Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו שיט...

דווקא נראה רעיון עם פוטנציאל. לגבי הכיעור - נכון, אבל מן הסתם ניתן לסגירה כך שייראה יותר נורמלי.

בעצם מדובר בפיתוח של רעיון חישוק השפיצים לא?

אבל איך משנים לחץ אוויר כשיורדים לשטח??

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

חשבתי שהעלנו זאת כבר בפול גז( וטעיתי), אבל גיליתי שהרצת המונח "מישלין" במנוע החיפוש של האתר, מצביע על לא מעט ידיעות של פיתוחים ייחודים לחברה הזו, לתחום הצמיגים. שבבים לצמיגים, צמיגים צבעוניים לשטח ועוד..

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מעניין מאוד, למי אכפת איך זה נראה (זה עלול להיראות טוב על דו"ג).

אבל מה הפעולה שעושים בשביל לשנות לחץ אויר כביכול ?

בכל אופן המשמעות של זה היא התמוטטות תעשיית שעוני האויר המזייפים בתחנות הדלק :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

זה לא נראה יישים כל כך על צמיגים בעלי חתך נמוך מאד...

גם בהדגמה מדובר על צמיגים עם דופן גבוהה, וג'אנט קטן (נראה כמו 14")

מה יקרה כשהחתך יהיה נמוך מאד?

בחתך נמוך מאד הלוחות הקטנים המחזיקים את סוליית הצמיג ייאלצו להיות קצרים כל כך, ובטח לא יתפקדו בצורה כה אלסטית....

מעניין גם מה יקרה כאשר הצמיג יפגוש את מפגעי מע"צ באזורינו ובמהירות גבוהה, ואיך הלוחות הקטנים הללו יחזיקו מעמד.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בלי אויר?

נראה לי שמהרגע שנרכיב את הצמיגים הנ"ל..

כולנו נתחיל להרגיש את הבורות והמהמורות בכביש בצורה הרבה יותר קיצונית..

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

וואו! אני לא מאמין! סוף כל סוף הצליחו להמציא גלגלים שיחסכו לנו משאב טבע מאוד יקר ה-"אוויר"!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לדעתי המוטות הקטנים בתוך הצמיג אמורים לתפקד במקום מה שהיום מתפקד לחץ האוויר מצד אחד לספק קשיחות ומצד שני לספק רכות מסוימת שתספוג קצת את תחלואי הכביש

אליק בליק בחתך נמוך הלוחות יהיו קצרים וסביר להניח שהם יהיו פחות אלסטיים אבל גם בצמיג עם אוויר חתך נמוך פחות אלסטי מחתך גבוה.....

לא נראה לי כל כך מציאותי אבל לכו תדעו יש הפתעות בחיים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

לפחות בצורה הזו לא ישים לאופנועים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

פששש רותמים את העגלה לפני הסוס...

רק קיבלנו תמונות על המצאה חדשה וכבר יש כאן תגובות על "מה יקרה מתי שיפגש עם מפגעי מע"צ"...

זריזים...

בכל מקרה, באמת כמו שהסקוטר אמר - לא ניתן ליישום על אופנועים, או לפחות בצורה הזאת.

אה כן, נראה זוועתי ביותר - משהו בסגנון של זחל של D9 מתוצרת גרמניה, אה כן ובתמונה האמצעית נראה כאילו הגלגל הימני-אחורי קצת באוויר... קצת.... ספק לגבי האחיזה של המוטאנט הזה...

פורסם

אותי דווקא מעניין העיוות שיתרחש בבלימת חרום.

לפי הנראה בתמונה בבלימת חרום הצמיג יאבד גובה רב, דבר שעלול להשפיע על התנהגות הרכב.

(או האופנוע, פתאום שמתי לב באיזה פורום אני כותב :oops: ).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למה לא ישים באופנועים ?

נניח שיצקו תבנית לסוליית "קשת", מה הבעיה ?

אתה תהיה מוכן להשכיב על הדופן הוירטואלית הזו? ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
פששש רותמים את העגלה לפני הסוס...

רק קיבלנו תמונות על המצאה חדשה וכבר יש כאן תגובות על "מה יקרה מתי שיפגש עם מפגעי מע"צ"...

זריזים...

בכל מקרה, באמת כמו שהסקוטר אמר - לא ניתן ליישום על אופנועים, או לפחות בצורה הזאת.

אה כן, נראה זוועתי ביותר - משהו בסגנון של זחל של D9 מתוצרת גרמניה, אה כן ובתמונה האמצעית נראה כאילו הגלגל הימני-אחורי קצת באוויר... קצת.... ספק לגבי האחיזה של המוטאנט הזה...

מה חשבת? שלא יחשבו ישר מה יקרה כשאר ה"צמיג" יפגוש בכביש?

הרי בשביל זה הוא פותח.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...