי את המחשב ככה, זה מספיק טוב? :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חזרתי היום מאוסטריה ולכן מציע למסירה סים אוסטרי של חברת T-MOBILE של דאטה בלבד.

מדובר על 10G של דאטה כאשר נוצלו פחות משלושה ג'יגה מהחבילה.

הקאץ' - הוא נקנה ב-16.7 ותקף לחודש בלבד כלומר נשארו לו שבועיים בלבד כך שזה אקטואלי למי שנוסע ממש בימים הקרובים ויכול לאסוף אותו מיקנעם.

פורסם

למסירה - פילטר K&N ליאריס 2007 , מנוע 2SZ 1.3

לא היה לי כוח להתעסק עם הנקיון שלו , קניתי פילטר פשוט וזהו ( הוא הגיע עם הרכב כנראה בעלת הרכב הקודמת התקינה אותו)

באותה הזדמנות מוסר גם מגני טמבון של טויוטה, הדבק דו"צ צריך חידוש בחלקו, המגנים חדשים לגמריי לא היו בשימוש כלל (גם הם הגיעו עם הרכב).

0542040857

נמצא באשדוד/רעננה בתיאום.

P50729-194055.jpg

פורסם
מחפש טלפון גלקסי נוט 2 מושבת לחלקים.

המדפסת עדיין אקטואלית

המדפסת התגלתה כלא תקינה, ונזרקה לפח.

עדיין מחפש נוט 2 לחלקים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום,

למסירה מספר גליונות של אוטו, אוטו שטח, הגה והגה שטח.

כולם סביב 2006-2007.

ביום ראשון הולכים להיזרק.

אפס חמש שתיים.

360

חמש

925.

ליאור.

פורסם

לאספנים בלבד ולאנשים שאוהבים דברים כאלו (מין הסתם), מולטימטר אנלוגי מברית המועצות לשעבר, מבציר 1969 כנראה, מצב חיצוני מעולה, לא בדקתי אם הוא מתפקד בכלל או מה הדריפט שלו לאורך השנים, עשוי ממה שנראה כמו בקליט.

מגיע בלי הלידים.

היייתי שולח את זה לדייב ג'ונס אם זה לא היה יקר מידי למשלוח עד אוסטרליה(הדבר הזה שוקל אולי קילו).

איסוף מפ"ת, בה"פ בלבד.

PICT1035.JPGPICT1037.JPGPICT1039.JPGPICT1040.JPGPICT1041.JPG

• תוכן חדש...