Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב פליטים, מה הסיבה שלא נתנו ליהודים לעלות לחוף?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

ירדתי לסוף דעתך כאמור השווית את האפריקאים לפליטי הפוגרומים, כמו שאמרתי, זילזול באינטלגנציה של כולנו, מתי היה פוגרום בדרום ת"א וכוון נגד האפריקאים (פוגרומים שהם מבצעים יש כל ערב).

וגם הקריאה הסלקטיבית לא לטובתך, כתבתי במפורש מה יהיה נמל היעד של הספינה, לא לשלוח אותה לטייל (כמו למשל שעושים במזרח אסיה עכשיו - תאילנד מלזיה ואינדונזיה)

עזוב פליטים, מה הסיבה שלא נתנו ליהודים לעלות לחוף?

תלוי את מי שואלים, התשובות הן ערבוב בין אנטישמיות שהייתה מאוד נפוצה באותה תקופה, חוסר מודעות של האזרחים לשואה ו/או חוקי הגזע והרדיפות (בגרמניה וגם במזרח אירופה), וחוסר רצון של מדינות לקלוט פליטים.

יש מי שיאמר שההכאה על חטא של אז עבור אירופה - היא קבלה כמעט אוטומטית של "פליטים" מאפריקה ולפניהם קבלה כמעט אוטומטית של "פליטים" ערביים.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ליאור, ברשותך, אדלג על כל המלל על האפריקאים - טחנו את הנושא והוא לא מעניין ולא קשור. למען הסר כל ספק, אני לא חושב שיש סיבה לתת סטטוס של פליטים לכל האפריקאים באופן גורף. מעולם לא טענתי את זה.

אתה שוב עושה סוג של auto repeat בתגובה שלך, לא מעלה שום טעון חדש וגם לי אין מה לחדש מעבר למה שכתבתי לעיל. כשאיילת שקד מדברת על הדחקת הרגשות, היא לא מכוונת לכך שהיא עלולה לרחם על איזה אפריקאי וזה לא בסדר כי לא מגיע לו להיות פליט. צריך להיות מאוד מאוד תמים (ואני לא מאמין שאתה כזה), כדי לחפש בכח דווקא את הפרשנות הזו לדבריה של מי שלא מזמן ביקשה להשמיד את הפלסטינאים כעם.

למה נדמה לך ששאלות של מוסר לא העסיקו את אנשי הימין? ההנחות שלך על אנשי ימין גובלות בפרוטוקולים של זקני ציון.

לא אמרתי את זה. אמרתי שהפתרון הקלאסי לזה הוא הדחקת המוסר, בדיוק כמו שעושה איילת שקד, או כמו שעשה ז'בוטינסקי שקבע שהציונות צודקת כי היא צודקת.

מי שמסוגל לקרוא קריאה ביקורתית, מבין שגם איילת שקד, כבן אדם, לא שלמה ב100% עם מה שהיא מקדמת.

במילים אחרות, עבור מי שמתלבט עם עצמו האם המטרה מקדשת את האמצעים, זו היא דוגמא לכך שגם אצל אחת מהפוליטיקאיות הכי אגרסיביות שצמחו כאן, יש התלבטויות גם כן. זה כשלעצמו אמור להספיק לאנשים נורמטיבים כדי להבין שהתשובה לשאלה היא לא - המטרה לא מקדשת שום דבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ליאור, ברשותך, אדלג על כל המלל על האפריקאים - טחנו את הנושא והוא לא מעניין ולא קשור. למען הסר כל ספק, אני לא חושב שיש סיבה לתת סטטוס של פליטים לכל האפריקאים באופן גורף. מעולם לא טענתי את זה.

למה? כי אתה כבר לא יכול לטעון שאני משחק בנדמה לי ואני לא משפטן והדעה שלי לא רלוונטית ואני לא יודע כלום?

אתה שוב עושה סוג של auto repeat בתגובה שלך, לא מעלה שום טעון חדש וגם לי אין מה לחדש מעבר למה שכתבתי לעיל. כשאיילת שקד מדברת על הדחקת הרגשות, היא לא מכוונת לכך שהיא עלולה לרחם על איזה אפריקאי וזה לא בסדר כי לא מגיע לו להיות פליט. צריך להיות מאוד מאוד תמים (ואני לא מאמין שאתה כזה), כדי לחפש בכח דווקא את הפרשנות הזו לדבריה של מי שלא מזמן ביקשה להשמיד את הפלסטינאים כעם.

