Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבוע התחדשתי ברכב(פיאסטה 2015 אם זה משנה).

ילדי השכנים לא אהבו את הרעיון ורוסס לי ספרי בצבע כסף על המראה של הנהג(ראה תמונות)

את הקטעים שעל הצבע הלבן של הרכב הורדתי בעזרת אלכוהול לחלוטין(נשארו קצת סימני שיפשוף כאילו משטיפה במכונה אבל אם זה אני מוכן לחיות) אך מהמראה עצמה (פלסטיקה שחור) לא הצלחתי להוריד.

ניסיתי טרפנטין ואצטון על חלק שלא רואים ונראה שזה מוריד אך פוגע גם בפלסטיק עצמו.

יש מה לעשות?

תודה

IMG-20150409-WA0000.jpgIMG-20150409-WA0002.jpgIMG-20150409-WA0004.jpg

פורסם

נסה עם גלוק, אפשר אולי גם עם מחבט

אופס, בקריאה שניה ראיתי שאתה מחפש פתרון לצבע, לא לונדליסטים :\

לא מבין מי עושה כאלו דברים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו אדם נורמלי ניגשתי להורים של הילדים , באופן מפתיע הילד עומד עם צבע על הידיים וההורים באים אלי בטענות "למה אתה חושב שהילד שלי אשם?!?! האוטו שלך תשמור עליו טוב יותר ואל תאשים את הילד שלי בצרות שלך" - כמובן בניחוח ישראלי טיפוסי עם הרבה נימוס כמקובל.

פורסם

עם המראות יש פתרון אחר וזה צביעה שלהם מחדש לצבע שחור , ללא לכה.

צריך לפרק אותם מהאוטו , העיניין שצריך לפרק את הדיפון של הדלת ויש מצב גם את מנגנון של החלון כדי להגיע לתושבת של המראות מהצד הפנימי של הדלת.

פורסם

חשבתי על פירוק של המראות אבל אני מפחד שזה יגרור ביטול אחריות על רכב. האם כיסוי בצבע שחור כמו שרוסס ( ספריי ) יתן תוצאה טובה?

אולי אם אני אפרק תיהיה לי גישה טובה יותר ואני אצליח לנקות בצורה יסודית עם אלכוהול? או עם הווקס שהומלץ לי למעלה?

פורסם

אתה הולך למשטרה ומגיש תלונה על הילדים אולי זה יעזור להורים להפסיק להיתמם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
כמו אדם נורמלי ניגשתי להורים של הילדים , באופן מפתיע הילד עומד עם צבע על הידיים וההורים באים אלי בטענות "למה אתה חושב שהילד שלי אשם?!?! האוטו שלך תשמור עליו טוב יותר ואל תאשים את הילד שלי בצרות שלך" - כמובן בניחוח ישראלי טיפוסי עם הרבה נימוס כמקובל.

הולי קראפ, חשבתי שאתה לא יודע במי מדובר. אתה הגזמת בתיאור עם הצבע על הידיים - או שזה באמת היה המצב? אתה רוצה לומר שההורים יודעים, ופשוט לא אכפת להם?

איך זה הגיוני בכלל?

לי קרה שנסעתי בשכונה ופתאום שמעתי חביטה חזקה בצד הרכב, האטתי והבטתי ימינה וראיתי מלא מים, ובמבט במראה האחורית ראיתי ילדים עם דלי מצחקקים - מסתבר שהקטע שלהם זה לזרוק מים על רכבים שעוברים ברחוב (בכמות שהם הטיחו ברכב, זה נשמע כאילו פגעתי במישהו...).

עצרתי את הרכב, הלכתי אל עבר הילדים שברחו מטה ברחוב לאיזו סמטה, נכנסתי לסמטה והגעתי לבית פרטי. היה שם איזה כלב שהתחיל לנבוח ואז יצאה אישה ולא הבינה מה אני רוצה. סיפרתי לה - היא קראה לילדים (בני 12+-) ואמרה להם להקשיב לי. אמרתי להם שהם צריכים להבין שמה שהם עשו מאוד מסוכן, שאדם יכול לעשות תאונה, ושאדם פחות סובלני ממני היה עלול לרדוף אחריהם ולתקוף אותם. האמא גערה בהם ואני הלכתי משם.

אם האמא היתה תוקפת אותי לא יודע איך הייתי מגיב, זו סיטואציה פשוט הזויה עבורי כשההורה ערס במידה שווה לילד שלו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו שרמתי , הילד עומד עם הצבע על הידיים , אני יודע בידיוק במי מדובר ומכיר את ההורים שלו היטב. ההורים באים בטענה שלמה אתה חושב שהילד שלי אשם היו שם עוד ילדים ... לך להורים שלהם ...הילד שלי לא אשם בכלום ...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביום שישי היה לי מקרה דומה, חניתי ליד המרכז המסחרי בשכונה וישבתי ברכב, עבר ילד בן 10-11 שגרר אחריו איזה מוצר אלקטרוני וחבט אותו בקרקע כשכל הרכיבים עפים על זקנים שישבו בסמוך ועל הרכב שלי כשאני בתוכו. הוא ראה את זה והמשיך. יצאתי מהרכב והוא חצה את הכביש והתחיל לרוץ. לא ממש יודע מה לעשות במצבים כאלו, גם ככה לא הייתה לי כוונה לפגוע או לעשות לו משהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אולי תנסה לשים את הרכב מול החלון עם מצלמה שמכוונת אליו 24/7.

אחרי צילום העבריין, תביעה בבית משפט וכו'.

גם אני חושב שלבד הבבונים לא ירצו ללכת לבית משפט ויעדיפו לפתור את זה, כשהם יראו שהבבון הקטן שלהם עשה את זה.

פורסם

זה לא הבית שלי , זה הבית של ההורים שלי ,להורים יש חניה פרטית סגורה , אני חניתי ברחוב (רחוב הולנדי)

כרגע אין לי מה לעשות עם זה חוץ מלמצוא דרך לנקות\לסדר כמה שאפשר.

יש למישהו מושג איך אפשר להשיג חומר כמו שנראה שם בסרטון או לחילופין יש אולי למישהו ואני אשלם לו על כמות מסויימת ?

תודה

פורסם

לא מפתיע שהקופים הקטנים יפגינו את החינוך שקיבלו מהוריהם הקופים הגדולים.

מאיפה אתה בארץ? אם אנחנו שכנים פחות או יותר אשמח לסייע.

נ.ב,

תפסיק לנסות להוריד את זה עם אצטון זה עושה יותר נזק מתועלת.

• תוכן חדש...