Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני נוהג בפולו 2007 1400 ידנית שעשתה כבר קרוב ל-160,000 ק"מ ונראה לי שהגיע הזמן להתקדם

נוסע כ-21,000 ק"מ בשנה, רובם בדרכים בין עירוניות, כולל עליות (לירושלים וחזרה) ויש לפעמים גם קטעים של זחילה מעצבנת בפקקים - לא תענוג עם גיר ידני.

מעוניין לרכוש רכב חדש (תוהה האם גם 0 ק"מ מחברת השכרה בא בחשבון) התקציב הוא עד 100,000 ש"ח (עדיף פחות אם אפשרי)

מה שחשוב לי:

נוחות - אפשרות לכוון גובה מושב וגובה ועומק הגה, מזגן יעיל ושיכוך טוב של המתלים

חיסכון - הרכב הנוכחי עושה בממוצע 14-15 ק"מ לליטר - מעדיף משהו חסכוני יותר אם קיים.

תא מטען - נקודה כואבת ברוב הסופר-מיני שבחנתי בסבב הקודם. לפולו תא מטען סביר, כולל אפילו שקע 12V ונקודות עיגון למטען, חייב רכב עם תא מטען כזה לפחות.

רמת איבזור - הפולו הנוכחית ברמת קומפורטליין שכוללת הרבה תוספות - מעוניין ברכב ברמת גימור דומה או גבוהה יותר.

בסבב הקודם בחנתי רכבים אוטומטיים ולא אהבתי ונשארתי עם ידני אבל לא פוסל גיר אוטומטי או רובוטי (כמובן שאקח את המועמדות לנסיעת מבחן לפני קבלת החלטה)

לא פחות חשוב - אחריות ושירות, למזלי לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עם צ'מפיון אבל שמעתי עליהם חוות דעת שליליות והאחריות שהם נותנים קצרה יחסית, האם יש יבואן מומלץ בתחום זה ?

אני רק בתחילת הדרך, אשמח לקבל הצעות ורעיונות

תודה מראש למגיבים

פורסם

הייתי בודק רנו קליאו 0.9 טורבו, סקודה פאביה ידנית תשאיר לך הרבה עודף, אמנם לא הכי מאובזרת, אבל זריזה ביחס לשאר הסופר מיני הידניים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

משום מה רנו לא נראות לי

חשבתי בכיוון של פאביה או איביזה, אופציה נוספת היא טויוטה יאריס, רק שהגרסאות הידניות שלה מגיעות ברמת איבזור נמוכה והאוטומטית כבר חורגת מהתקציב. גם הפיאסטה באה בחשבון, וגם בה יש הבדל משמעותי בין הידני לאוטומטי.

מקווה שאצליח לעשות סיבוב באולמות תצוגה בשבוע הבא ואולי אז אהיה ממוקד יותר

עריכה אחרונה על ידי winner
פורסם

אתה מצד אחד נרתע מי מה שקורה בקונצרט VAG בשנים האחרונות.. אבל עדין שוב רוצה פאביה או איביזה , אגב אתה בוודאי יודע ששניהם זהות מבחינת מכנית .. אלה אתה פשוט מתלבט בעיצוב ביניהם ורמת האיבזור.. , אני היתי מציע לך גם לבקר ביונאדי I20 .

פורסם

לפיאטסה גיר לא הכי אמין, ולא מובן האם עכשיו הכול בסדר איתו, לכן הייתי מוותר עליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה-I20 מגיעה עם יחידת הנעה מאכזבת ורשימת אבזור מאכזבת אפילו יותר.

האיביזה היא דיל מעניין אבל צריך לקחת בחשבון שהיא מציעה רשימת אבזור קצרה אפילו מזו של ה-I20.

לגבי הפביה, לפני שבועיים הייתי בסוכנות המרכזית בבני ברק כדי להתעניין בה והסתבר שהמלאי הנוכחי מאוד דליל וכמויות גדולות של רכבים יגיעו רק באיזור חודש אוקטובר.

אני הייתי בודק את הסקודה ואם אין לך בעיה להמתין אז מאזדה 2 החדשה אמורה להגיע בקרוב, וגם דגם מעודכן של פיג'ו 208.

פורסם (נערך)

שלום,

קודם כל, זאת הודעה ראשונה שלי בפורום (תודה מראש על הברכות).

בעניין הפאביה, הזמנתי פאביה ברמת גימור סטייל לפני חודש מהסוכנות בתל אביב. זמני האספקה מאוד ארוכים והרכב צפוי להגיע רק באמצע יולי, מניח שכפי שאמרו כבר, מי שיזמין היום יקבל את הרכב אפילו יותר מאוחר.

בעניין המחיר, רמת גימור סטייל מתחילה מ105K ומניסיוני אפשרות המקח הייתה מאוד מוגבלת. במיוחד לאור הביקושים הערים לרכב (בלשון המעטה). לאחר תוספת מיגון, אגרת רישוי, חיישני רוורס או צבע המחיר יתקרב יותר לאיזור 109K.

ב100K תקבל את רמת הגימור "אמבישן" (שמלבד חישוקים ובקרת אקלים לא חסר בה אבזור רציני, בטח לא מבחינת בטיחות) וכנראה שלאחר המיגון ואגרת הרישוי המחיר יהיה כמעט 105K.

עריכה אחרונה על ידי Amip
פורסם

גם אני התרשמתי שהמחיר דיי קשיח ואין כמעט מקום למיקוח.

קיבלתי הצעה לדגם סטייל בלי שילוב צבעים ועם תוספת של מיגון בלבד ב-108K אחרי אגרת רישוי.

פורסם

ולמה לא לעבור לפולו ידנית חדשה ברמת גימור comfortline מאובזרת עם מנוע חמוד ו -3 שנים אחריות?

עכשיו במחיר החדש די משתלמת לעניות דעתי.

תהיה גם חסכונית למדי וגם עם ביצועים יותר מסבירים.

פורסם
ולמה לא לעבור לפולו ידנית חדשה ברמת גימור comfortline מאובזרת עם מנוע חמוד ו -3 שנים אחריות?

עכשיו במחיר החדש די משתלמת לעניות דעתי.

תהיה גם חסכונית למדי וגם עם ביצועים יותר מסבירים.

+1

מסכים

• תוכן חדש...