אין טיעון חדש? נכון, יש רק תימוכין ועוד תימוכין ועוד תימוכין לטענות שאני טוען כבר הרבה זמן - ואתה תמיד פוטר אותן ב"אתה לא מבין" "אתה לא משפטן" "אתה לא יודע", ופתאום אתה מקבל עובדות.

אין קשר לאיילת שקד, הביקורת שלי הייתה כלפיך ולא כלפי טענתך אליה והיא על בסיס "לא ניתן לאחוז במקל בשני קצותיו" - אתה לא יכול לנסות לבסס קווי מתאר על בסיס רגשות (מה שבהכרח הופך את הקווי מתאר לשרירותיים כיוון שלאנשים שונים רגשות שונים) ואז להתלונן שמישהי מגיעה ואומרת שצריך לשים את הרגשות בצד.

באופן ספציפי החשש של פעילי המסתננים זה שאם ניפרד מהרגש ונבחן כל מקרה לגופו לפי הקריטריונים הבינלאומיים של אמנת הפליטים כמעט ולא יהיו פליטים.

קרא את הציטוטים שלי, יש שם מידע נהדר על זה, וגם קצת על זה שבגיבוי אותם פעילים המסתננים בעצמם לא מגישים בקשות - כדי לא להידחות.

לא אמרתי את זה. אמרתי שהפתרון הקלאסי לזה הוא הדחקת המוסר, בדיוק כמו שעושה איילת שקד, או כמו שעשה ז'בוטינסקי שקבע שהציונות צודקת כי היא צודקת.

מי שמסוגל לקרוא קריאה ביקורתית, מבין שגם איילת שקד, כבן אדם, לא שלמה ב100% עם מה שהיא מקדמת.

במילים אחרות, עבור מי שמתלבט עם עצמו האם המטרה מקדשת את האמצעים, זו היא דוגמא לכך שגם אצל אחת מהפוליטיקאיות הכי אגרסיביות שצמחו כאן, יש התלבטויות גם כן. זה כשלעצמו אמור להספיק לאנשים נורמטיבים כדי להבין שהתשובה לשאלה היא לא - המטרה לא מקדשת שום דבר.

אין הדחקת מוסר, איך השלכת מזה שהיא (במשרד המשפטים כן? כשמשפטים זה הכי ניתוק מהרגש ובחינת המציאות ב"קור") אומרת שצריך לנתק את הרגש שהיא מדחיקה את המוסר?

המצאות, המצאות, והשלכה למרחק, כל כך למרחק שכדאי שתירשם למבחנים המקדימים לאולימפיאדה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סביר שגם אצל בגין הייתי מוצא, אם הייתי מחפש יותר, ובטח אצל עוד רבים.

סתם מתוך עניין, מדוע דעתך על בגין היא שלילית? כך אני מסיק, ממשפט זה.

פורסם

מי שמסוגל לקרוא קריאה ביקורתית, במילים אחרות, עבור מי שמתלבט עם עצמו האם המטרה מקדשת את האמצעים, ,,,

זה כשלעצמו אמור להספיק לאנשים נורמטיבים כדי להבין שהתשובה לשאלה היא לא -

המטרה לא מקדשת שום דבר.

נכון - אז מה המטרה ע"י הכנסת והשארת מבריחי גבול מבקשי עבודה בשכונות דרום ת"א, האם המטרה לגרום סבל לתושבים.

האם בשם מטרת האנושיות לכאורה, אפשר לגרום לסבל ונזק לאחרים.

מה המטרה ברצונך כי ישראל תפתח את גבולות המדינה לעזה - הקלה על סבל העזתים.

גם במחיר של פיגועים שלהם בתושבי ישראל.

יש משפט חכם - המרחם על אכזרים, סופו כי יתאכזר לרחמנים.

ואנחנו - רחמנים בני רחמנים , ולכן צריכים להיזהר במטרות שלנו, כדי שבסוף תוצאת המטרה הנעלה לכאורה.

לא נגרום לסבל ולהתאכזרות בחפים וברחמנים מתושבי ישראל.

