Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1.

התופעה נקראית Clients from Hell.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעל עסק חכם - יבטל גם בשלב הזה.

ברגע שבעל העסק (במקרה הזה: חברה גדולה אבל כנראה עם שכל ישר) מזהה שיש לו עסק עם אחד כזה שלא מבין שחלודה יכולה להיות על הדיסקים ואפילו על הציריות, עדיף לו לוותר על המכירה כי הסיכוי שאחד כזה ימצוץ לו את הדם בשלב יותר מאוחר על כל שטות (שהיא באמת שטות) היא גדולה. איך אומרות הפולניות: "טוב שהתגרשו עכשיו, לפני שיש ילדים"

:lol:

:lol:

שאפו לפורד ולמי שזה לא יהיה, שזיהה את האובייקט ותרם לביטול העסקה, חסכו לעצמם וואחד כאב ראש.

איציק

עד עכשיו נמנעתי מלהגיב, אך לדעתי זה מסכם את העניין.

פורסם
עד עכשיו נמנעתי מלהגיב, אך לדעתי זה מסכם את העניין.

רשמתי כי בצעתי החלפת רכב בעבר , תוך החלפת רכב באותה חברה - וקוראים לה דלק מוטורס/פורד .

ולזכותם יאמר כי הם היו הוגנים - ולכן המשכנו לקנות עוד 3 רכבים מהם אח"כ ,,

כך שאני שמח להיות לקוח מנניאק :lol: בחברת shmulikeilat -

כל המגיבים הם אשר אמרו כי אין אפשרות לבטל קניית רכב אחרי רישום וטסט - כעת מתהפכים -

מקווה שאין הרבה כמותכם - אתם מקלקלים את הסחורה לכל האחרים ,,

ואולי - מעכשיו עוד חברות גדולות יבינו כי ללקוחות יש כוח - ויכולים לבטל קנייה - אשר פעם הייתה כמעט בלתי אפשרית .

במקום לחפור ולמצוא פגמים בלקוח/אדם / חבר בפורום .

אמרו תודה ללקוח אשר מנסה לשנות לטובת כולם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
+1.

התופעה נקראית Clients from Hell.

איתמר

אני רחוק מלהיות לקוח כזה.

אני ואישתי החלטנו לבטל עיסקה בגלל שהמוצר היה פגום שזה אומר חלודה על הציריות ועל האגזוז (לא רוצה לדמיין מה היה קורה אחרי שנתיים שלוש שהממיר הקטליטי היה עושה בעיות).

לא היינו מרוצים מהמוצר שהיה אמור להיות חדש אז ביקשנו את הכסף, לא יותר מזה.

Client from Hell היה פונה לבית משפט והולך עם זה עד הסוף

עדכון שהיה לי מחבר שעובד בחברת ליסינג זה שדלק מוטורס עושים הזמנות גדולות והרכבים עומדים הרבה זמן בבונדד ושיש שדות חקלאיים ליד והריסוס בלה בלה... לא יודע.

לא כועס על פורד רק מאוכזב מהם שאם הנושא ידוע ,למה הם לא מודיעים לי לפני הרכישה שההחלטה תהיה בידי.

פורסם

הגזמת, שיודיעו לך על פגם ברכב, ..שלום אדוני יש כמה פגמים ברכב שרכשת, תרצה לקבל אותו? דמיינת לעצמך שיחה כזאת?

פורסם

אני ואישתי החלטנו לבטל עיסקה בגלל שהמוצר היה פגום שזה אומר חלודה על הציריות ועל האגזוז (לא רוצה לדמיין מה היה קורה אחרי שנתיים שלוש שהממיר הקטליטי היה עושה בעיות).

הסבירו לך חזור והסבר שזה לא פגם ואתה ממשיך ללכת עם הראש בקיר, זו תוצאה של חסכון בעלויות הייצור ומלבד העניין האסתטי לא היה נגרם כל נזק לטווח הארוך. אני גם לא מבין מה טרחת לחזור ולהקפיץ את השרשור הזה חודש לאחר גוויעתו.

העיקר שעכשיו אתה מבסוט במה-שלא-קנית. תתחדש ותהנה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל יפה מאוד שהיבואן מבטל הזמנה על רכב שכבר רשום על שם הלקוח, יש לו מספר רישוי, הוא מוכן למסירה, שולם עבורו כל הכסף... וכל זה במעמד המסירה! (!!) אני לא חושב שנתקלתי פה בדבר כזה ב- 10 השנים שאני בפורום הזה - אז קודם כל מגיעה לדלק מוטורס מילה טובה.

לגופו של עניין, מדובר בשטויות. החלודה הזאת נוצרת בגלל שהחלקים לא מגולוונים נגד חלודה והיא לא משפיעה על כלום חוץ מיופי חיצוני. יכול להיות שהחלקים קיבלו חלודה בבונדד, יכול להיות בדרך לארץ, זה לא משנה גם אם היה ריסוס בשדות ליד.

כשהוצאתי רכב מהחברה ממש לא חשבתי להסתכל על הציריות, יכול להיות שיש שם חלודה עד היום, נו אז מה? הרכב נוסע איתה אחלה. כשאני שוטף את הרכב יש חלודה רצינית על הצלחות, נו אז מה?

