Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום נוסעים על פולו 2008 ומאחור מרגישים את מהמורות הכביש ולמעשה גם מקדימה. מחפשים הרגשה יציבה.

אני מכירה את התכונה הזאת ממוניות, או רכבי מנהלים.

האם אתם מכירים את התכונה הזאת גם ברכב פרטי/משפחתי?

חשוב לי שארגיש בטוח גם במושב האחורי.

המחיר גמיש, מהיבואן או יד שניה, נראה לפי ההמלצות.

אבקש המלצות לא ממשווקים אלא מהכרות, תודה

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרצדס S קלאס, במוו סדרה 7, אודי A8 יתנו את ההרגשה המדוברת. קרוב לזה אפשר לקבל גם ברכבים קטנים יותר כמו מרצדס E, במוו סדרה 5 ואודי A6.

מניסיון אישי יכול להמליץ על מרצדס S קלאס וE קלאס - רכבים נוחים, מרווחים ונעימים מאוד לשיוט בין עירוני, במיוחד בגירסא עם מתלים פנאומטיים.

יחד עם זאת התכונה של רכב כדי שהנוסעים במושב האחורי ירגישו בטוח זה הנהג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מרצדס S קלאס, במוו סדרה 7, אודי A8 יתנו את ההרגשה המדוברת. קרוב לזה אפשר לקבל גם ברכבים קטנים יותר כמו מרצדס E, במוו סדרה 5 ואודי A6.

תגיד אתה רציני?

באה מישהי עם פולו 2008 ואתה מציע לה לעבור ל-S קלאס או ב.מ.וו סדרה 7?

:shock:

פורסם

אני חושבת שעד 150,000 לדגם חדש זה סביר לי.

הדגמים שצויינו כאן נשמעים לי מעט יוקרתיים.

האם ביקשתי יותר מדי ?

פורסם

מבין המשפחתיות אני יכול לאמר שפורד פוקוס "יושבת" על הכביש מצוין. היא לא רכה, ולא מגהצת בורות, אבל מרגישה כבדה וסולידית.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
תגיד אתה רציני?

באה מישהי עם פולו 2008 ואתה מציע לה לעבור ל-S קלאס או ב.מ.וו סדרה 7?

:shock:

ההרגשה שהיא מתארת אפשר לקבל רק רכבים מהסגמנט הזה. תלוי מתקציב גם גיל הרכב יהיה בהתאמה. אבל אם הכי חשוב ברכב זה מה שפותחת השרשור מבקשת, אין אלטרנטיבות כי אף רכב משפחתי או "מנהלים" (משפחתית גדולה) לא נותן משהו שמתקרב לזה.

חוץ מזה, הצעתי גם E קלאס כאלטרנטיבה והמחיר של אחת דיזלית חסכונית (מונית לשעבר) הרבה מתחת לתקציב של פותחת השרשור או לא דיזל מאמצי שנות ה2000 גם נכנס בתקציב.

במקום לשפוט, תציע אתה אלטרנטיבה. ב150K אפשר לקנות S קלאס מאמצע שנות ה2000 (אפילו דיזל מונית לשעבר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה למקש פות"שים תמימים עם הצעות למוניות לשעבר צביפר, בחייך.

בואו נשאר בגבולות הסביר והמוכר, במקום למשל להציע סיטרואן C5 שהיא הרכב המושלם לדרישות.

האמור לעיל נאמר רק חצי בסרקזם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סדרה 5 או סדרה 7 החל מהשנים 2006.

רוצה לשמוע עוד משהו?

לא תרגיש כלום גם אם תכנס במעקה בטיחות במהירות של 140 קמש (מנסיון של לפני חודש)

בבקשה:

635a8a634a57c0fad38701329893a3fa.jpgb7120b98f47e29037401b4708546e07d.jpg

מאוד נח גם עם כל הכריות [emoji38]

bc22ac9f73c82a895a22cce3b9df2fdc.jpg

עכשיו ברצינות.

