Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, m3x7r3m3, כניראה שהמחשבה שהלוח הוא כמו של ה g1wc נבעה מכך שב g1wh יש לוח שונה,

בעוד שכניראה שב g1w וב g1wc יש לוח דומה והשוני העיקרי הוא בסוללה/קבל.

תראה כאן

T28LNFXvdXXXXXXXXX_!!404409158.jpg

נראה שה-G1W הרבה יותר דומה ל-G1WH מאשר מה שיש לך לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון אבל בדף המכירה שצירפת, המוכר מציין שהוא משתמש בצ'יפ חדיש יותר (ואף הראה תמונות להשוואה

בתחתית הדף). בנוסף, התמונה שצירפת היא של הצד האחורי של המצלמה (הצד של המסך) בעוד אלו שלי הן

של הצד הקדמי (הצד של העדשה).

לפי התמונות שיש ב dashcamtalk, מה שיש לי ניראה בדיוק כמו ה G1W המצולמת שם.

התמונה מהאתר: image.jpg

קישור לאתר

פורסם
נכון אבל בדף המכירה שצירפת, המוכר מציין שהוא משתמש בצ'יפ חדיש יותר (ואף הראה תמונות להשוואה

בתחתית הדף). בנוסף, התמונה שצירפת היא של הצד האחורי של המצלמה (הצד של המסך) בעוד אלו שלי הן

של הצד הקדמי (הצד של העדשה).

לפי התמונות שיש ב dashcamtalk, מה שיש לי ניראה בדיוק כמו ה G1W המצולמת שם.

התמונה מהאתר: [ATTACH=CONFIG]413155[/ATTACH]

קישור לאתר

טוב אז אולי לפחות קיבלת G1W

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מתכנן התקנה חדשה בשלב מסוים.

שאלה:

האם לממיר מתח כזה יש יתרון על פני מתאם USB (דוגמא) רגיל למצת של הרכב?

אני מתכוון, בשני המקרים ההתקנה תיהיה סמויה, אך האם יש הבדל בין שימוש בממיר מתח ייעודי לבין שימוש במתאם USB במידה ושניהם מספקים את אותם נתוני OUT-PUT? (5V 1.5A)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
טוב אז אולי לפחות קיבלת G1W

אכן, הפעם חד משמעית קיבלתי G1W, שזה עדיף כמובן מחיקוי עם איכות תמונה עלובה, אך זה ממש לא מה שרכשתי.

באנגגוד (בערך) הסכימו שזאת טעות, הציעו להחזיר 8$ (כמנהגם) ואחרי שסרבתי הם החליטו פשוט להתעלם ממני,

כך שמי ששוקל לעשות איתם עסקים שייקח זאת בחשבון.

פורסם

לכל בעלי A118 ישנו עידכון למצלמה שלכם, ניתן להוריד מפה: https://dashcamtalk.com/cams/b40/A118_FW_1204.zip

מחלצים את הקובץ מהזיפ, מעתיקים לכרטיס הזיכרון, מפעילים את המצלמה, אתם תראו נורית REC מהבהבת ולאחר מכן המצלמה תעלה כרגיל לאחר שהיא כבר מעודכנת.

עוברים על כל ההגדרות, מפרמטים את הכרטיס הזיכרון או במידה ויש מידע חשוב עליו אז מוחקים רק את הקובץ של העידכון דרך המחשב וממשיכים להשתמש כרגיל בכרטיס.

לא יודע אם כבר העלו את זה כאן אז בכל מקרה שיהיה.

בהצלחה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא, ממה ששמתי לב שתיקנו את העניין של מספר הרכב, עכשיו אפשרלהכניס יותר מספרים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חוזר לעדכן;

קיבלתי את ה-SJ M10 מבאנגוד (חוץ מזה שלקח יובלות להגיע, וכמה מיילים לא ברורים מהם, היה בסדר- אם כי התקרבתי באופן מסוכן לנקודת האל-חזור מבחינת פתיחת קייס מול פייפאל).

יש לי כבר SJ1000 שבה השתמשתי עד עכשיו. פה כתבתי למה בחרתי במצלמת "אקסטרים" ולא יעודית לרכב, ופה אפילו כתבתי פה על שפצור שמשפר פלאים את הרעידות של התושבת המקורית. הסתקרני באחד השיטוטים שלי באתר של

, ולמעשה אני משווה פה בינה לבין ה-1000 (בקטנה).

