Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יעקב עבד על הרכב. יש לי מכונת פוליש, אני מגיע ליעקב כדי לשכור מקום לעבוד על הרכב בשקט בלי הפרעה לשכנים. הנה למשל העלות להיום:

 

1. מכונת פוליש - חינם, יש לי מכונה

2. השכרת מקום - 150 ש"ח להרבה מאוד זמן, אם אני לא טועה, יום שלם

3. שימוש בחומר Scholl A15 של יעקב - 50 ש"ח

4. פד לפוליש שיעקב נתן לי להשתמש בו כי הוא איכותי יותר ממה שבאתי איתו - 50 ש"ח

5. חומר Nanolex לג'אנטים - 30 ש"ח.

 

סה"כ יצא לי כ 300 ש"ח.

 

  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה פעמים עשית כבר פוליש מאז שרכשת? אתה בודק את עובי הצבע?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זהו, זה הפוליש האחרון מבחינתי, בגלל זה רציתי לעשות פוליש עדין כדי להחזיר את הברק. בדקתי עובי צבע אצל יעקב כשסיימתי, הממוצע הוא כ 120 מיקרון.

 

פורסם (נערך)

בעקבות ה FUSSO שקיבלתי החלטתי לעשות פרוייקט קטן. חוץ מזה שכמובן יישמתי את ה FUSSO על הרכב פירקתי את הגלגלים וניקיתי את הג'אנטים בעזרת ה Nanolex שקניתי מיעקב אלטר שבוע שעבר. עשיתי 2 גלגלים קדמיים, פעם הבאה אעשה את האחוריים.

החומר שיעקב מוכר לדעתי מאוד משתלם, הבקבוקון הזה עולה 30 ש"ח והוא מספיק בערך ל 8 גלגלים, שווה. יש לו את אותו אפקט כמו ה Sonax או Ironx שבמגע עם אבק הבלמים החומר מאדים, לא אתפלא אם זה אותו חומר.

 

אגב, אני מתחיל להרגיש שאני השרוט מספר אחד בפורום הזה. אין לי בעיה להיות בשלישיה הראשונה אבל לא מקום ראשון, תתחילו לעלות פרוייקטים.

תמונות, הנה המצב לפני.

Before4.jpg

Before3.jpg

Before2.jpg

Before1.jpg

Before.jpg

עריכה אחרונה על ידי adidas1

 


×
×
  • תוכן חדש...