אם בטיחות חשובה לך, נוחות נסיעה ואיכות.

סדרה 5 או 7.

יום מעולהה

פורסם
סדרה 5 או סדרה 7 החל מהשנים 2006.

רוצה לשמוע עוד משהו?

לא תרגיש כלום גם אם תכנס במעקה בטיחות במהירות של 140 קמש (מנסיון של לפני חודש)

בבקשה:

מאוד נח גם עם כל הכריות [emoji38]

עכשיו ברצינות.

אם בטיחות חשובה לך, נוחות נסיעה ואיכות.

סדרה 5 או 7.

יום מעולהה

סליחה לא הבנתי, איזה מודל רכב אתה ממליץ?

אציין רק שרכב המזוהה עם יוקרה (BMW, מרצדס) לא נקנה

פורסם

במחיר שנקבת, לא נראה לי שישנה אופיציה טובה יותר מאשר וולוו s60 שנת 2013 וגם תשארי עם עודף. מתלים רכים, יציבות גבוהה ונוחות.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

נהג מתחיל, אני לא חושב שלהמליץ על מרצדס מונית לשעבר זה למקש. רכב כזה שמור יכול לשרת שנים רבות עבור נסועה לא גבוהה בלי תקלות מיוחדות.

ולגבי C5, אני מצטער - נהגתי על רכב הזה ואפילו שקלתי לרכוש, הרכב טיפה רך יותר מרכב הסטנדרטי, אבל יש לו רכינה מסויימת והוא גם מתנדנד (היה לי ממש לא נעים לנהוג בו). גם המנוע יחסית רועש בגירסאות האטמוספריות, בידוד די סטנדרטי לקטגוריה ובטורבו 1.6 בפורום הטכני ראינו לא מעט שרשורים מדאיגים על אמינותו. די הייתי ממליץ לוותר על התענוג. חוץ מזה בגירסאות החדשות (הדגם הנוכחי) משום מה אין מקום לראש במושב האחורי.

אין ממש תחליף לרכבים כמו מרצדס E/S כאשר צריך בנוחות להסיע מישהו במושב האחורי. רק רכבים מקטגוריה הזאת ומונית לשעבר מאפשרת לקנות את זה במחיר שפוי ואפילו לחסוך בדלק. אבל אם הנסועה גבוהה, אין מנוס מקניית רכב חדש.

אני חושב שהצעתי אפשרות לחלוטין ריאלית לדרישות.

naamanay, יחד עם זאת, אם רכב יוקרה לא בא בחשבון (למרות שמונית לא מזוהה עם יוקרה), זה מאוד מגביל את האפשרויות ויהיה צריך להתפשר במידה ניכרת בנוחות. את מוכנה לזה?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

נעמה, מה משתי ההנחות מתאימה לטעמך יותר: 1. את מעדיפה להתמקד בדגמים אמינים, לא מנקרי עיניים, נוחים ובטוחים; 2. את מוכנה להסתכן ברכישה של יוקרתיות משומשות כדי להרוויח שופוני ע"ח עלויות אחזקה גבוהות?

זה יסייע למקד את התשובות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה שבעצם אתה מחפש במילים אחרות זה סוס מרוץ רק בלי הקטע של המותג..

אין כזה.

אני מבין למה אתה מתכוון כשאתה מדבר על נוחות מאחורה.

סתם לדוגמא אתמול יצא לי לשבת מאחור במאזדה 6 החדשה, לא שאני מתלונן חלילה הרכב מאחורה פשוט מרווח ונח לישיבה.

אבל ברגע שחוצים את המהירות התלת ספרתית נשמעים רעשים בקבינה כאילו לאוטו יש גלגלים של סקייטבורד.

אולי בידוד רעשים גרוע? ספיגת מהמורות גרוע?

לא יודע!

• תוכן חדש...