Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אבל דני, חוסר משילות זה בדיוק זה - אף אחד לא רוצה להחליט אז מקימים ועדה.

ועדות הן הרי יצור אמורפי שלא מתחייב לדבר ולא קשור ישירות לאף אחד.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

בית הדין בהאג - חרב פיפיות לפלשתינים (או: הפלשתינים מגלים שגם אותם אפשר לתבוע)

ההצגה שמבוססת (ונכתבה) ע"י מחבל רוצח על הכוונת לצאת מסל התרבות של משרד החינוך (מזעזע שהיא הייתה שם מלכתחילה, אבל נראה בכיוון כי התירוץ של הועדה היא שהם לא ידעו)

במבצע של רשות המיסים - 10% מהעסקים בנתניה עובדים עם כסף שחור בין ההיילייטים: קבלן שלא רשם הכנסות והעסיק 4 עובדים שמקבלים הבטחת הכנסה, חנות משקפיים שסולקת אשראי בשם הספקים שלה, עו"ד שלקח הכנסות מפיקדונות, ואולם אירועים שלא רשם צ'ק פיקדון.

ארגוני זכויות האדם: התדרדרות במצב הפלשתינים בגלל שחיתות והתעללות ממשלתית (פלשתינית):

ראש ארגון הזכויות הפלסטיני העצמאי, אחמד הארב, אמר שלמרות שעלה מספר המקרים של הפרת זכויות בשטחי הרש"פ התקשורת העולמית מתעלמת מהם מכיון שהיא מנסה לצייר את הרש"פ כמדודה. וזאת על מנת להציב אותה כפרטנר לשלום עם ישראל.

דובר 'גוש שלום': טורניר ע"ש מחבל או ע"ש טייס - אין הבדל:

בעקבות הדברים נשאל קלר איך היה רואה מצב שבו הייתה ישראל מתירה תנועה חופשית של שחקנים פלשתיניים, ואלה היו עושים בכך שימוש טרוריסטי. "אראה את זה כחלק מהסכסוך בינינו לבין הפלשתינים. הפלשתינים לא מוכנים לחיות תחת שלטון כיבוש. חלק אומרים שהדרך היא עד זריקת אבנים וחלק אומרים להרוג ולפוצץ אוטובוסים. זה הויכוח. אין פלשתינים שרוצים להישאר תחת כיבוש. אולי באמת ישתמשו בכך לצורכי טרור ועבורי זו תהיה הוכחה נוספת לכך שישראל צריכה לצאת מהשטח", הוא אומר ומקפיד להדגיש כי אינו רוצה להגדיר את מעשי האלימות של הפלשתינים כטרור. "זו התנגדות אלימה לכיבוש ויתכן שספורטאי פלשתיני יהיה מעורב בכך".עוד נשאל כיצד הוא רואה את טורנירי הספורט שנערכים ברשות הפלשתינים לזכרם ועל שמם של מחבלים כדוגמת אבו ג'יהאד ואחרים. תשובתו נחרצת: "אני רואה זאת בדיוק כמו שבישראל יש טורנירי ספורט לזכר חיילים וטייסים שנהרגו. אני לא רואה הבדל מהותי בין טייס שזורק פצצה לבין פלשתיני שמתפוצץ באוטובוס. ההבדל היחיד הוא שהפלשתיני נהרג באותו רגע והטייס חוזר הביתה מתקלח ומבלה ערב נעים עם אשתו וילדיו, אבל מבחינת מה שהוא הרג זה אותו דבר. בספורט הישראלי יש הרבה מעורבות של צה"ל וקיימים הרבה טורנירים לזכר חיילים שנהרגו במבצעים ומלחמות".

איילת שקד תקיים דיון חירום על מיגור ההסתננות לאחר שהשנה (למעשה 5 חודשים) יש עלייה של כמעט 100% במסתננים מ-21 ל-41.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
א. היא אמרה "לנשים אסור להתפלל בכותל" - שזה שקר וכזב, שהרי גם בעזרת הנשים הקיימת מותרת תפילת נשים.

ב. היא לא אמרה "נשות הכותל".

