Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבודי אינו עורך דין וממילא לא כתבתי מילה על סיכויי ההצלחה של תביעה כזאת.

באשר לשאלתך השניה: יש גם בתים שקיימים מאוד שנים מבלי שמותקן בהם גלאי עשן...

אני מהלך אימים? אולי. אבל אתה יודע מה, אם בעקבות הדברים שאני כותב כאן הצלחתי להציל אדם אחד מפגיעה - מבחינתי באתי על שכרי.

ובלי קשר, אני רק אניח את זה כאן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אולי נניח את הסוגיות המשפטיות בצד או שנעביר אותן לדיון בפורום המשפטי - ונשאל שוב את השאלה הטכנית שממנה התחיל הדיון הזה "מה פוטנציאל הנזק ומה החשש מהשיטה שהציע מר נעים?".

כאמור לדעתי הסכנה מכך מזערית עד לא קיימת.

פורסם

להזכירך רק - מי ששובר את החיישנים האלה זה אתם, הצמיגאים ולא אף אחד אחר. אז במקום להמציא איזולירבנד תקחו אחריות ותפצו את הלקוח על הנזק שעשיתם לו.

אתה משמיץ סתם וגם מסלף! גם הלקוח שובר את החיישן, בזמן מילוי אויר.

פורסם
אז אולי נניח את הסוגיות המשפטיות בצד או שנעביר אותן לדיון בפורום המשפטי - ונשאל שוב את השאלה הטכנית שממנה התחיל הדיון הזה "מה פוטנציאל הנזק ומה החשש מהשיטה שהציע מר נעים?".

כאמור לדעתי הסכנה מכך מזערית עד לא קיימת.

לדעתי אם החיישן משתחרר יש פוטנציאל מסוים לנזק. תחשוב שהצמיג תמיד "מעוך" יותר בחלקו התחתון ואם החיישן נתפס ושם והוא מכיל חלקי מתכת, זה עלול לגרום לפנצ'ור הצמיג בזמן נסיעה.

אבל זה הכל תאוריות וזו בדיוק הסכנה שטמונה בקומבינה מסוג זה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

בקיצור דנידין, אתה אומר שזה בסדר להדביק עם איזולירבנד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

גלעד, הצמיג עגלגל בחלקו הפנימי, אין מצב שהחיישן יישמט וייתפס בגומי.

כדי שזה יקרה - הצמיג צריך להיות מפונצ'ר עוד לפני צניחת החיישן.

ושוב אדגיש - עם כל החשיבות הבטיחותית של המערכת הזו מדובר בחיישן שכולה-כולה צריך למדוד לחץ אוויר בגלגל ולדווח על ירידה. שום כשל שיש בחיישן לא ישבית מערכת בטיחות פועלת כמו, ABS, מערכת בקרת יציבות, חלוקת עומסי בלימה, הגה, כריות אוויר או כל מערכת אחרת.

פרופורציה לא תזיק.

עריכה - הסרטון שצירפת ממחיש בדיוק את מה שאני טוען, חוץ מרעש ונזק לחיישן (שכבר נמצא על תקן ז"ל), לא יקרה שום דבר מהקומבינה.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם
תחזיק כזה חיישן פעם תבין איזה משקל זניח יש לו

משקל של חיישן TPMS הוא 30-40 גרם. בדקתי.

כל אחד שאיזן צמיגים יודע שאפילו חוסר או עודף של 10 גרם גורם לרעידות, אז 30-40 גרם?

אגב, מצאתי את האיור הבא שאני מאמין שהוא לקוח מספרות יצרן מקורית של אחד היצרנים. כתוב שם שג'אנט של רכב עם חיישן TPMS כולל גם תוספת משקל נגדית על הג'אנט עצמו (ותראו את המיקום המסומן באיור, זה לא המיקום הסטנדרטי שמדביקים בו משקולות).

555.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יעלה על הדעת שחיישן שעולה כ 10 עד 20 דולאר בחול מחירו בישראל יהיה כ 1300 שקל....

...למי שיש כסף יכול לפנות לחברה ולעשות את העבודה לפי הוראות יצרן הרכב ולהפרד מ כ 1500 שקל

חג שמח ויום טוב לכולם

1.תהיה רציני, אתה משווה חיישן מקורי מהיצרן לחלק חליפי מאי ביי.

2. למרות הנימה המזלזלת שלך, אין שום דבר רע בלתקן חלק ברכב "עפ"י הוראות היצרן". ההפך המוחלט אם כבר.

חג שמח גם לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...