יש עוד משפט חכם - ממני ראו וכך עשו.

עבור לגור בשכונות דרום ת"א, הכר את התושבים, תרגיש ותחווה את הרגשת התושבים שם.

אשר לא מסתובבים ברחוב מפחד.

עבור לגור בשדרות וישובי הסביבה, ותרגיש איך כל רעש פתיחת מנוע אופנוע מקפיץ את התושבים.

ואז חזור לדיון ונדון במטרות נעלות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ברשותך, לא אתייחס לנסיון לגרור אותי לויכוח שהסתיים לפני 3 עמודים, ואתה מחליט לעורר אותו עכשיו כשאני מבקש לדון באיילת שקד ומשנתה.

באופן ספציפי החשש של פעילי המסתננים זה שאם ניפרד מהרגש ונבחן כל מקרה לגופו לפי הקריטריונים הבינלאומיים של אמנת הפליטים כמעט ולא יהיו פליטים.

אם נפרד מרגש לא תהייה אמנת פליטים. כי, עם יד על הלב, למי איכפת מכל מי שמת בעולם? יש כ"כ הרבה מהם, הרי. וזו בדיוק מה שאיילת שקד רוצה לעשות, אבל לא רק בנושא הפליטים. אני לא אוחז את המקל בשני הקצוות שלו, ולזה אני מתכוון כשאני כותב שאתה עושה auto repeat. אם תקרא שוב את שתי ההודעות שלי מהיום, אני בטוח שתבין גם.

איך השלכת מזה שהיא אומרת שצריך לנתק את הרגש שהיא מדחיקה את המוסר?

העובדה שהיא במשרד המשפטים לא רלוונטית, היות והיא עדיין לא ממש נכנסה לתפקיד, והיא מתארת את עצמה כאדם, ללא קשר לתפקיד ספציפי. אתה מוזמן לקרוא את הציטוטים שלה - היא מעידה על עצמה כמי שלא מוטרד ממה שאנשים רגילים מוטרדים ממנו בדרך כלל. היא לא נותנת לרגשות לעצור אותה בדרך למילוי התפקיד, כפי שהיא תופסת אותו.

אתה אולי מכיר עוד אנשים בהיסטוריה שלא נתנו לרגש לעצור אותם בזמן מילוי תפקידם? אגב, גם בברהמ היו כאלו - קראו לזה "כורתים עצים - עפים שבבים". אם כבר, אתה צריך להיות בעל כישון מאוד מיוחד כדי להסיק משהו חיובי מההכרה בכך שהיא מדחיקה רגשות מצידה של מישהי שמתסיסה ומבקשת להשניא את הערבים על היהודים עוד יותר, על בסיס קבוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המטרה עם הפליטים האלה זה לספק עובדים זולים לחברות כ"א. מישהו מרוויח מהמצב. כנ"ל בעניין הסכסוך עם הפלסטינים - זה רווחי. לאנשים מסויימים עם הרבה כח יש אינטרס לשמר את הלחימה אז זה ממשיך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נכון - אז מה המטרה ע"י הכנסת והשארת מבריחי גבול מבקשי עבודה בשכונות דרום ת"א, האם המטרה לגרום סבל לתושבים.

האם בשם מטרת האנושיות לכאורה, אפשר לגרום לסבל ונזק לאחרים.

מה המטרה ברצונך כי ישראל תפתח את גבולות המדינה לעזה - הקלה על סבל העזתים.

גם במחיר של פיגועים שלהם בתושבי ישראל.

יש משפט חכם - המרחם על אכזרים, סופו כי יתאכזר לרחמנים.

ואנחנו - רחמנים בני רחמנים , ולכן צריכים להיזהר במטרות שלנו, כדי שבסוף תוצאת המטרה הנעלה לכאורה.

לא נגרום לסבל ולהתאכזרות בחפים וברחמנים מתושבי ישראל.

יש עוד משפט חכם - ממני ראו וכך עשו.

עבור לגור בשכונות דרום ת"א, הכר את התושבים, תרגיש ותחווה את הרגשת התושבים שם.

אשר לא מסתובבים ברחוב מפחד.

עבור לגור בשדרות וישובי הסביבה, ותרגיש איך כל רעש פתיחת מנוע אופנוע מקפיץ את התושבים.