ג. לנשות הכותל יש עזרה שלישית, מעורבת, בה הן יכולות להתפלל כאוות נפשן.

מה אסור לנשים? לקחת ספרי תורה ולקרוא בהם בעזרת הנשים האורתודוכסית, להניח תפילין בעזרת הנשים האורתודוכסית או להתעטף בציצית בעזרת הנשים האורתודוכסית.

אני רחוק מלהיות פרו דתי, אבל מה שהיא אמרה זה פשוט שקר וכזב.

אני מציע שאתה תבדוק היטב, כי אתה טועה ומטעה.

אני יודע מה היא אמרה, אני טוען, מתוך ההנחה הסבירה שהיא לא מטומטמת, שהיא פשוט התבלבלה והורידה כמה מילים באמצע. אבל יאללה, תהנה מההאשמות. רואים שזה עושה לך טוב

פחחח אם ביבי היה פוטין דברים היו נראים אחרת, נראה לך שמישהו היה מעז לצייץ על התספורת של שרה בעיתון כלשהו?

אתה אמנם משתעשע, אבל אתה מתבלבל. ביבי כבר שם, עובדה. לא רק שהעיתון בעל התפוצה הכי גדולה בארץ לא יעיז להגיד שום דבר כזה עליו או על שרה, אלא גם אפילו העיתונים שיגידו מזיזים לה את הביצית - הוא הרי נבחר למרות ואף-על-פי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ביבי רחוק מפוטין שנות אור. לכל מי שחושב שהוא פוטין מחד, ולכל מי שמייחל לפוטין כאן - אפילו לא בצחוק. לא זה ולא זה. פוטין כבר ייסד ברוסיה את בר"מ ב'. אנחנו רחוקים משם, וטוב שכך. פוטין מנהל משטר טוטליטארי לחלוטין, שבו יש מקום למקורביו, תומכיו ושפע של מקום בבתי הקברות לכל היתר. עם כל הכבוד לכל ההגזמות הפראיות על המצב כאן ולמצוקה האמיתית של יוקר המחיה - אנחנו לא ברוסיה. שוב - טוב שכך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני יודע מה היא אמרה, אני טוען, מתוך ההנחה הסבירה שהיא לא מטומטמת, שהיא פשוט התבלבלה והורידה כמה מילים באמצע. אבל יאללה, תהנה מההאשמות. רואים שזה עושה לך טוב

היא פרסמה גם כמה טורי דעה ומאמרים בנושא בשנים האחרונות. די ברור שאתה צודק ולשם היא כיוונה.

רומן צודק, בינתיים אנחנו די רחוקים מרוסיה ומקווה שלא נגיע לשם. עם זאת, עדיין המצב פה לא בדיוק משתפר עם הזמן, וחבל שכך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כמובן שביבי לא הופך באמת לפוטין, אבל במקום להתרחק הוא הולך ומתקרב, לאט לאט. שחיתות שלטונית, שליטה על ערוצי תקשורת, ג'ובים למקורבים, תקציבים מנופחים..

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
כמובן שביבי לא הופך באמת לפוטין, אבל במקום להתרחק הוא הולך ומתקרב, לאט לאט. שחיתות שלטונית, שליטה על ערוצי תקשורת, ג'ובים למקורבים, תקציבים מנופחים..

ומה מהדברים האלו לא היה קורה תחת כל שלטון אחר? תקציבים מנופחים יש בכל ממשלה. זו הנוכחית צרה מקודמותיה. ג'ובים למקורבים? אתה מתכוון למינוי המנכ"לים במשרדים השונים? זה מינוי פוליטי תמיד. שליטה על ערוצי תקשורת? זה עוד לא קרה, והרגולטור שולט על ערוצי התקשורת דרך הרשות השניה ממילא. רשות זו קובע מה ישודר, אילו פרסומות יעלו ובאיזה תוכן חייב ערוץ התקשורת להשקיע.

אני עדיין לא חושב שעוד רגולציה והגבלות שהיה מביא איתו המערך של בוז'י היה משפר פה את הכלכלה. עוד ביורוקרטיה זה הדבר האחרון שצריך פה.

