Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסלולר עמיד שיחליף Defy+ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי מפילה כל הזמן את הטלפון שלה, לפעמים גם לתוך מרק. הדיפיי פלוס מחזיק מעמד יפה מאוד ושורד את כל מה שהיא מעבירה אותו (רק היום נפל לה 5 פעמים). אבל, גילו כבר ניכר בו והנפילה האחרונה כנראה היתה הקש ששבר את גב הגמל, והוא מתקשה לחזור לעצמו, אחרי ארבע שנים של נפילות והרטבות.

המלצה למשהו חלופי שיחזיק מעמד כמה שנים של עינויים, מתחת ל- 1000 ש"ח? קראתי היכנשהו שחלק מה- לנובו עמידים מאוד?

עיקר השימושים: מייל, וואטסאפ, תמונות של הילדים (כלומר מצלמה סבירה בבקשה), אינטרנט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

Motorola Moto g , טלפון מעולה ביחס למחיר (950 +-) באמזון, טלפון מאוד עמיד. יש שתי דורות , הדור הראשון מסך 4.7 או 4.5 (לא זוכר בדיוק) והדור השני מסך 5 אינץ

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

יש לי את המוטו G.

טלפון לא רע בכלל ושווה כל שקל ששמתי עליו אבל אין בו תכונות עמידות יוצאות דופן כמו של הדפיי.

קנה לה מכשיר סיני זול כמו דוגי. ככה לא תפסיד הרבה כשהוא ייפול לאסלה או משהו.

פורסם

בתור בעלים של Moto G2 אני מאוהב במכשיר לא פחות משניכם, אבל באמת שאין לו קשר לדרישה כאן.

אם לא תמצא Defy+/XT או Xperia Go המכשיר הכי מודרני שבנוי לקצת יותר התעללות מצד המשתמש הוא S4 Active

לא יודע אם ייכנס באלפייה, אולי מיד שנייה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אולי מוטו G עם איזה Otterbox או משהו דומה. מוטו G 2014 3G שמחליק במכס יעלה סביב 700-750 ש"ח, הוסף את המגן והגעת לאלפיה. ואני מניח שגם אם לא תקבל החזר מכס תעמוד בהוצאה הנוספת של 120 ש"ח.

e.e - המוטו G דור ראשון, שירד מהייצור לפני די הרבה חודשים, הוא "4.5, וכך גם גרסת ה-4G שלו שעדיין נמכרת. גרסת 2014 (בלי ועם 4G) הוא "5. בכל מקרה - המצלמה של הדור הראשון אינה איכותית, בדור השני יש שיפור משמעותי אם כי עדיין רחוק ממלמות של מכשירי פרימים, בהתאם למחירו. כמוכן יש למוטו G מידה מסויימת של עמידות למים, אם כי אני מסופק אם ישרוד טבילה בבריכה או אפילו בכוס קפה.

ל-G יש גם אח זול - ה-E. אני מכיר את הדור הראשון ("4.3) כעמיד למדי, משרת בצה"ל עם בני. לאחרונה יצא דור שני ("4.5) עם עוד אי אילה שיפורים, לדעתי ניתן להשיגו תמורת כ-400-450 ש"ח ל-3G וסביב 500-600 ש"ח ל-4G, בתלות בהחלקה במכס. יש לו גם חסרונות - מצלמה די חלשה והעדר פלאש, אבל אם מחפשים מכשר זול מדובר בתמורה מצויינת למחיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תודה על ההצעות, ואם אני מגדיל התקציב ל1500? נכנס משהו?

ה go נראה מעניין, יש בארץ?

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כבר לא מייצרים טלפונים עמידים כאלה...

הפתרון הכי בטיחותי לפי דעתי הוא לקנות טלפון פשוט שיש לו כיסוי טוב של OTTERBOX, הכיסויים שלהם איכותיים, עמידים בפני מים וחסינים מאוד בפני התעללות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האמת הייתי הולך על שילוב קצת אחר, אייפון 5 עם כיסוי של לייף פרוף.

עמיד בפני מים, חול, אבק, בוץ, נפילות וכו'.

פורסם

אם העיצוב לא חשוב תדוק ביוטיוב rugged smartphone משהו כגון land rover a9 בטח יתאים

אודי A4

דימה.

פורסם

~

לפי מצב השוק כיום, אני מצטרף לממליצים על שילוב של טלפון רגיל ונרתיק עמיד. זה יתן לך הרבה יותר בחירה ויאפשר לעבוד עם מכשירים מודרניים במקום לחזור לתקופת האבן.

העניין הוא שכיום הטלפונים היחידים שיעמדו בהתעללות שאתה מתאר זה מה שנקרא ruggedized devices או בעברית מכשירים מוקשחים המיועדים לפועלי בניין, אנשי צבא וכד'. הם יהיו מסורבלים פיזית, יקרים למדי ובד"כ יריצו אנדרואיד 2.3 עתיק. אם תהיה תקלה תתקשה למצוא מעבדה בארץ שתדע לטפל בהם, קל וחומר כזו שתחזיק חלפים במלאי.

לאבי יש מוטו E כבר שנה ולי יש את ה-E דור שני כחודש, שני מכשירים מעולים ואמינים, בדור השני המצלמה האחורית לא רעה בכלל והתווספה גם קדמית פשוטה לסקייפ. את מכשירי הדור הראשון אפשר לקנות כיום באזור ה-300 ש"ח ליחידה לפני מסים - זה מה שהייתי עושה במקומך, קונה שניים שלושה ושם במגירה. לזה הייתי מצרף מגן מסך "יעני זכוכית" בדולר וחצי ונרתיק קשוח שיגן על המכשיר ב-80% מהזמן (למעט טבילה במים אולי) וקיבלת חבילה מעולה מבית טוב בחצי מהתקציב שלך. תחשוב על זה.

פורסם

יש ספריי מיוחד שאפשר לייסם על הלוח אם של המכשיר ואז במקרה של טבילה אחרי יבוש הוא ימשיך לעבוד כרגיל.

אומנם העלות של הטיפול במחיר קרוב למכשיר כגון MOTO E שהוצא כאן.

אודי A4

דימה.

פורסם

המוטורולות מגיעות כשהן כבר מטופלות בספריי הזה - וזה מה שהזכרתי קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...