Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי שמח לראות חשבוניות אחרות של רכבים מקבילים לשם השוואה, סתם מתוך עניין ולא "לבדוק כמה דפקו אותי".

לבקשתו של yohai71 בשרשור הסקירה שלו על אופל אסטרה, הנה החשבוניות של שני הטיפולים האחרונים של הרכב שלי.

מדובר בגולף, מנוע בנפח 1.4 ל', גימור highline, בעלת 160 כ"ס. הרכב מטופל במוסך מורשה צ'מפיון פעם בשנה ולא לפי 15K ק"מ, בשל הנסועה הנמוכה.

טיפול 60K. הוחלפו מצתים. לא בטוח שיש הנחיה להחליף כל 60K ק"מ או ארבע שנים. אבל החלפתי כדי להיות מיושר.

טיפול 75K. הוחלפו רפידות בלמים מאחור. זו פעם ראשונה מאז שהרכב עלה על הכביש שהיה צורך להחליף בלמים. בטיפולים קודמים לא אישרתי למוסך לפרק גלגלים (מתכון לשריטות בחישוקים), אלא לבדוק בעין, על הליפט.

tipul_75.jpgtipul_60.jpg

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עזבתי את מוסכי צ'מפיון בעיקר בשל המחירים הגבוהים. השירות היה מצויין.

לדעתי במוסך שאינו שייך לרשת המוסכים של צ'מפיון היית יכול לחסוך כ-30%.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

וואו, עכשו עשיתי טיפול לסיאט ויצא לי 980 שקל (עם רפידות) ורציתי לרצוח אותם... גרמת לי להרגיש טוב יותר

אוטו-מאניה :-)

פורסם
600 ש"ח ל4 מצתים. וואו.. אין בושה.

במאיר רצו ממני 1100 על 4 מצתי אירידיום להונדה

זאת בושה!

תוך שבוע וב250 שקל הגיע מאנגליה

פורסם

תהיו בריאים, לא יודע איך אתם מוכנים לשלם מחירים כאלה על טיפולים לרכב.

שמן 230 שקל? פילטר 140? ומה זה כל הסעיפים המונפצים האלה??

שורה תחתונה- מחיר החלפים בשוק החופשי לטיפול כזה לקונים כמונו הוא בערך 400 ש"ח בחנות חלפים.

המחיר לטיפול כזה במוסך הוא 2300~₪

לא מצליח להשלים עם זה. ואל תחרטטו אותי עם שלל סעיפי "הוה" "פירוק והרכבה" "חרטוט ואלמנט"

שלומי

פורסם

שימו לב שנתתי קישור לעלויות הטיפול באופל אסטרה, כדי שניתן יהיה להשוות. אין הבדלים גדולים, לכאן או לכאן, כך שלא ניתן להגיד שצ'מפיון יקרים באופן מיוחד. תשוו גם ליבואנים אחרים במוסכים המורשים.

לגבי המצתים, הוסבר לי שמדובר בדגם יקר המותאם למנועים כאלו.

פורסם

פיייי איזה מחירים טירוף גנבים שודדים , הייתי מעדיף ללכת למוסך מורשה משרד התחבורה עם חלקים מקוריים שהזמנתם מראש מאשר שישדדו אותי , וכן יש אחריות אין סיבה שלא יהיה אם רשום בקבלה חלקים מקוריים .

פורסם
600 ש"ח ל4 מצתים. וואו.. אין בושה.

זה לפני מע"מ. כולל מע"מ זה יוצא 708.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

ומה זה "החומרי עזר" האלו שמכניסים בכל טיפול בעלות של 27 ש"ח לפני מע"מ?

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

חומרי סיכוך שיקלו על החדירה.

ונראה שזה עובד

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לכל מי שממליץ על מוסך מורשה לא היבואן:

טיפול בסקודה פאביה 2010 ב 2 מוסכים מורשים לא יבואן היו יקרים באותה מידה (מרינה הרצליה ומנחם אורן נתניה).

רק פעם אחת טיפול קטן היה זול יותר.

מי שמכיר מוסך מורשה לא יבואן זול ואיכותי בנתניה או הרצליה שימליץ.

המסקנה היא שלא תמיד מורשה הוא זול ואיכותי, וזוהי הסיבה שהולכים על יקר מראש.

Kia Niro 2017

פורסם
לכל מי שממליץ על מוסך מורשה לא היבואן:

טיפול בסקודה פאביה 2010 ב 2 מוסכים מורשים לא יבואן היו יקרים באותה מידה (מרינה הרצליה ומנחם אורן נתניה).

רק פעם אחת טיפול קטן היה זול יותר.

מי שמכיר מוסך מורשה לא יבואן זול ואיכותי בנתניה או הרצליה שימליץ.

המסקנה היא שלא תמיד מורשה הוא זול ואיכותי, וזוהי הסיבה שהולכים על יקר מראש.

לך לרון נקודה!

קובי

:-)

• תוכן חדש...