אפשר להלין הרבה על הימין, אבל כלכלת ישראל היא לא קטסטרופה כמו שידיעות אחרונות מנסה להציג, רק כדי להחליף את השלטון.

עריכה אחרונה על ידי Cassano
פורסם

רוני, לא כל שלטון מושחת ורקוב הוא פוטין.

ביבי לא מעלים אנשים ולא נוקט בטרור מול מתנגדיו. אני ממש לא נמנה על תומכי ביבי או אפילו על אלה שסתם לא אוהבים אותו אבל הוא לא בכיוון ולא יהיה אף פעם פוטין (לא לטוב ולא לרע).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לטווח הרחוק יותר, הכל יכול להיות.

מקווה מאוד שלא נגיע לרגע שבו יתחילו להעלים כאן אנשים (כלומר, יהודים).

פורסם (נערך)

התבלבלה או הורידה כמה מילים באמצע (שזה בכוונה)?

ובכל מקרה היא טועה מקור1:

לאחר ויכוחים נוקבים, ארגון נשות הכותל החליט אמש (ראשון) לקבל פשרה במסגרתה חברותיו יתפללו בקשת רובינסון שבגן הארכיאולוגי הסמוך לכותל,

...

לפני כחודש וחצי הוקמה בהוראת השר לענייני תפוצות נפתלי בנט במה מוגבהת בגן הארכיאולוגי, שטחה מאות מטרים רבועים, המיועדת לתפילות. הרחבה פתוחה 24 שעות ביממה ופועלת ללא פיקוח רבנים. בנט הסביר כי אין מדובר בפתרון לנשות הכותל, אלא עבור כל מי שלא מעוניין בתפילה אורתודוקסית בהפרדה בין המינים.

...

מתחם קשת רובינסון נושק לכותל המערבי, אך מנותק מרחבת התפילה המרכזית. הוא משתרע דרומית לרחבה המרכזית בין שער האשפות למעלה המוגרבים. על פי הצעת שרנסקי, ישונו פני האזור באופן דרמטי: תוקם רחבה משותפת שתוביל את המבקרים לשלושה מתחמים במפלס אחד – רחבת התפילה הקיימת, שתישאר בפיקוח אורתודוקסי, "עזרת ישראל" (או "העזרה הישראלית") השוויונית במתחם קשת רובינסון, וביניהן מתחם שלישי - מעלה המוגרבים המוביל להר הבית.

מקור2:

המדינה ביקשה דיון נוסף[9] בו הציעה, בהתאם להמלצתה של ועדת נאמן, שהנשים יתפללו כמנהגן בקשת רובינסון, ונימקה שתפילה במקום זה:[TABLE]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]מקיימת את שני התנאים שהציב הנשיא שמגר, קרי, קיום חופש הגישה לכותל וצמצום פגיעה ברגשות המתפללים. חופש הגישה לכותל יישמר (כמו גם חופש הפולחן) שכן קשת רובינסון היא כאמור ממקטעי הכותל, והתפילה בו תייתר חיכוכים ותמנע פגיעה ברגשות המתפללים בכותל בדרך הנהוגה מימים ימימה.[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

השופט מישאל חשין העיר על כך: "אתר "קשת רובינסון", ידענו כולנו, שריד הוא מן החומה המערבית של הר-הבית, כמוהו ככותל המערבי. ואולם איש לא יכחד כי בתודעה הקולקטיבית והאינדיווידואלית של בני העם היהודי אין חלק זה של החומה המערבית ניצב בדרגת קדושה ויחודיות השווה לאותו חלק מן החומה המערבית הקרוי הכותל המערבי."

