Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב הכנה לדיבורית (פלח מתכת שיוצא מאזור הרדיו).

נכון להיום חתיכת המתכת הזו שימושית ביותר בתור מפצחת ברכיים במקרה תאונה.

פרט לשימוש מעולה זה, חשבתי לעשות בה שימוש נוסף ולחבר אליה מחזיק טלפון נייד.

איזה מחזיק טלפון נייד יכול להתחבר לתושבת ? לפי מה שמצאתי באיביי ראיתי מחזיקים שמתחברים בוואקום לחלון או לתעלת המזגן אבל לא הצלחתי למצוא מחזיק שמיועד להתחבר לתושבת הזו

אשמח לעזרה מכל תותחי האיביי שמסתובבים בפורום :)

פורסם (נערך)

התושבות של פרוקליפ בד"כ מתאימות לפלאחים.

אבל תצלם את מערך החורים בפלאח. אולי נמצא לך משהו יותר בזול.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לחבר אליו עם ברגים עריסת טלפון הכי זולה, ולהחליף כשמתפרקת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי 2 אופציות אויברסליות של ARKON - מתחברות לחורים הקיימים בפלאח:

http://www.handsfree.co.il/pl_product~MG002APAM2~42~0.htm

http://www.handsfree.co.il/pl_product~SM060APAM2~42~0.htm

ועוד 82 עריסות של ברודיט (לפי דגם הטלפון) - כולן מתחברות לפלאח וכולן במלאי:

http://www.handsfree.co.il/items~42.htm

בברכה,

דודי

פורסם

אצלי ברכב יש פלאח שנשאר מהטלפון הקבוע של הבעלים הקודמים, יש בו מספר חורים סטנדרטיים לאביזרים שונים, עליו בסוף התקנתי עריסה מאיביי כי המקורית הייתה צרה מדי בשביל המכשיר שלי.

תעלה תמונה של מה שיש לך?

פורסם

דומה לשלי, קניתי אצל מתקין מערכות ליד העבודה (מתחם יד חרוצים) ב 80 ש"ח תוצרת גרמניה (!) מתלבש על 4 החורים החיצוניים עם ברגים.

פורסם

לי יש ברכב בנייה דומה ,רכשתי רצועת VELCRO דו צדדית

צד אחד הדבקתי על גב הטלפון וצד אחד על הפלח .

מאוד מרוצה מהתוצאה .

הרצועה הדו צדדית עלתה 4 ש"ח .

לאחר ההדבקה ,שמתי את הטלפון על הפלח ועברתי על פסי האטה לראות האם יחזיק (היה חשש מסוים שהרצועות די בלוף) לשמחתי ,הרצועות מחזיקות ממש טוב .

אפילו מראה הטלפון השתדרג :)

פורסם

^

כנ"ל בוצע ברכב האחרון שלי בנסיבות דומות. התוצאה הייתה משביעת רצון.

בין זה לבין האפשרויות שאיביי מציע והעובדה שהתושבת הבסיסית כבר קיימת ואפילו קדוחה, ההצעה של דיטק לעיל מעוררת גיחוך במקרה הטוב.

פורסם

מה אתם משווים קומבינה של להדביק סקוץ' על הטלפון לתושבת איכותית ?? אני בחיים לא הייתי מדביק משהו למכשיר שלי כדי שהוא יתקבע לרכב, גם לא מגנט לצורך העניין.

דווקא המוצרים של דיטק מאד אטרקטיביים מבחינת יחס של איכות למחיר, לא מבין על מה הגיחוך.

אני ממליץ, אם כבר - לקנות תושבת של ברודיט, עם שקע טעינה מובנה. זה הדבר הכי נוח שיש, ושווה את ההשקעה החד פעמית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

האפשרויות שאיביי מציע, ושאליהן התכוונתי בפוסט הראשון שלי הן בדיוק מה שדיטק הציע. (פרוקליפ,ארקון,ברודיט, וכמובן חיקויים שלהם).

כל השאר ידרשו איזו שהיא עבודת אלתור.

מבחינת מחירים, ממה שהסתכלתי ברפרוף, החסכון בין איביי לדיטק לא כזה משמעותי. (אלא אם הולכים על חיקוי סיני זול).

היה פעם מתאם כזה, עם ארבעה חורים תואמים לפלאח של פות"ש, כשבמרכזו 4 ווים שתואמים לחורים המלבניים של המאונטים האוניברסליים.

משום מה אני לא מצליח למצוא כזה יותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
דווקא המוצרים של דיטק מאד אטרקטיביים מבחינת יחס של איכות למחיר, לא מבין על מה הגיחוך.

הערך של מוצרי ברודיט ושות' הוא בהתאמה לרכב, לא במכניקה שלהם. היות וכאן נושא ההתאמה כבר טופל ויש צורך רק במודול מכני פשוט, אין שום הצדקה או צורך ממשי לחפש "איכות" ואפשר להסתפק במוצר גנרי מאיביי/DX. או בחתיכת סקוץ'.

הגיחוך הוא על הטקטיקה השיווקית של דיטק שדוחפת את המוצר שלהם גם למקומות לא מתאימים. שיווק חכם עושים בצורה מעודנת וממוקדת, לא בירי לכל הכיוונים. בסה"כ התרשמתי שהמוצרים של ברודיט איכותיים למדי ונמכרים בארץ במחיר הוגן. הם פשוט לא רלוונטיים למקרה הספציפי הנ"ל.

פורסם

היה פעם מתאם כזה, עם ארבעה חורים תואמים לפלאח של פות"ש, כשבמרכזו 4 ווים שתואמים לחורים המלבניים של המאונטים האוניברסליים.

משום מה אני לא מצליח למצוא כזה יותר.

זה מה שיש לי, אם תרצה אוכל לבדוק מחר אם יש במלאי אצל המתקין שקניתי ממנו.

• תוכן חדש...