Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יש לי פולו לבנה. ברכב מספר גדול של 'שריטות' (הגרשיים מכיוון שהם פשוט בצורת עיגול, לא פסים ארוכים במובן הרגיל של שריטה) שעברו את הצבע (הגיעו לשכבה שחורה. להוציא בשני מקומות שהם היחידים שלא בטמבונים שם השכבה היא כסופה). אם צריך תמונות נא לבקש ואצלם מחר באור.

העניין הציק לי הרבה זמן ונמנעתי מלצבוע מהסיבה הכלכלית. עד שראיתי את הסרטון הנ"ל וזה נראה כאילו הפעולה של הצביעה פשוטה להפליא.

http://www.topcolor.co.il/default.asp?iId=KMMFD

שאלתי היא האם באמת כ"כ פשוט לצבוע? (אני חסר כל ניסיון, אבל יש לי את כל הסבלנות שבעולם כדי לנסות)

מכיוון שאני מעוניין לצבוע מספר שריטות קטנות (ממוצע בקוטר של עיפרון), אני לא מתכנן לצבוע חלק נרחב כמו בסרטון אלא נקודתית כל שריטה. ככה לדעתי אני פחות חשוף לבעיה של חוסר אחידות וכו'. אני טועה או שגם ככה אני יכול להגיע לתוצאה מכוערת?

בנוסף אשמח לקבל לינקים למידע נוסף באשר לתהליך הצביעה, בדגש על השלבים, סדר הפעולות, זמני המתנה (לא מצאתי מדריך מסודר בחיפוש. רק המון חלקי מידע לפי שאלות קונקרטיות)

פורסם

תודה רבה זה עוזר מאוד!

מספר שאלות יש לי אם אפשר:

1. יכול להיות שהטמבונים בפולו (TSI 2011) הם פלסטליק?

כי בשריטה בכנף ובמכסה מנוע רואים אחרי הצבע שכבה כסופה\צהבהבה. לעומת בטמבונים שם מגיעים לשכבה שחורה. לכן חשבתי שאולי בניגוד למה שאני יודע יש שם פלסטיק. וזה חשוב כדי לבחור צבע בסיס לכן אני מוודא

2. בקישור שהבאת, לא הבנתי מה מטרת השיוף לבסוף, לאחר ייבוש שכבת הלכה האחרונה.

3. שאלת השאלות מבחינתי. אני מאוד מתלבט האם לבצע את הצביעה אזורית (כמו בלינק) או נקודתית בלבד.

בצביעה אזורית כל פגם יבלוט הרבה הרבה יותר. מצד שני אם אני עושה את זה נקודתי אני לא יכול לשייף וגם צריך לעבוד עם מכחול ולא עם ספריי. אגב האם אפשר להשיג לכה לא בספריי, למריחה?

תודה רבה על העזרה

פורסם

היי,

1. אין לי מושג, אבל אני משער שזה פלסטיק .

2. המטרה היא טשטוש הצביעה שתהיה אחידה + להביא למקום הצבוע ברק גבוה.

אתה חייב "לכה מבריקה" שבאה בספריי עם כוסית.

לתוך הכוסית אתה מרסס לכה ומורח.

זה תלוי עד כמה חמור המצב.

עוד משהו:

בזמנו מhשהו שרט לי את מכסה המנוע.

לאחר כמה ניסיונות, החלטתי למלא את השריטה עם לכה בלבד.

התוצאה שהשריטה מטושטשת וכמעט שלא רואים אותה.

אם בא לך להתרשם מהתהליך, זה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521752-%D7%A6%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4296786&viewfull=1#post4296786

פורסם

תודה רבה!! זה באמת עזר מאוד

2 שאלות שנשארו לי פתוחות:

1.

מהם זמני ההמתנה אחרי כל שכבת צבע?

ואחרי כל שכבת לכה?

ומדוע אחרי שכבת הלכה האחרונה יש להמתין זמן כה רב לפני הפוליש? (וכמה מינ' דרוש?)

2.

אם אני אכן מחליט לתקן נקודתית ולא אזור שלם, לא הבנתי כל כך כמה לשייף (מדובר כאן על השיוף שלפני הפרמייר, לא הסופי), הרי ברגע שאני אשייף את גבולות השריטה יהיה קשה לדעת כמה לצבוע ואיפה לרסס לכה ואז זה בעצם צביעה אזורית לכל דבר..אני טועה?

• אחראי פורום
פורסם

משנות ה-80 הפגושים מפלסטיק. אתה רואה שחור מתחת כי בחלק מהרכבים הוא מיוצר בשחור ונצבע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האם לא יהיו הבדלי צבעים?

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

1. זמני ייבוש בין שכבה לשכבה כ-10 דקות (עונת קיץ ).

צריך להמתין בשביל שהצבע והלכה יתחברו כמו שצריך.

עכשיו הימים מאוד חמים ומספיק להמתין 48-36 שעות.

2. תלוי עם מה אתה מתמודד.

*כול מה שאני כותב פה, קח את זה בערבון מוגבל.

• תוכן חדש...