השופט חשין ציין את הצורך לאזן בין שתי זכויות:

[TABLE]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]זכותן של נשות הכותל זכות היא העומדת להן להתפלל ליד הכותל כדרכן. כך הוחלט בפסק-הדין הראשון. כך נישנה בפסק-הדין השני, ואני לא נמצא לי הצדק לעקור הלכה זו ממקומה. ואולם זכותן של העותרות להתפלל כדרכן ליד הכותל, ככל זכות במשפט, אין היא זכות ללא- גבולות. זכות היא הנדרשת - ככל זכות אחרת במשפט - כי נמוד אותה ונשקלנה כנגד זכויות אחרות הראויות להגנה אף- הן. אכן, עלינו לעשות כיכולתנו למַזער את הפגיעה ששומרי מצוות אחרים חשים בשל אורח תפילתן של נשות הכותל, ועל דרך זו אף למנוע אירועים חמורים בהתנגשות שבין המחנות הניצים.[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

כפתרון לצורך זה פסק: "כדי לנסות ולהכיל גם את אלה גם את אלה, סבורני כי למיצער לעת הזו ראוי להן לנשות הכותל כי תתפללנה כדרכן ליד הכותל המערבי באתר "קשת רובינסון" ובלבד שהאתר יוכשר כראוי וכיאות לכניסת אנשים אליו ולשהיית אנשים בו." פסיקה זו נתקבלה ברוב קולות‏[9].

...

רב הכותל המערבי והמקומות הקדושים,שמואל רבינוביץ, אמר על נשות הכותל:"ניתנה להן האפשרות לקיים את מנהגן בצמוד לכותל בקשת רובינסון. אך הן מבקשות לעשות זאת דווקא בעזרת הנשים תוך פגיעה ברגשות. חציית הקווים שלהן תחזיר לירושלים את מלחמת האחים שכבר החריבה אותה בעבר"

מקור3:

ארגון "נשות הכותל" אומרים כי הן מתנגדות להצעה באופן עקרוני. "אסור לתת לבריונים להחליט לנו על מדיניות. אני מוכנה להדבר ברגע זה עם השר בנט ולהציע לו הצעות מצוינות שלא יגרמו לאף אחד פגיעה ברגשות", אמרה ענת הופמן, יו"ר הארגון, בגלי צה"ל.הופמן הוסיפה ואמרה כי "אני מאוד מכבדת את רגשותיהם של אחרים, אבל אני לא מוכנה שיזרקו אותי להצעה חלופית שנמצאת נמוך יותר, ויש חשיבות לזה".

הבנו קצת את עולם המושגים? אסור לתת לבריונים להחליט לנו על מדיניות (בריונים = שופטי בג"ץ והשופט חשין ביניהם כן?).

אחרי פסיקת בית משפט היא קובעת מה היא מוכנה ומה היא לא מוכנה, כאילו שמישהו שואל אותה אחרי שיש פס"ד של בג"ץ.

במילים אחרות - או שתתנו לי מה שאני רוצה או שאני שורפת את המועדון.

ולגבי מיכאלי היא לעולם לא טועה לצד ימין, לעולם לא מתבלבלת לטובת תדמית מדינת ישראל נכון?

אבל היי, עכשיו עיתונים בעולם יוכלו לטעון ברצינות שאין חופש פולחן לנשים בישראל - על סמך דבריה של ח"כ מישראל!

המציאות קצת שונה והיחידים שאין להם חופש פולחן בישראל הם יהודים, והמקום היחיד שאין להם חופש פולחן הוא בהר הבית.

אתה אמנם משתעשע, אבל אתה מתבלבל. ביבי כבר שם, עובדה. לא רק שהעיתון בעל התפוצה הכי גדולה בארץ לא יעיז להגיד שום דבר כזה עליו או על שרה, אלא גם אפילו העיתונים שיגידו מזיזים לה את הביצית - הוא הרי נבחר למרות ואף-על-פי...

לא רק שביבי לא שם, הוא אפילו לא קרוב, הוא לא קרוב לעולם המושגים של פוטין בכלל.

ולגבי עיתון אחד ספציפי (וזה לא משנה כמה תפוצה יש לו) - שיכתוב מה שהוא רוצה כל עוד שומרים על כללי אתיקה עיתונאית, לא טוב לך? אל תקנה, אל תקרא, יש מספיק מתחרים בשוק.

