Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בינואר 2011 רכשתי סקודה סופרב חדשה. הרכב בטיפול מוסך מורשה סקודה והטיפולים נעשו לפי הספר בזמן. הרכב עבר בתקופת האחריות החלפת "מחשב" של הגיר, החלפת משאבת מים עקב דליפה שהתגלתה במהלך טיפול שגרתי. לאחרונה עלייה משמעותית בתצרוכת השמן, בבדיקה במוסך: אין נזילת שמן כי אם צריכת שמן מוגברת של המנוע. נאמר לי שהמנוע זקוק לשיפוץ עלות 18500ש"ח. למכונית 133000 ק"מ.

מה דרך הפעולה המומלצת? שיפוץ? החלפת מנוע? האם סביר שהלך מנוע כל כך מוקדם והאם אין איזושהי אחריות של היצרן למרות שרישמית הרכב אינו בתקופת האחריות?

לאחר דיון ממושך הלוך חזור עם שרות סקודה, הם מציעים שיפוץ, אינם מכירים באחריות כלשהי אבל מוכנים לממן כ40% מעלות התיקון?

אודה על רעיונות..עצות

א.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הרכב טופל כמו שצריך ובזמן ובחלפים מקוריים לפי הספר אני לא רואה שום סיבה של המורשה לבוא ולטעון שהבעיה היא של הלקוח. מדובר ברכב חדש וייתכן ויצא עם כשל כל שהוא עוד מהיצרן לאור כל הבעיות שאתה מתאר. אולי כדאי לפנות לגורמים קצת יותר בכירים ורלוונטיים בעניין לתיקון בטח שלא על חשבונך.

פורסם

האחריות נגמרה- מצד אחד הם מגלים רצון טוב להשתתף בעלות התיקון ומצד שני,נוקבים בסכום די גבוה (שאישית לא הייתי מוכן לשלם להם בשום מקרה).

ממליץ לך לקבל עוד הצעות מחיר ולבדוק עוד אפשרויות (כולל ביצוע חצי אוברול בלבד שיכלול ראש מנוע+החלפת טבעות בוכנה ובכך אולילצמצם את הנזק).

אם אתה מהמרכז,פנה למוסך רון בת"א-אני מניח, שרון יגיב כאן מאוד בקרוב לגבי אפשרויות ואולי גם סדר גודל של מחירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני נוטה להסכים עם המגיב שמעליי. הרכב כבר מחוץ לתקופת האחריות וטכנית צ'מפיון אינם חייבים לך דבר. זה כמובן לא אמור למנוע ממך לבדוק הצעות נוספות ממוסכים שאינם שייכים לצ'מפיון - זוהי אפילו חובתך לנוכח העלות הצפויה של התיקון, גם בניכוי ה-40% שצ'מפיון לוקחים על עצמם.

בלי קשר, באיזה מנוע מדובר? לפי מה שיצא לי להתרשם, עיקר הבעיות במנועי TSI הן בנפחים הקטנים (1.2 ו-1.4), בעוד שהנפחים הגדולים יותר (1.8 ו-2.0) מציגים רמת אמינות סבירה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עצוב, אבל לא מפתיע, לשמוע שארעו לך תקלות כאלה - ועוד ברכב חדש ומטופל.

זה קרה לי בטויוטה קורולה, הייתי יד שנייה, הרבה אחרי אחריות, החליפו לי מנוע קומפלט על חשבונם

כי רצו לשלוח את שלי ליפן להבין מה קרה [טופל במוסכי החברה]. לא עלה לי שקל.

יש יצרנים [עזוב יבואנים] שבטוחים בעצמם ובתוצרת שלהם ויש כאלה שמוכרים דרעק

וממשיכים להלעיט את הרוכש בדרעק גם אחרי שהוא שבע. אני חושב, אנא אל תכעסו,

שסקודה, בהכללה, זה רכב דרעק. אולי פאביה ידנית זה סבבה, אין לי מושג אם הוא שורד.

לדעתי לא סביר שרכב חדש ישבוק כך, אף אחד לא היה קונה כזה רכב בתנאים כאלה,

היצרן צריך לקחת אחריות ועליך להתעקש מולו גם\בעיקר בחו"ל : אבל הכי חשוב, ספר את זה לכל חבריך, מכריך,

וגם לזרים ברחוב ובאינטרנט. ככה יוצא שם רע למי שמוכר מוצר רע ונותן שירות רע,

ככה תזהיר אחרים מפני הדרעק הזה.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

האם זה מנוע 1.8 TSI ? כי יש תקלה ידועה במנוע הזה(נדמה לי שזה קשור לרינגים) .

בצע חיפוש בפורום , יש מספר מיקרים דומים לשלך .

עריכה:

חפש "צריכת שמן גבוהה"

עריכה אחרונה על ידי פוצינו
פורסם

מכיר מישהו עם אותה בעיה.. החליפו לו הכל על חשבונם (סופרב 2010 אפילו) אך בכך הם קנו את שתיקתו..

שתדע שהם מחליפים על חשובנם אל תצא פראייר..

• תוכן חדש...