Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בד"כ כשמחליפים זוג שמים את החדשים בסרן הקדמי.

Slowride הבחור ביקש בלי צחוקים ואתה מביא פה את יציאת החודש? לא לעניין אבל השפרצתי ניטים :D

ולנושא המקורי, זו שאלה של הגישה של הזוג למיניות והמקום שלה ביחסים שלהם.

אני מאמין שכשמדובר בבני זוג מיניים מאוד, עם מערכת יחסים בוגרת ועם כבוד הדדי זה בהחלט משהו שיכול לקרות ולחזק את מערכת היחסים. לא מתאים לרוב האנשים, ואפילו לא לרוב אלו שעונים על התנאים שציינתי, אבל זה בהחלט משהו שאני מסוגל להבין למה יעבוד לחלק מהאנשים.

מערכת יחסים בוגרת מבוססת לא על בעלות על בן הזוג, אלא על שותפות. כשמגיעים למצב הזה וכשיש מספיק כבוד לאחר, ככל הנראה קל יותר לפרגן להם כזה סוג של פינוק בלי להרגיש שזה בא על חשבונך. למי שרואה בית הקלפים, שתי העונות הראשונות מראות דוגמה לא רעה לזה.

מה גם, ממה שאני שמעתי מאנשים שעושים את זה, יש כללי משחק, לא תמיד הכל מותר, גם פיסית ובעיקר רגשית.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בד"כ כשמחליפים זוג שמים את החדשים בסרן הקדמי.

.

:roflmao:

אני מאוד בגישה של ניטץ', אני גם חושב שאם שני בני הזוג עם ראש פתוח וקשר חזק ויצר מיני בריא, אני חושב שזה יכול לעבוד, כמובן במסגרת כללים של מה מותר ומה אסור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עזוב אותך, היום יש כל כך הרבה צעצועי מין בחנויות, אביזרים, רעיונות, פורנו חופשי...

יש יצר מיני בריא? תקנה עמוד לחדר השינה, מצלמה שתגרום לך להרגיש כוכב פורנו.

חילופי זוגות -זה הריגוש המיני הכי זול לדעתי שקיים.

בטח ובטח אם זאת אשתך- אם זאת יזיזה? Let the party begin

פורסם

אני מסוג אלו שיכולים להיות עם בחורה רק אם יש לי רגש כלפיהן, קרו לי לא מעט מקרים עם בחורה שלא היה לי שום דבר אליה למרות שנראתה טוב, ושפשוט לא יכלתי להסתכל עליה במיטה ולא היה לי חשק אפילו.

לכן זה מוביל אותי לתשובה שאני דיי נגד, כי אם אני יוצא עם מישהי (אני לא נשוי), ומחליט להתחתן איתה זאת אומרת שאני ממש אבל ממש אוהב אותה, ושככל הנראה לעולם לא אוכל לבגוד / להיות עם מישהי אחרת בו זמנית (מנסיון) ולהבדיל מחברים שלי שיכולים לתקוע את ג'ונסון שלהם באגזוז.

אז נגד :p

Opel Adam S 2017

פורסם
:sissies:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבעיה האמיתית בחילופי זוגות זה שהגבר השני עלול להיות טוב מדי במיטה ולהעלות לך את הרף...:lol:

תכלס-חלופי זוגות יהיו נחמדים אולי ל-0.000001 אחוזים מהאוכלוסיה. אני בתוכם אגב.

ל-99.9999% זה פשוט יהרוס את הקשר.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לפי המתמטיקה שלך 70 איש בעולם מתאימים, אני מניח שמתוכם 35 בגיל של פעילות מינית. לך תקווה שאלו 35 שגם נראים טוב מספיק...

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הקטע של "האחד והיחיד", שלכל אחד יש את "הנפש התאומה" שלו, תפס חזק בתרבות שלנו ולדעתי בגלל זה יש לאנשים מניעה ורתיעה מלחלוק את בן/בת הזוג עם אחרים. פעם הקונספט של זוג לא היה מחייב ואנשים התחתנו עם כמה נשים ושמעתי על תרבויות שההיפך. כנראה אם היינו ממשיכים בכיוון הזה לאנשים היה היום יותר קל לקבל את העניין.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על פניו נישמע נחמד מסקרן מפתה וכו'

אבל לא במציאות שמעורבים רגשות.

לפעמים לא שמים לב לרגשות הללו והן נלקחות כמובן

מאליו או כהרגל אבל בזמן אמת זה לא ככה,

ניסינו פעם את זה אני והאקסית אחרי שהתבשלנו עם זה כחודשיים

היה לנו זוג נוסף שממש רצה והיה בשל לזה,

אבל לא יכולנו לתרגם את זה למעשים.

גם סתם סטוץ זה קשה מבחינה רגשית,ניסיתי לפני כמה

שנים והרגשתי חסימה רגשית מאד חזקה,כנראה שיש

הרבה מעבר לסקס עם בת זוג.

יש הרפתקאות אחרות שעדיף להתרגל או להתעסק איתן.

פורסם
נהג לילה תרגע, אנחנו לא מדברים עלי ועל אישתי, זה באמת נושא מעניין.

אני לא חושב שיש פה אלמנט של “להחזיר“ לזה שנהנה עם אישתי, התייחסתי לזה מהפן שכולם נהנים.

דייב,

לטעמי זה הבדל עצום בין לזיין מהצד לבין חוויה עוצמתית משותפת עם זוגתך.

לדעתי יש בזה איזה אלמנט מאוד חזק של אמון ופתיחות.

עזוב זוג לרגע, תסכים איתי שלהכניס למיטה בחורה ביחד עם זוגתך זה משהו שונה ויותר עוצמתי מאשר אם היית לבדך עם אותה בחורה.

לדעתי בכל אופן זה שונה מאוד.

קודם כל ברור שלא מדובר עליך ועל אשתך או כל זוג ספציפי אחר.

להכניס צלע שלישית זה משהו אחר כי מדובר בצעצוע משותף ולא בתחליף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמובן שחילופי זוגות זה דבר טוב, אחרת לא היו כל כך הרבה סרטים שמוכיחים את זה.

אבל מה אני מבין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...