עובדתית אגב אתה טועה - ככה שרואים שאתה זורק סיסמאות לאוויר בלי לדעת מה עומד מאחוריהן, ביקורת על ביבי יש גם יש בישראל היום. אבל איך אתה טענת בטעות לגביי? משפט של טוקבקיסטים? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

רגע, ביבי שם או שהוא לא הופך באמת לפוטין? בהפרש של 12 שעות אתה טוען דבר והיפוכו.

שחיתות שלטונית יש בשלושת הממשלות יחד הרבה פחות מאשר בממשלה אחת של אולמרט. כולל את התיק של היועץ המשפטי לממשלה (על העוזרת) ושל ישראל ביתנו.

שליטה על ערוצי תקשורת? באמת? גם זה מהטוקבקיסטים? עובדתית כל ערוצי התקשורת הם אנטי ביבי באופן מובהק - ברמה כזו שזה בניגוד לאתיקה העיתונאית שדורשת להפריד בין הדעות האישיות לדיווח חדשותי, תפתח ערוץ 2 או 10 או 1, על כל נושא אתה יכול לדעת בדיוק אם המגיש/ה בעד או נגד.

ג'ובים למקורבים - כמו מנכ"לי משרדים שהם מאז ומתמיד משרות אמון (תודה למערך אגב).

תקציבים מנופחים של מה? כספים קואליציוניים? כאילו שיש לך דרך אחרת להקים ממשלה בישראל (ויש ציטוט של לבני שהיא מודיעה שהם לא היו נותנים לחרדים פחות מאשר ביבי - סיכומים כבר היו).

לטווח הרחוק יותר, הכל יכול להיות.

מקווה מאוד שלא נגיע לרגע שבו יתחילו להעלים כאן אנשים (כלומר, יהודים).

לטווח הארוך יכול להיות שה-Alien overlords יעלימו אנשים ג'ינג'ים.

צחוק בצד, הטענה שלך משתמשת ב"לוגיקת נוסטרדמוס".

אם תתן נבואה מספיק מעורפלת לטווח זמן מספיק רחב - בטוח יימצא אירוע שיתאים לנבואה שלך.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני רק אציין שכהרגלך לא ענית למה שכתבו לך. מכאן אתה יכול להמשיך ולכתוב ולצטט מגילות גם עד מחרתיים בבוקר.

פורסם

עניתי גם עניתי על מה שכתוב לי.

לא רק שהיא משקרת במה שהיא אמרה (לכאורה הגירסה המקוצרת במילים) - כי נשים מתפללות בכותל (בעזרת הנשים בנפרד, או בעזרת ישראל באופן מעורב), אלא גם ב"כוונה" ששטרן הכניס לה לפה, שהרי נשות הכותל לא רק מורשות להתפלל בכותל, אלא יש להן רחבה משלהן שנבנתה בשבילן.

אז ככה או ככה מה שהיא אמרה / התכוונה זה שקר.

מה נאמר ומה נספר, הבנת הנקרא עדיין לא השתפרה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בולשיט.

זה לא "שטרן הכניס לה כוונה לפה". היא עוסקת בנושא לא מעט וכתבה על זה גם בעבר. היא גם עומדת מאחורי הצעת חוק בנושא, שהוגשה לאחרונה. וכן, נשים בהחלט לא יכולות להתפלל בכותל על פי אמונתן, אם זו חורגת מגבולות הגזרה של היהדות האורתודוקסית. עם זאת, מכיוון שמהוויכוח בינך לבין אורי עלה שאתה גם לא מודע להבדלים בין קונספט או רעיון, לדרך מימוש, צפוי שפספסת ותמשיך לפספס את זה גם בהמשך.

גם הציטוט על "בריונות" לא מתייחס למיכאל חשין, אלא לאנשים אחרים.

כהרגלך בקודש, אתה לא מבין בכלל את הבעיה שמעלים, לא מבין שיש קונטקסט מסוים לציטוט מהסרטון שהבאת, לא קורא אפילו את הטקסטים שאתה מצטט או מקשר אליהם. אבל בהמלצת שאר חברי הפורום, אני לא מתכוון לנהל איתך עוד ויכוח חסר טעם. בהצלחה.