ואז חזור לדיון ונדון במטרות נעלות.

אייל.

גם עוד עשר שעות לא הייתי מוציא תגובה כזו. כ"כ צודק שזה מעביר בי צמרמורת.

רשמתי פה מספר פעמים שבן דוד שלי בן ה11 לא יוצא אחרי 16:00 מהבית למעט יום אחד בשנה (כיפור). למה זה ?

העיקר יבגני בוא תרשום שוב איך חבר שלך גר מעל שוק התקווה עם סודנים ואריתראים בשלווה והרמוניה... ממרומי האולימפוס לא מריחים את הצנחה.

עריכה:

1.מעבידים במסעדות מאחורה סודנים ואריתראים בשביל 10 שקל לשעה בערך.

2.לבדוק של מי הקרקעות בתחנה מרכזית זה כל מה שאני אומר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אייל, אתה כ"כ מאמין ונאחז בסטריאוטיפים החיוביים של עם ישראל שיש לך, שגם חבל לי לשבור את זה ברמה האישית, וגם זה בערך כמו להתווכח עם חרדי מבני ברק על קיומו של האל - בזבוז זמן מוחלט. אגב, יש עוד משפט חכם שאני ממליץ לך בחום לאמץ - "אם אני לא מבין מה כותבים, אז אני לא זורק תגובות. חבל על המקום באינטרנט, שיגמר מתישהו".

ארקו, סבבה. אני ארד מהאולימפוס. הטענות החוזרות על הבן של הדוד שלך מאוד רלוונטיות למשהו ממה שאמרתי. הרי כתבתי לפחות 40 פעמים שיש לשלוח את האפריקאים דווקא לדרום תל אביב. או שאולי בעצם תהיתי כמו כולם למה זה קורה, וגם נתתי את ההסבר,כפי שניתן בכנסת.

חברים יקרים, אני מבין שמבחינתכם ברגע שמישהו מעז לפקפק בכך שכל האפריקאים שכאן הם מהגרי עבודה, שנשלחו לכאן על ידי סמולנים מרושעים עם קרניים (מישהו אמר הפרוטוקולים של זקני ציון), בסבסוד מדינות אויב נאציות, זה אומר אוטומטית שלאותו המישהוגם לא מפריע המצב בדרום תל אביב,הוא חי על האולימפוס ואדיש לסבלם של כל היהודים בעולם.

אני מבין שהתרגלם לירות תגובות אוטומטיות, בלי לקרוא. בכל זאת, אם תשדלו מדי פעם לקרוא את הכתוב, ולא לירוק תגובות טוקבקיות, אני בטוח שלכולנו יהיה ויכוח הרבה יותר נעים ופורה.

פורסם (נערך)
ברשותך, לא אתייחס לנסיון לגרור אותי לויכוח שהסתיים לפני 3 עמודים, ואתה מחליט לעורר אותו עכשיו כשאני מבקש לדון באיילת שקד ומשנתה.

אני מחליט לעורר אותו כי אני לא סיימתי אותו, רק יצאתי להפסקת סופ"ש.

אם נפרד מרגש לא תהייה אמנת פליטים. כי, עם יד על הלב, למי איכפת מכל מי שמת בעולם? יש כ"כ הרבה מהם, הרי. וזו בדיוק מה שאיילת שקד רוצה לעשות, אבל לא רק בנושא הפליטים. אני לא אוחז את המקל בשני הקצוות שלו, ולזה אני מתכוון כשאני כותב שאתה עושה auto repeat. אם תקרא שוב את שתי ההודעות שלי מהיום, אני בטוח שתבין גם.

רגש קולקטיבי באופן כללי לפליטים (חסרי שם או פנים, אלא פליטים כקולקטיב אמורפי) אינו קשור לרגש למישהו ספציפי שרוצה להיות פליט.

בכל מקרה היפרדות מרגש היא הכרחית מבחינה משפטית - אחרת לא ניתן להפריד את המוץ מהתבן ולבחון בקשה באופן אובייקטיבי (שזה בדיוק מה שפעילי המסתננים רוצים - למנוע בחינה אובייקטיבית).

