Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק של-CF2 יש בסה"כ 6 חוות דעת ע"ג 31,000 מייל ולבלוריספונס 54 חוות דעת ע"ג 316,000 מייל.

מעבר לכך, אל תשכח שמדובר על חוות דעת של נהגים, בעלי רקעים שונים, תחזוקת רכב שאינה ידועה לנו וכד'.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שמדובר בחוות דעת של נהגים שונים בעלי רקעים שונים, דרישות שונות ותחזוקה שונה.

זה בעצם העיקרון ב"תגובות משתמשים", מקבלים סוג של ממוצע מכל סקאלת הנהגים.

לגבי הק"מ - לא ידעתי, חידשת לי.

פורסם

יש כאן אולי מישהו שהתנסה עם הCF2? אשמח לשמוע את חוות דעתו.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני גם הייתי ממליץ על DUNLOP BLURESPONSE, והנה תווית ה- EU LABEL של הצמיג במידה שלך:

1-B-A-68-1.png

הם יחסית יותר שקטים מאחרים ובעלי אחיזה טובה.

פורסם

חברים יקרים תודה לכולם, רכשתי לבסוף GOODYEAR EfficientGrip Performance באתר ITIRE.

השירות שקיבלתי היה מצויין ומאוד מהיר, כ10 דקות לאחר ההזמנה כבר יכלתי לגשת לתקנה ברגבה.

האכזבה היחידה מהרכישה היא תאריך היצור שהוא 03/14, כשהמתקין ציין שהם בני חצי שנה מאמצע 2014 (שמתי לב לזה רק כשהגעתי לביתי לצערי)

מעבר לכך מייד עם הנסיעה הראשונה ההבדל מורגש, ההיגוי הרבה יותר טוב ומדוייק, הצמיגים שקטים פי כמה וכמה מהמישלין הקודמים שלי, ומבדיקה מהירה עם קצת קיקים בסיבובים חדים על כביש מעט רטוב, נראה שגם האחיזה מצויינת.

מרגיש שעשיתי קנייה מצויינת ביחס למחיר, רק טיפה מאכזב תאריך היצור שלהם.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

פורסם

שילמתי 1665 לרביעיה כולל ההתקנה כמובן.

פורסם

המחיר יחסית בסדר, אבל מה שמעצבן אותי זה שדוחפים לבן אדם צמיגים

ששוכבים שנה וקצת על המדף ועוד לוקחים מחיר רגיל.

לפי דעתי צמיגים ששוכבים יותר משנה צריכים לעלות פחות מהמחיר הרגיל.

פורסם

לפי דעתי צמיגים ששוכבים יותר משנה צריכים לעלות פחות מהמחיר הרגיל.

אני חייב להבין פעם אחת ולתמיד למה אנשים חושבים שצמיגים בני שנה הם פחות טובים?

צמיג זה לא קוטג', הוא לא מתקלקל על המדף. כשאתה הולך לקנות טלוויזיה אתה מבקש טלוויזיה שיוצרה עד שנה אחורה?

כשאתה קונה ג'ינס אתה שואל כמה זמן הוא עמד על המדף?

אם הצמיג מאוחסן כראוי, מבחינת תפקוד אין שום הבדל בין צמיג בן 3 חודשים לבין צמיג בן שנה ו-3 חודשים,

אז למה צמיג שעומד שנה במחסן צריך לעלות פחות?

אני באמת מנסה להבין את התפיסה הזו של כולם פה בפורום.

פורסם

צמיג זה לא קוטג', הוא לא מתקלקל על המדף. כשאתה הולך לקנות טלוויזיה אתה מבקש טלוויזיה שיוצרה עד שנה אחורה?

אם הצמיג מאוחסן כראוי, מבחינת תפקוד אין שום הבדל בין צמיג בן 3 חודשים לבין צמיג בן שנה ו-3 חודשים,

התשובה נמצאת בגוף השאלה

מה גם שגם לזה יש גבול

פורסם

יש לנו התחייבות למכור צמיגים בני פחות משנה,הסתמכנו על המלאי של הפנצ'ריה.

בכל אופן הצמיגים יוחלפו לתאריך חדש יותר

ירון

פורסם

אכן לאחר שיחה עם ירון יקבע מועד להחלפת הצמיגים, שמתי לב היום בבוקר לאחר שעברתי על כל הצמיגים שאחד מהם הוא 4513 שזה כבר די לא תקין מבחינתי.

אעדכן לאחר ההחלפה.

אציין שירון נתן מענה מהיר ומקצועי ואני מרגיש בהחלט שבכל בעיה אכן יש כתובת.

פורסם

דרך אגב הייתה בעבר כתבה די גדולה בטלויזיה על רכישת מסכים חדשים, ושם חזרו ואמרו לא

לרכוש מסכים שתאריך יצורם יותר משנה כי זה מזרז את הבלאי.

לענייננו אנו, ברוב הפנצריות בארץ הצמיגים לא מאוחסנים כראוי ושוכבים במחסנים שהטמפרטורה

בהם גבוהה מדי וזה האויב מספר אחד של הצמיגים ולכן זה לא בסדר שדורשים מחיר מלא

על צמיגים ששוכבים המון זמן בתוך "תנורים" בפנצריות.

• תוכן חדש...