זה לא רכב עם פגם. אין לרכב שום פגם! לא מדובר פה על מכה בפח, נזק לדשבורד או שפשוף של הג'אנט. סה"כ חלודה. גם על הסורג של המזגן שלי בבית יש חלודה כבר 14 שנה כי הוא לא מגולוון, לא זכור לי שקרה משהו.

אני מבין שזה פגם מציק פסיכולוגית, אולי פותח השרשור הולך פעם ראשונה לקבל רכב חדש ולא מודע לתופעה, אבל אם כולם אומרים לך שאין שום בעיה, אז אין בעיה.

פורסם (נערך)
אני רחוק מלהיות לקוח כזה.

Client from Hell היה פונה לבית משפט והולך עם זה עד הסוף

עדכון שהיה לי מחבר שעובד בחברת ליסינג זה שדלק מוטורס עושים הזמנות גדולות והרכבים עומדים הרבה זמן בבונדד ושיש שדות חקלאיים ליד והריסוס בלה בלה... לא יודע.

לא כועס על פורד רק מאוכזב מהם שאם הנושא ידוע ,למה הם לא מודיעים לי לפני הרכישה שההחלטה תהיה בידי.

מצטרף ל-STIO - כל הכבוד לדלק מוטורס שידעו לא להכניס ראש בריא למיטה של מישהו שדי חי בסרט רע

אגב, את הפוקוס שלי קיבלתי ב1 ליולי. היא יוצרה בסוף מאי. בדקתי. הציריות היו חלודות וגם אותם חלקים בדיוק שהבחנת בהם בפיאסטה שלך.

לפי הטיעון שלך שהרכבים של דלק מתיישנים בבונדד - האם בדקת מתי יוצרה הפיאסטה שאתה אמור היית לקבל ביחס לזמן שרצו למסור לך אותה ?!

ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין חלודה על מוט הברזל שמחבר האגזוז לגוף הרכב לבין ממיר קטליטי שהולך אחרי 3 שנים. אבל מה אני מבין.

הסיפור שלך מזכיר לי שהיה פה כותב מעולה ומקצועי בפורום בשם danniel שכתב שאחד מהדברים שהפתיעו אותו בביקור במפעלי רכב שונים, הוא מספר הרכבים שבתום פס הייצור נאלצים להיכנס למוסך הצמוד לפס הייצור כדי לעבור "מקצה שיפורים". מן הסתם אתה לא תדע על דבר כזה לעולם והרי מה שאתה לא יודע לא יכול להזיק לך ?

כפי שכבר אמרתי - מקווה שלהמשך החיים תלמדו להתעסק בעיקר ולא בטפל. אבל שוב, איש איש הישר בעינייו יעשה ומזל שדלק מוטורס חסכו לעצמם לקוח שבטוח על כל פסיק באוטו היה פותח שרשור כבד בפורום על כמה הרכב גרוע. או אולי מצד שני עשו לך דווקא טובה והבינו שהם בעצם חוסכים ממכם עוגמת נפש עתידית שעל כל בעיה ברכב תשברו את הראש על למה לקחתם רכב חלוד ודפוק מראש.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני לא מבין למה זה ממשיך, הרי כולם כאן אמורים להיות מרוצים.

פות"ש צריך להיות מבסוט כי הוא היה "צרכן חכם" ולא לקח מוצר פגום למרות שכבר שילם עליו ואפילו הצליח ל"דפוק את המערכת" ולהשאיר להם את הרכב אחרי כל הליך הרישוי שיתמודדו איתו. כך גם התומכים בצד שלו או התוקפים את דלק מוטורוס.

מהצד השני מי שלא מסכים עם פות"ש צריך להיות מבסוט שדלק מוטורוס "הבינו עם מי יש להם עסק" ושיחררו את הלקוח לדרכו לפני שיתחיל לתבוע אותם ולבוא אליהם בטענות ויחכו בסבלנות עד השרשור שיפתח פות"ש על הרכב האחר שרכש בעוד חמש-שה חודשים.

כל צד ישא בעלויותיו ויהיה מבסוט בפינה שלו, הטוב ניצח.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

גם אני נתקלתי בחלודה בפורד פיאסטה ברכב חדש לחלוטין באולם המסירה של דלק מוטורס.

אצלי זה הופיע בגלגלים בחלק שעליו מרכיבים את הג'אנט. זה כנראה משהו שמאפיין את הפורד פיאסטה, כי ראיתי שזה מופיע בעוד רכב חדש אחר.

אחרי זה בדקתי בעוד רכבים מיצרנים אחרים ולא ראיתי באף דגם של אף יצרן אחר שבדקתי חלודה במקום הזה.

Rust ford fiesta wheels.JPGחלודה גלגלים פו&#1.JPG

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
תודה לכולם על זמנכם, החלטנו אישתי ואני לבטל את ההזמנה ולקחת את הכסף.

כל הכבוד לך שלא התכופפת בפני המערכת.

בנאדם קנה רכב במיטב כספו וקיבל אותו פגום, ואתם מנסים לשכנע אותו לממן לדלק גם את הווזלין :shock: אני בטוח שמישהו שקונה פורד בארה"ב או באירופה לא היה מקבל אותה במצב כזה. להזכירכם, לפורד בזמן האחרון יש שלל תקלות (גומיות נושרות מישהו?) שהיבואן מתנער מהן. האם גם גומיות נושרות זה משהו שצריך לחיות איתו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הגומיות הנושרות זה רק בפוקוס ועד כמה שאני יודע יש לזה תיקון והיבואן ממש לא מתנער.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...