העובדה שהיא במשרד המשפטים לא רלוונטית, היות והיא עדיין לא ממש נכנסה לתפקיד, והיא מתארת את עצמה כאדם, ללא קשר לתפקיד ספציפי. אתה מוזמן לקרוא את הציטוטים שלה - היא מעידה על עצמה כמי שלא מוטרד ממה שאנשים רגילים מוטרדים ממנו בדרך כלל. היא לא נותנת לרגשות לעצור אותה בדרך למילוי התפקיד, כפי שהיא תופסת אותו.

לא רלוונטי, מה שהיא מתארת זה הכרח למי שעוסק במשפטים - התנתקות מהרגש ובחינה אובייקטיבית של הדברים.

אתה אולי מכיר עוד אנשים בהיסטוריה שלא נתנו לרגש לעצור אותם בזמן מילוי תפקידם? אגב, גם בברהמ היו כאלו - קראו לזה "כורתים עצים - עפים שבבים". אם כבר, אתה צריך להיות בעל כישון מאוד מיוחד כדי להסיק משהו חיובי מההכרה בכך שהיא מדחיקה רגשות מצידה של מישהי שמתסיסה ומבקשת להשניא את הערבים על היהודים עוד יותר, על בסיס קבוע.

ויש כאלה שנתנו רק לרגש להנחות אותם וגדלו להיות בין 3 האנשים שאחראים להכי הרבה מוות בהיסטוריה. מה הנקודה שלך?

ארקו, סבבה. אני ארד מהאולימפוס. הטענות החוזרות על הבן של הדוד שלך מאוד רלוונטיות למשהו ממה שאמרתי. הרי כתבתי לפחות 40 פעמים שיש לשלוח את האפריקאים דווקא לדרום תל אביב. או שאולי בעצם תהיתי כמו כולם למה זה קורה, וגם נתתי את ההסבר,כפי שניתן בכנסת.

מציע לשאול את מי שהיה רה"מ באותה תקופה, אם כי יכול להיות שלא תקבל תשובה כי הוא עסוק בהתכוננות לכלא איילון.

חברים יקרים, אני מבין שמבחינתכם ברגע שמישהו מעז לפקפק בכך שכל האפריקאים שכאן הם מהגרי עבודה, שנשלחו לכאן על ידי סמולנים מרושעים עם קרניים (מישהו אמר הפרוטוקולים של זקני ציון), בסבסוד מדינות אויב נאציות, זה אומר אוטומטית שלאותו המישהוגם לא מפריע המצב בדרום תל אביב,הוא חי על האולימפוס ואדיש לסבלם של כל היהודים בעולם.

אני מבין שהתרגלם לירות תגובות אוטומטיות, בלי לקרוא. בכל זאת, אם תשדלו מדי פעם לקרוא את הכתוב, ולא לירוק תגובות טוקבקיות, אני בטוח שלכולנו יהיה ויכוח הרבה יותר נעים ופורה.

כולם יודעים שלסמולנים אין קרניים, אבל זה לא משנה את העובדות שאליהן קישרתי קודם, זה גם לא עונה על השאלה מדוע מתוך אולי 100K מסתננים פחות מ-50 מבקשים הכרה כפליטים בחודש - זה מימוש הלכה למעשה של תיאוריית "או שהכלב ימות או שהפריץ ימות", בקצב הזה ייקח 2000 חודשים שהם 166 שנים עד שכולם יגישו בקשות.

אבל כשלא מגישים אז הם זכאים להגנה קולקטיבית (שלא תתבלבל - זה לא פליטות קולקטיבית - זה מעמד ביניים עד לבחינת פליטות!) - ואם יגישו ויסורבו לא יהיו זכאים עוד להגנה קולקטיבית.

================================

כמה פנינים:

דובר על מי נותן מה לחרדים? הנה ליצמן על לבני:

"לבני הייתה נחושה בשעתו להקים ממשלה והגיעה רחוק מאוד במשא ומתן איתנו. יש לי את העקרונות שלה בכתב, ומבחינה כספית היא הסכימה ללכת רחוק מאוד. אני יכול לומר שהיינו יכולים לקבל ממנה יותר ממה שאנחנו מקבלים מביבי כיום. אני רוצה להזכיר לך שהיא גם תמכה בחוק טל".

