Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא נטחן המון, אבל בגלל הנסועה הנמוכה שלי, 6K-7K ק"מ בשנה, אני אשמח לקבל המלצה על צמיגים שלא יתייבשו במהלך ארבע שנים.

מידה R16/205/55 קוד מהירות 91V.

כרגע הרכב עם המקוריים, ברידג'סטון טורנזה, נסעו 33K ק"מ, יש עוד הרבה בשר, אך שולי הסוליה מראים סדקי התייבשות.

אם יש גם צמיגיה מומלצת, אז בירושלים בבקשה.

אני בכוונה לא מציין תקציב, מעוניין בצמיגים העונים על הדרישות. תודה.

פורסם

מצאתי את ההתייעצות של misterb מלפני כשבועיים, לאותה מידת צמיגים וקוד מהירות, ובהסתמך על הקישור למבחן שהוא נתן, חיפשתי הצעות מחיר (tires.yad2.co.il) ל-3 המקומות הראשונים:

1. Dunlop Sport Bluresponse

רמת רעש - 5

מוצע במחיר של 451 ש"ח לצמיג

2. GoodYear EfficientGrip Performance

רמת רעש - 3

מוצע במחיר של 468 ש"ח לצמיג

3. Pirelli Cinturato P7

רמת רעש - 1 (הכי שקט)

מוצע במחיר של 453 ש"ח לצמיג

מניסיונכם והיכרותכם עם מותגי הצמיגים שלמעלה, איזה מהם יזדקן ויתיבש לאט יותר?

לכל שלוש ההצעות, ניתנת אפשרות לכוון פרונט בעלות של 50 ש"ח. האם הכרחי/רצוי?

פורסם

נסה אולי לברר בצמיגי גבעת שאול, דודי נאסה מה יש להם במידה או לחילופין מה אפשר לייבא במחיר זול יותר

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

רק שתי הערות ברשותך ביחס למבחן -

- הפירלי שנבחן הוא ה-P7 Blue שהינו דגם שונה מה-P7 הרגיל.

- במדד הרעש שנמדד במבחן הגיע ראשון גם ההנקוק Ventus Prime 2 שידוע גם בשם K115.

את האפישנטגריפ יהיה לך יותר זול לדעתי לרכוש דרך היבואן (שנציגו באתר iTire).

יש גם עוד כמה צמיגים שלא נבחנו במבחן המדובר, אבל נראה לי שכל צמיג יתחיל להראות אותות הזדקנות אחרי 3-4 שנים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני מבין שעניין הרעש חשוב אבל אישית אני שם דגש קודם כל על בלימה/אחיזה ברטוב ושנית על צריכת הדלק ורק לבסוף אם בכלל על רעש.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אני מסכים בגדול, אבל א', זו הבחירה של פותה"ש. וב', מהמבחנים האלו אני לא ממש מצליח לאמוד את ההבדלים בענין זה כאשר ההבדלים בין המקומות 1-5 ברוב הקטגוריות עומד על פחות מ-5%.

אגב, מבחני בלימה ברטוב, אם כי במידה שונה:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Market-Overview-Braking-Test.htm

פורסם
- במדד הרעש שנמדד במבחן הגיע ראשון גם ההנקוק Ventus Prime 2 שידוע גם בשם K115.

את האפישנטגריפ יהיה לך יותר זול לדעתי לרכוש דרך היבואן (שנציגו באתר iTire).

אבל ה-Hankook מדורג במקום הרביעי.. הציון הכולל חשוב לי יותר מהרעש.

EfficientGrip באמצעות היבואן מוצע במחיר של 468 ש"ח...

בכל מקרה, תודה על ההארות!

פורסם (נערך)

אתה זה שציינת את רמת הרעש (אבל אתה צודק, ציינת רק את שלושת הראשונים בציון הכללי, פיספסתי).