בגלל השפצור הנ"ל, יותר קל לחבר\לנתק את ה-1000 מאשר את ה-M10 לשמשה, כי כל העסק מתקצר ב-1000- פחות חיבורים. לעומת זאת, ה-M10 מגיעה עם הברגה שזה אומר שאפשר לחבר אליה כל תושבת אוניברסלית, ולא צריך לקדוח כלום, גם הרעידות כמעט ולא קיימות. כאמור, המרחק בין השמשה למצלמה מתארך וזה אומר שהמצלמה תהיה ממוקמת נמוך יותר מה-1000, אבל... תראו את זה- נלקח מווידאו שצולם בדיוק באותה נקודה:

SJ1000:

1000.jpg

M10:

10_1.jpg

למה רואים יותר פרטים ב-M10 אם היא נמוכה יותר? ההבדל בעדשות. ב-SJ1000 יש עדשת של 140 מעלות, ואילו ב-M10 עדשה של 170, שזה המון. אני לא באמת בטוח שזה הכרחי, ואין ספק שנוצר עיוות אדיר בווידאו. מצד שני, אנחנו לא מדברים על ווידאו של חתונות ומה שמעניין כאן הוא התיעוד, ואת זה אתה אכן מקבל יותר טוב ב-M10.

איזו מצלמה יותר איכותית? Techmoan טוען בסקירה שלו של ה-SJ4000 (שהחליפה את ה-1000), שהחומרה זהה ופשוט הלבישו אותה באריזה דמויית GoPro. בסקירה של ה-M10 הוא אומר שזו סה"כ 4000 עם אריזה חדשה נוספת. כלומר, בהנחה שהוא צודק- לא צריכים להיות הבדלים באיכות בין המצלמות, שהרי מה-SJ1000 עד עכשיו (לא כולל ה-5000 החדשה שיצאה לאחרונה), מדובר באותה מצלמה, פרט לעדשות ואולי לפירמווארים שונים. תחליטו אתם (ניתן לראות את כל הסרטונים ב-1080):

M10 משמאל, 1000 מימין (צירפתי בסרטון גם את הכניסה לחניון, שתראו איך הן מתמודדות עם מעבר מאור לחושך ותאורה מוגבלת):

ראוי לציין כי לא שיחקתי בהגדרות של המצלמות מבחינת איכות- WB ו(פיצוי) חשיפה אוטומטיים. זאת להבדיל מכאן;

צולם יום קודם, הנה ה-SJ1000 עם פיצוי חשיפה של 1/3 כלפי מטה:

והנה ה-M10, עדיין ללא שינויים ומשחקים:

לדעתי, האיכות היא אכן כמעט זהה והיתרון של ה-M10 על פני ה-1000 הוא קודם כל בצורה המרובעת, שעושה רושם שנוחה יותר To handle. יש לה גם עדשה רחבה יותר וגם תפריט נוח יותר מה-1000, שאין לה פירמוור חדש כבר הרבה זמן ולכן אין לה יכולת לקבע WB. היא יכולה לפעול רק על אוטומטי, ולא תמיד זה טוב (למשל בקיץ הישראלי, רוב מוחלט מהזמן אין סיבה לשנות WB והשינוי בצבעים יכול רק לעצבן...).

שיהיה ברור- אני לא פוסל את ה-1000 רק כי ה-M10 חדשה ממנה. יש לה גם יתרונות מרובים ואם המחיר נכון, עדיין בעיניי היא קנייה מצויינת.

פורסם

תודה על הסקירה המעולה ובהקשר לכך מי שמחפש SJ1000 במחיר יותר זול מ-EBAY ואחריות לשנה , 5 תשלומים בכרטיס אשראי

משלוח דרך UPS תוך יומיים . רק 260 ש"ח עד גמר המלאי (נשארו כ-20 יחידות)

https://www.youtube.com/watch?v=QppW_0_DuiE.

אילן 0549008174

שיאון מדיה בע"מ , יבואנית איבזרים לרכב.

מצלמות דשבורד מהמותגים VICOVATION,CNS-LINK קוריאה וטאיוואן.

להזמנות : www.seeon.co.il08-9331225

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...