מישהו קיבל תיאבון אצל החרדים:

לא נעשה פשרות על אף יהודי. לא משנה אם הוא לומד תורה או לא. כל זמן שהוא יהודי, שרגלי אבותיו עמדו על הר סיני, אסור לו ללכת לצבא. לא משנה כמה כסף יקבלו מזה הישיבות. אין שום היתר בעולם לחלק בין דם לדם. אין אצלינו סוג ב' שאותם מותר לשלוח לצבא השמד ויצאו משם חילונים ופורקי עול

לפי אותו אדמו"ר אף יהודי לא צריך בכלל להתגייס, מי ישמור עלינו? מסתבר שמי שמתגייס מבחינתו הוא סוג ב' (לא רק חרדי שמתגייס - כל יהודי שמתגייס!) והשיא הוא שזה לא משנה לו בכלל לומד תורה או לא! עד היום לפחות סייגו כלפי חוץ ואמרו "מי שלא לומד תורה - שיגייסו אותו".

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מחליט לעורר אותו כי אני לא סיימתי אותו, רק יצאתי להפסקת סופ"ש.

אז תעורר אותו עם מישהו אחר. לי אין מה לתרום יותר בנושא, מצטער.

ויש כאלה שנתנו רק לרגש להנחות אותם וגדלו להיות בין 3 האנשים שאחראים להכי הרבה מוות בהיסטוריה. מה הנקודה שלך?

קצת קשה לי לנחש על מי אתה מדבר עם הניתוח הפסיכולוגי הזה. הסברתי מה הנקודה שלי, אני לא כ"כ מבין גם מה לא ברור לך.

לא נורא.

פורסם

שמעתם על הרפורמה של השוק הסיטונאי שאמורה לחסוך לאזרחים כמה עשרות שקלים בחודש ? אז הנה , ביבי קובר גם אותה.

http://www.themarker.com/technation/1.2638602

זה ראש ממשלה שטוב לטייקונים ורע לציבור, פשוט כך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם כחלון לא יעשה משהו באמת יוצא דופן למען הורדת יוקר המחייה, בבחירות הבאות אני מצביע מרץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז תעורר אותו עם מישהו אחר. לי אין מה לתרום יותר בנושא, מצטער.

במילים אחרות ברגע שהוכחתי לך שהטענות לא באו מהמוח הקודח שלי, אתה פורש.

קצת קשה לי לנחש על מי אתה מדבר עם הניתוח הפסיכולוגי הזה. הסברתי מה הנקודה שלי, אני לא כ"כ מבין גם מה לא ברור לך.

לא נורא.

ברור לי דווקא מאוד, אחד האנשים שלא נתנו לרגש לעצור אותם נקרא סטלין, והוא האיש השני במדרג "אחראים להכי הרבה מוות", מייד אחרי מאו (שממה שהבנתי מהסינים - גם הוא לא מי יודע מה נתן לרגש לעצור אותו), ועכשיו למבחן - מי האיש שנמצא שלישי באותו מדרג ונתן אך ורק לרגש להנחות אותו?

שמעתם על הרפורמה של השוק הסיטונאי שאמורה לחסוך לאזרחים כמה עשרות שקלים בחודש ? אז הנה , ביבי קובר גם אותה.

http://www.themarker.com/technation/1.2638602

זה ראש ממשלה שטוב לטייקונים ורע לציבור, פשוט כך.

זה מאז ומתמיד, אבל כמה דברים נקודתיים שלי אישית מפריעים:

* הרפורמטור הגדול שאמור לחסוך לנו כסף היה בתפקידו הקודם עובד בכיר מאוד של אחד הטייקונים? לא כ"כ קונה את זה.

* רמ"ח אמל"ח באגף התקשוב ממיטב נסיוני עם שניים כאלה, זה לא תפקיד שגורם לאדם לצבור ידע מי יודע מה - בטח לא כזה שיהפוך אותו ל"מינוי מקצועי" במשרד התקשורת, סביר להניח שאת הידע שלו הוא למד במסגרת התואר בהנדסת חשמל.

** אחד מאותם שניים הפך להיות אח"כ מפקד היחידה שבה שירתתי, הייתי בכמה דיונים מקצועיים, ואיך נאמר - לא התרשמתי בעליל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...