Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסקורט

התמונות אומרות הכל.

נראה כי לא זזה זמן רב. מדבקת טסט מ-1994.

תצפית בלבד ,הרצליה פיתוח.

אין לי כל קשר או מידע נוסף וגם ה.פ. או עינויים אחרים לא יספקו פרטים נוספים.

ישי

Esco1.JPG

Esco2.JPG

Esco3.JPG

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבוקר ברחוב אברבנאל בפרדס כץ : משהו שנראה מקדימה כמו סיטרואן אמי, אבל במבנה 2.5 קופסות עם בגאז' קטן בולט מאחורה.

צבע ברונזה כהה, נראה במצב די מחורבן (פגושים מחוזקים עם חוטי ברזל, גלגלים עקומים ומפונצ'רים) אבל ניתן לשיפוץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הבוקר ברחוב אברבנאל בפרדס כץ : משהו שנראה מקדימה כמו סיטרואן אמי, אבל במבנה 2.5 קופסות עם בגאז' קטן בולט מאחורה.

צבע ברונזה כהה, נראה במצב די מחורבן (פגושים מחוזקים עם חוטי ברזל, גלגלים עקומים ומפונצ'רים) אבל ניתן לשיפוץ.

אם החלון האחורי עם שיפוע שלילי, כנראה ראית סיטרואן אמי 6
פורסם
מושב תלמי יפה, ליד צריפין - בחצר הבית הראשון זרוקות וולבו 121 ופיאט 126.

בהמשך המושב זרוקה רנו 5 דור א'

כפי שכתבו, תלמי מנשה. משק מס' 1 - ישר בכניסה מכיוון באר יעקב (למושב שתי כניסות).

למרבה הצער (שלי...) ה-126 התבררה כפיאט (ליתר דיוק סיאט) 133.

הוולוו 121 במצב לא מזהיר אבל עם פוטנציאל לשיקום. שתיהן למכירה: דני 08-9225833.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא 126??? (או 124/125/132 :smile: )

:turn-l:
פורסם

וואיי לאמא שלי היית פיאט 132 יד ראשונה 1600 אוטומט , מכרנו אותה בשנת 91 אחרי ששירתה אותנו נאמנה 12 שנים. זה היה אוטו נפלא אני זוכר בתור ילד שאח שלי הגדול היה לוקח אותי לעשות איתה צלחות כי זה הנעה אחורית.

ראיתי לא מזמן אחת כזאת מעוכה במגרש גרוטאות, זה ממש עשה לי רע!

פורסם

אני מחפש רכב מסוג וואריאנט שנת יצור 65-69 , במצב נסיעה/לחלקים.

יש לי רכב שנת יצור 1969 דגם 365 ( מסחרי ) סגור , נפח מנוע 1600 2 קרבורטורים .

לאחר איסוף חומר טכני מהאינטרנט אני רוצה להתחיל בשיפוץ .

הרכב עבר ב - 1993 שיפוץ ראשוני על ידי , נסע כשנה ומשנת 1994 עומד על בוקים ומכוסה מתחת לסככה.

הרישיון מופקד במשרד הרישוי.

תמונה.jpg

תמונה 001.jpg

תמונה 007.jpg

פורסם

הרכב עבר ב - 1993 שיפוץ ראשוני על ידי , נסע כשנה ומשנת 1994 עומד על בוקים ומכוסה מתחת לסככה.

האוטו הראשון שלי היה כזה

שנת 69 שמספרו 120-387

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

מה זה דגם 365? אתה מתכוון לוריאנט בלי חלונות אחוריים?
פורסם
מה זה דגם 365? אתה מתכוון לוריאנט בלי חלונות אחוריים?

לפי אתר thesamba דגם 365 = 1500/1500N Squareback Sedan LHD, משנת 1964 עד 1966. משנת 1967 דגם 365 הוא 1600A Squareback Sedan LHD; ז"א דגם הסטיישן הבסיסי.

הדגם המסחרי (Panel Van) הוא כנראה דגם 35, אבל לא הצלחתי לברר את זה עד הסוף. הנה לינק לכל המספרים האלה.

מעניין שבעולם הדגם המסחרי הוא נדיר מאוד, אבל בארץ רוב הווריאנטים (סטיישן) שאני מכיר הם כאלה. ידוע לי לפחות על 5 כאלה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

באזור התעשייה הדרומי במגדל העמק, נצפתה ביואיק ריבירה מהשנתונים 1990-1993 (תמונה להמחשה), הרכב פשוט יפה. לא רחוק משם נצפתה קטלס סופרים קופה 1987 (כמו שלי) בצבע חום מטאל, נראית כמו חדשה.

בכביש 6 כ-2 ק" צפונית למחלף אייל, ניתן להבחין בסימקה 1100 לבנה זרוקה באחד הפרדסים.

91121301992013LRG.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אתמול נצפתה בראשון לציון פיז'ו 504 למכירה :

מודל 1977, אוטומטית בצבע לבן עם מעט חלודות שמתחילות במסגרות החלון ובקצה הבגאז', קצת סדקים בדשבורד, גומי חלון נהג מתחיל ליפול. פרט לכך במצב שימוש יום יומי ונראית טוב מאד.

אם היה לי מקום - הייתי קונה בכיף, עוד שנתיים לאספנות...

הטלפון : 050-6397479

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בקשר לווריאנט , תגובה 1034 , http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=24077

אני עונה כאן כי נסתמתי ב-ה.פ.

תפסתי את הבחור (פנסיונר ותיק ) לאחר מספר מארבים.

כמובן שהוא לא מוכר ואין על מה לדבר והיא עוד תיסע ...אבל מעט פרטים :

1965 , יד 2, 1600 קרבורטור אחד , כל המכלולים קימים , הרכב נסע עד לפני שנה ולא פורק דבר, מערכת עדיין 6 וולט והרכב עומד בגלל עלות גבוהה למצבר.

לא , הוא לא מוכר אבל המספרים שננקבו הם סביב 9-10 אלפי שקלים (!)

וטיפ נוסף : לבחור חיפושית 1975 בשימוש יומיומי והוא מחפש אחת נוספת לחלקים. אולי אפשר לספק לו את מבוקשו בתמורה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

יש ליד הבית שלי בבת ים קורטינה מוזנחת בצבע לבן, עומדת בחניה פרטית מתחת לבית ברחוב ההגנה

Zoom-Zoom...

פורסם
יש ליד הבית שלי בבת ים קורטינה מוזנחת בצבע לבן, עומדת בחניה פרטית מתחת לבית ברחוב ההגנה

איזה שנה? אם לא ידוע לך אז לפחות תתאר אותה (פנסים עגולים, מרובעים, יש פסי ניקל ) ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שנה לא יודע אבל מספר בעל 6 ספרות ואם זה באמת חשוב לאנשים מחר אני יבדוק איזה פנסים יש לה. בקשר לפסי ניקל לא נראה לי

Zoom-Zoom...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...