Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להפך, זו אלומה לא מכוונת.

לא כך צריכה להראות אלומה בתקן אירופאי.

זו אלומה של פרוגקטור.

פורסם

זה לא רלוונטי אם זה פרוג'קטור או ריפלקטור,שניהם מכוונים באותה דרך,זו אלומה של רכב בתקן אמריקאי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה לא רלוונטי אם זה פרוג'קטור או ריפלקטור,שניהם מכוונים באותה דרך,זו אלומה של רכב בתקן אמריקאי.

תעשה את המחקר שלך,

עדשת קסנון אמיתית , יש לה רק סוג אחדשל אלומת אור שהיא מקרינה.

וזה כמו שיש בתמונה שהוא שלח. בין אם זה בארץ או באמריקה.

החיתוך חייב להיות פס ישר אחרת הוא מסנוור.

בגלל זה כששמים על מאזדה 3 קסנון זה מה שקורה, גם זה מסנוור וגם ה CUTOFF הוא בתקן אירופאי של פרוגקטור עם אופטיקה של הלוגן.

פורסם

צריך גם את עזרתכם ברשותי ניסאן קשקאי החדשה, (2015) הרכב מגיע עם תאורת DRL יפה מקדימה בצבע לבן, אולם לרכב יש נורות הלוגן בצבע צהוב רגיל אני מעונין להחליף לנורות בצבע לבן תואמות ללדים של הDRL האם יש מקום בחיפה שמחליף את הנורות? למיטב ידעתי זה H7 אם לא איפה מומלץ לקנות ? איזה חברה? איזה גוון צבע? כמו כן לרכב זה בגירסא הבחירת (TEKNNA) יש אופציה לקבל את הרכב עם פנסי LED מלאים מקדימה -גם אור רגיל האם יש אופציה להפוך את הפנס אצלי לכזה דבר?

פורסם

שלום וחג שמח

אני רוצה לשנות בסיאט לאון שנת 2009 הצורה הישנה לפני מתיחת פנים שלי את אורות דרך לצבע לבן ורציתי לפניםעל איזה נורות אתם ממליצים לי תודה לעזרה ואפשר גם מאיבי

פורסם

עד היום ניסיתי שתי נורות:

Cool blue של אוסרם ו-Diamond vision של פיליפס.

הפיליפס אמנם מעט יקרות יותר אבל נותנות גוון הרבה יותר כחלחל.

פורסם

יש לך את הMTEC COSMOS BLUE- גוון יפה אבל עוצמת הארה ממש נמוכה. ברמה שהורדתי אותם לטובת נורות צהובות.

IMG_20150124_005127.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ישנה חברה בארץ אשר מיבאת את הפנסים האלו:

image.jpg

image.jpg

השאלה הפשוטה שלי היא האם אני אעבור טסט עם זה? (כמובן שהחברה המוכרת תגיד לי שבוודאי שכן).

8)

• תוכן חדש...