Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לB4 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-T1 SPORT צמיג ספורטיבי יותר במהותו מאשר ה-ZE914.

המשמעות העיקרית היא כנראה אורך חיים קצר יותר ע"ח אחיזה מוגברת.

אם אתה "נהג יומיומי", הפאלקן לדעתי יתנו תמורה מספקת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב,

האם חשבת לכיוון של ה-Toyo DRB?

הצמיג מיועד לסגמנט שבין ה-T1 Sport וה-C1S ומשלב בין מאפיינים ספורטיביים לנוחות.

ברכב כמו ה-B4 שהוא גם רכב מנהלים וגם יש לו יומרות ספורטיביות, הצמיג מיועד בדיוק לקטגוריה זו.

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא אותו בעלות של 527 ש"ח לצמיג כולל מע"מ, איזון והתקנה.

על רביעיית צמיגים תקבל גם 200 ש"ח לקניות ברשתות של קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך!

פורסם

קרוב משפחה החליף ל viking (מיוצרים בצרפת, חברת בת של קונטיננטל) במחיר של כ525 ש"ח ליחידה , אותו רכב אותה מידה

פורסם

ברמת העיקרון עדיף 4 צמיגים זהים אבל אפשרי זוג צמיגים זהה על כל סרן. כלומר לא נורא אם תחליף זוג אחד, אך עדיף את כצ הארבע.

הפירמה שהבאת זה זבל סינית

פורסם (נערך)

אם להסתמך על מידע על טויו http://www.sgcarmart.com/products/overview.php?ID=8255 (כי צמיג לא נמצא בדירוג שהבאתי בלינק שני ), ובהתאם לדירוג ב http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Size/17-Inch-Tyres/215-45-17-Tyres.htm

רואים שפאלקן נותנים תמורה יותר טובה.

עריכה אחרונה על ידי motya
טעות
פורסם

צירוף מקרים אבל אתמול אישתי פירקה צמיג של הסובארו B4 שלי . ובנוסף התפנצר לה גם הספר בדרך הביתה.

מחר אעשה סקר באיזור הקריות

כמה נתנו לך על הצמיגים מ2012? ואיפה ?

פורסם

motya - ההשוואה והקביעה שנתת לעיל אינה ברורה לי.

מבחינת דירוגי EU Label -

טויו DRB (קוד עומס/מהירות 91W): דלק - F, בלימה ברטוב - C, רעש חיצוני - 71dB.

פאלקן ZE914: דלק - E, בלימה ברטוב - B, רעש חיצוני - 70dB.

הבדלים מינוריים למדי.

אין מדד לנוחות, אין מדד לשחיקה (לא מצאתי ברשת דירוגי UTQG שכן מציינים זאת), אין מדד לאחיזה יבשה, אין מדד לרעש פנימי.

פורסם

לירוי אם אתה מתכוון לצמיגים של קומהו מ2013, הציעו לי 420 בטייר פרו וזה גמיש בגלל השנת ייצור המאוד ישנה.

הצמיגים של פאלקן 914 רביעיה ב1700.

הצמיגים של טיוי 2100 רביעיה.

לפי מה שהבנתי פה מרוב האנשים, שהצמיג של פאלקן הוא צמיג איכותי בדרגת האיכות השניה, מתוך 4 ושווה להשקיע עליו. (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

היי נתי,

בדגם סובארו 4*4 הוראת היצרן אומרת, לנסוע עם 4 צמיגים זהים, בעלי אותו פרופיל, ואותה שחיקה.

לגבי סוגי הצמיגים שהעלת כאן, אין לי סמכות לשפוט בנושא, אם יש צמגאי בקהל זה יכול לעזור :)

פורסם
אייל, תוכל לפרט בבקשה עבור פותה"ש על ביטול מערכת ה-AWD בעת שימוש בגלגל חליפי קטן?

האם ההליך שתיארתי בהודעה #13 מתאים לו?

זה בדיוק מה שרשום בספר הרכב אצלי (B4), להכניס את הפיוז כך שהרכב יעבור להנעה קדמית בלבד (אמורים לראות את נורת AWD דולקת בלוח השעונים). כי מערכת הAWD בונה על זה שכל הגלגלים באותו רוחב/קוטר ובעלי אחיזה זהה וכנראה שהגלגל המצחיק הקטן מפריע לחישוב חלוקת הכוח בין הגלגלים.

יש גם טיפולים מסוימים לרכב שבזמן הטיפול יש הוראות יצרן להכניס את הפיוז.

בפועל- לא בטוח אם מישהו עשה את זה פעם, אני בטוח שברוב המקרים פשוט נוסעים רגיל (4X4) עד הפנצ'ריה ומחליפים שם לגלגל הרגיל.

* אחרי קריאה בפורומים בחו"ל, ראיתי כמה אנשים שהכניסו את הפיוז כדי לקבל הנעה קדמית בלבד, בשאיפה לצריכת דלק טובה יותר אך זה התברר כלא יעיל כיוון שגם במצב הנעה קדמית בלבד הגיר עדיין שולח כוח לכל המכלולים חוץ מהקטע שמסובב את הגלגלים האחוריים,

לא יודע עד כמה זה נכון- כי הרי איך ניתן לשלוח כוח מהגיר לדיפרנציאל האחורי בלי שהציריות האחוריות יסתובבו? הרי זה מחומר תמיד ולא נראה שניתן לניתוק (בחלק האחורי).

שלומי

פורסם

צריך להדגיש משהו שצץ כאן רק בין השורות ושציין אותו אייל מסובארו - ברכבים עם הינע 4X4 קבוע חובה להתקין צמיגים מאותו המותג והדגם בכל ארבעת הגלגלים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...