פורסם
בולשיט.

בולשיט אתה יכול לומר אחרי שתוכיח לפחות כמוני.

זה לא "שטרן הכניס לה כוונה לפה". היא עוסקת בנושא לא מעט וכתבה על זה גם בעבר. היא גם עומדת מאחורי הצעת חוק בנושא, שהוגשה לאחרונה. וכן, נשים בהחלט לא יכולות להתפלל בכותל על פי אמונתן, אם זו חורגת מגבולות הגזרה של היהדות האורתודוקסית. עם זאת, מכיוון שמהוויכוח בינך לבין אורי עלה שאתה גם לא מודע להבדלים בין קונספט או רעיון, לדרך מימוש, צפוי שפספסת ותמשיך לפספס את זה גם בהמשך.

א. איפה בדבריה ראית התייחסות לנשות הכותל? אין כזו, ולא סתם.

ב. אני חושב שאתה לא יודע מה זה הכותל, אז אני אסביר לך, הכותל היה הקיר המערבי של חומת בית המקדש כשהיה קיים, והשטח שממערב לו מחולק היום ל-3 קטעים עיקריים: עזרת הגברים והנשים בנפרד (החלק האורתודוכסי), גשר המוגרבים, ועזרת ישראל (המיועד לכל מי שרוצה להתפלל בצורה לא אורתודוכסית) ונקרא קשת רובינסון.

ג. כל מי ש"חורג מגבולות הגזרה של היהדות האורתודוכסית יכול להתפלל כאוות נפשו בעזרת ישראל, שגם היא צמוד לכותל בדיוק באותה מידה שעזרת הגברים האורתודוכסית צמודה לכותל, פשוט במקום אחר של הכותל.

ד. מה הקשר לקונספט או לדרך מימוש? איפה נראה לך שנשות הכותל מתפללות בשנתיים האחרונות?

ה. אם היא עסקה בנושא מן הראוי שהיא תדע מה אמת ומה לא, משמע היא משקרת בכוונה תחילה, לא נפלט לה, לא טעתה, שיקרה במצח נחושה על בימת הכנסת.

גם הציטוט על "בריונות" לא מתייחס למיכאל חשין, אלא לאנשים אחרים.

בוודאי שהכוונה הייתה לחרדים, אבל לצער המצוטטת - מה שהיא כתבה יכול להיות מכוון לשופט חשין בדיוק באותה מידה.

היא מסרבת לקבל את פסק הדין של השופט ועוד אומרת שאסור לתת לשופטי בג"ץ לקבוע את המדיניות! הרי לאחר שהחרדים הפגינו ונעצרו וזרקו אבנים ומה לא, הגיע לבג"ץ ושם בג"ץ קבע מדיניות, היא פשוט לא מסכימה איתה.

כהרגלך בקודש, אתה לא מבין בכלל את הבעיה שמעלים, לא מבין שיש קונטקסט מסוים לציטוט מהסרטון שהבאת, לא קורא אפילו את הטקסטים שאתה מצטט או מקשר אליהם. אבל בהמלצת שאר חברי הפורום, אני לא מתכוון לנהל איתך עוד ויכוח חסר טעם. בהצלחה.

אני לא מבין את הבעיה שמעלים? אתה לא מבין את הבעיה, כי אתה מסרב לקרוא אפילו טסקטים שציטטתי לך והדגשתי, ממש להאכיל אותך בכפית.

מה זה משנה מה הקונטקסט לציטוט? הציטוט אמת או שקר? הוכחתי שהוא שקר.

להבדיל גם לדברי ביבי על הערבים שנוהרים לקלפיות היה קונטקסט, את מי זה מעניין? גם לכך שאמר חמינאי שצריך להשמיד את ישראל יש קונטקסט, ואני אשאל שוב, את מי זה מעניין?

השאלה היחידה היא האם זה נאמר (והוידאו מוכיח מעל לכל ספק) והאם זה אמת או לא (והוכחתי שלא משנה אם הכוונה לכל אישה או רק לנשות הכותל - זה שקר).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...