Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1.4 2014 - רשמים ועדכונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו צמיג קונטי פרימיום 5, השחיקה העלימה חלק מהחריצים אז זה מטעה קצת.

סנריו סביר זה 25k, אולי 30 אם יהיו לי יותר נסיעות כביש מהיר מאשר חיפה/בית אורן :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא נורא, למי שלא מורגל לבדוק זה יכול להציק. מוזר שזה עקבי, לא היה לי באף מנוע של הקונצרן.

המנוע היחיד שהייתי צריך להוסיף כ-1-2 ק"ג (בהגזמה) בשנה, היה בגולף 2001 עם מנוע 2.0 אוט', ופחות מכך, במנוע באותו נפח בפאסאט 2002 אוט'.

במנועי ה-TSI, נפח 1.4 דור חמישי (140 כ"ס) וב-1.4 דור שישי (160 כ"ס), אין אכילת שמן בכלל.

פורסם
המנוע היחיד שהייתי צריך להוסיף כ-1-2 ק"ג (בהגזמה) בשנה, היה בגולף 2001 עם מנוע 2.0 אוט', ופחות מכך, במנוע באותו נפח בפאסאט 2002 אוט'.

במנועי ה-TSI, נפח 1.4 דור חמישי (140 כ"ס) וב-1.4 דור שישי (160 כ"ס), אין אכילת שמן בכלל.

ב1.4 (160 כ״ס) אומנם אין אכילת שמן אבל המנוע אוכל בוכנות, אבל זה כבר שייך לשרשורים אחרים.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בהקשר להודעה הראשונה בשרשור לגבי זה שאין אפשרות לענות לשיחה מההגה צריך לשנות מצב mfa לטלפון או לדפדף למצב פון בהגה ואז יש אפשרות לענות ולסיים שיחה עם הגלגלת הימנית בלחיצה

Skoda Octavia 1.8 TSI DSG7 2015

פורסם

תודה, כבר הגענו למסקנה הזאת איפשהו באמצע השרשור.

רק לדייק - לענות אפשר תמיד, אבל אם יזמתי שיחה בטלפון אני לא יכול לסיים אותה מההגה אם אני לא במצב טלפון, וזה קצת מעצבן, כי בברירת מחדל מחשב הדרך שלי מראה נתונים שיותר מעניינים אותי, והמערכת על מצב מדיה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בלת"מ מהיום - פנצ'ר בגלגל האחורי, שהיה גם ככה במצב לא משהו כזכור. הצמיגאי לא היה מוכן לתקן אותו ולהחזיר, בטענה שהוא לא במצב כשיר לנסיעה(מבחינתו בצדק). במקום זה שמנו את הגלגל ספייר שהוא בגודל מלא וחדש כמובן, והוא נתן לי צמיג משומש במידה זהה שישמש כספייר.

עכשיו יש לי מאחורה צמיג אחד חדש ואחד שחוק למדי, לא מצב רצוי, השאלה מה הכי כדאי לעשות.

1. לקנות עוד צמיג זהה קונטי פרימיום קונטקט 5, בינתיים לא מצאתי כזה באתרי און ליין, ואם יהיה הוא כנראה יעלה די הרבה (סביב 700 ש"ח).

2. לבקש מהליסינג שני צמיגים חדשים, אבל לקחת מהם זיכוי על הזבל שהם שמים בדרך כלל, ולקנות משהו אחר. במקרה הזה אני כנראה אלך על הקונטי SOPORTCONTACT2 ב-450 לצמיג. או אולי אפילו על הפלאקן ZE914 ב-385, או מקסיס MA-Z3 ב-395. מה מבין אלה עדיף ? או אולי משהו אחר בכלל באותו טווח מחירים ? (מידה 205/55/16).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אחרי 70 אלף ק''מ על ראפיד 2014 tdi הלך גיר פעם אחת מוח גיר פעמים אחת וקלאצים פעם אחת.

צריכת דלק משולבת בעיקר עירונית 1:19 ובעיקר בינעירונית 1:22

אז למה לעזאזל לקחת מנוע בנזין..

פורסם

מה שמוזר מבחינת עיצוב המסך המאוד לא יעיל, שהרי אותו מסך בגולף הציג שש תחנות בסידור נורמאלי יותר שלא משאיר את רוב המסך לא מנוצל. מצד שני, בסיאט יש רק ארבע תחנות...

אתה יכול לגלול את המסך, יש שלושה מסכים, בכל אחד מהם חמש תחנות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב, אחרי בדיקה חברת הליסינג נותנים זיכוי של 280 ש"ח לצמיג במקום הזבל שהם מתקינים (אפילו לא שאלתי מה בדיוק).

מצאתי את המבחן הזה שדי מסכם יפה את רוב האפשרויות שיש לי :

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-Auto-Express-Summer-Tyre-Test.htm

את הDUNLOP BLURESPONSE מצאתי ב400 ש"ח, והם גם יצאו הכי טובים במבחן, אז נראה לי שמכל הבחינות הם הבחירה הנכונה (קוד מהירות/עומס באוקטביה הוא 91V שזה מקל על העניין).

הנה המבחן המלא :

http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/88482/dunlop-sport-bluresponse-tyre-review

אם למישהו יש הצעה עדיפה - זה הזמן :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

הורכבו 2 צמיגי דנלופ bluresponse, מלפנים.

הלכתי על פנצ'ריה חדשה לי - צמיגי יוניברס בנשר, מאחורי טסט-קאר על דרך בר יהודה.

מחירים טובים ונראים מקצועיים, שמחתי לראות שסגרו את הברגים בגלגלים עם מפתח טורק.

על הדרך בדקתי את מצב הרפידות, להפתעתי נראות במצב טוב, אולי אפילו יחזיקו 30k :).

מצ״ב תמונות של האחוריים שבילו 3k מלפנים וחזרו אחורה, ושל החדשים מלפנים. רשמי נהיגה בהמשך, כרגע הרכב עם 18k.

ImageUploadedByTapatalk1426059500.611120.jpgImageUploadedByTapatalk1426059512.609155.jpgImageUploadedByTapatalk1426059524.774450.jpg

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...