יש הנחה של 5% עבור משתמשי הפורום. מה שמוריד את זה ל-445 ש"ח אם לא פישלתי במתמטיקה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?559374-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99-%D7%92%D7%95%D7%93%D7%99%D7%99%D7%A8&p=4661746#post4661746

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הנה עוד מבחן טרי למידה הזו. לא כל הצמיגים זמינם בארץ. כמובן תרגום גוגל יעזור להבין הכתוב ולכל צמיג יש פירוט קצר של יתרונות וחסרונות.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2015_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=228381&SourcePageId=31821

להשוואת בלימה, צריכת דלק ורעש כדאי להסתכל לתווית הEU של כל צמיג.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

רק שה-EU LABEL משווה צריכת דלק ברכב בעל ממוצע 1/12.5, בלימה ברטוב מ-80 קמ"ש, ורעש שנמדד חיצונית לרכב במרחק מסלול אחד לערך בעת חליפה במהירות 80 קמ"ש.

שלושת הצמיגים שהוזכרו בעלי דירוג A בבלימה ברטוב ודירוג B בצריכת הדלק (הפירלי עם קוד עומס 94 ולא 91 כמו השאר, ולחלק מתת הדגמים בעלי קוד עומס ומהירות שונים יש גם דירוגים מעט שונים).

פורסם

אם אתה מגיע לאיזור המרכז, החלפתי רביעיית צמיגים אצל אנטון בסופ"ש שעבר. (אפשר לתאם איתו הגעה והוא יזמין לך מה שאתה צריך ).

את ה GOODYEAR הוא הציע לי (באותה מידה כמו שלך) ב 400 ש"ח.

את ה DUNLOP BLUE RESPONSE ב 380 ש"ח.

התמקדתי בשני אלה כי הם היחידים שענו על הדרישות ,התקציב והרעש (68 DB ) וכל זה בשביל 5000 ק"מ או פחות בשנה .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
יש הנחה של 5% עבור משתמשי הפורום. מה שמוריד את זה ל-445 ש"ח אם לא פישלתי במתמטיקה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?559374-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99-%D7%92%D7%95%D7%93%D7%99%D7%99%D7%A8&p=4661746#post4661746

יפה, לא ידעתי, אבל יש לי בעיה עם רכישה "עיוורת" online. אמנם היבואן מתחייב לצמיג בן שנה מכסימום, אבל כשאני נכנס לצמיגיה ומבקש צמיג ספציפי, אני יכול במקום להחליט אם התאריך מתאים לי או לא.

במקרה הזה, אחרי ששילמתי מראש, אין לי הרבה ברירות. לא מתאים לי.

nepet (או למי שיש נסיון עם אנטון), האם בשיחה עם אנטון יש אפשרות לסגור איתו על תאירך ייצור (אפילו מינימאלי) ולסמוך שזה מה שהוא יזמין/יציע בפועל?

פורסם

בשתי הפעמים שהייתי אצלו קיבלתי צמיגים בני פחות משנה. גם אם תזמין ובסוף לא תקנה הוא ימכור אותם לדעתי תוך ימים בודדים. התחלופה שם גבוהה מאד. תבקש לדבר עם ויקטור הוא יענה לך על הכל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
ההנקוק Ventus Prime 2 שידוע גם בשם K115.

יש לי אותם על הרכב במידה שאתה מחפש, כבר 5000KM מרוצה מאד.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
אבל יש לי בעיה עם רכישה "עיוורת" online. אמנם היבואן מתחייב לצמיג בן שנה מכסימום, אבל כשאני נכנס לצמיגיה ומבקש צמיג ספציפי, אני יכול במקום להחליט אם התאריך מתאים לי או לא. במקרה הזה, אחרי ששילמתי מראש, אין לי הרבה ברירות. לא מתאים לי.

זה אומנם מקומו של ירון, הנציג, לענות, אבל משרשורים אחרים שהיו כאן, אין לך מה לדאוג ויש עם מי לדבר במידת הצורך.

גם ע"פ הכתוב באתרם, אתה תזוכה או תקבל את מבוקשך בשורה התחתונה.

באתר של טיירקלאב לדוגמה, יש רק דמי רצינות בגובה 10 ש"ח לצמיג שמשולמים דרך האתר והיתרה אצל הצמיגיה. במקרה ביטול זה לא יוחזר בהתאם לחוק, אבל גם להם נציג בפורום שאפשר בעזרתו לבוא לידי פתרון מספק.

למען הסר ספק, אין לי עדין נסיון רכישה בפועל מאף אחד מהיבואנים הנ"ל (ואני לא קשור למי מהם), אבל התרשמתי לטובה מפועלם ע"ס שרשורים בפורום והודעות פרטיות בנושא.

• תוכן חדש...