Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר בכביש 443 אבן קטנה שניתזה מהרכב שלפני סדקה לי את השמשה.

הכביש עבר סלילה ערב קודם ולכן ברור לי שיש קשר, בשעה 7:30 זו לא היתה האבן היחידה.

יש למי ללכת עם זה? מע"צ? קבלן מבצע? חברת פיקוח?

תודה

A3

A4

פורסם

יש לך ביטוח שמשות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מע"צ והקבלן המבצע הם הכתובת לדרישה לקבל את הכסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איך אפשרי להוכיח מצב כזה?

בור שגרם לנזק ועוצרים בצד מצלמים (גם את הסביבה שבה נמצא הבור בשביל להוכיח מיקום) אפשר להבין,

אבל אבן כלשהי שמקפצת?

so far so good so what

פורסם
בשבוע שעבר בכביש 443 אבן קטנה שניתזה מהרכב שלפני סדקה לי את השמשה.

הכביש עבר סלילה ערב קודם ולכן ברור לי שיש קשר, בשעה 7:30 זו לא היתה האבן היחידה.

יש למי ללכת עם זה? מע"צ? קבלן מבצע? חברת פיקוח?

תודה

אולי הוא צילם את האדום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הגיוני שזו לא היתה האבן היחידה.

כביש שנסלל זה עתה עדיין לא התקשה לגמרי ולכן חצץ או חתיכות זפת שנמצאות בתערובת האספלט עשויות להינתז ממכוניות. טיפוסי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תמיד קורה כשאני נוסע על כביש שרק סיימו לסלול, ותמיד עפות עלי אבנים קטנות, בכל פעם שזה קורה אני משתדל לברוח לנתיב אחר או להשאר הרחק מאחור.

השאלה היא עד כמה מע"צ איכפתים בנוגע לדבר הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

למי איכפת מה איכפת למע"צ

פות"ש ידרוש יקבל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עצה שלי, עדיף קודם כל לפנות לאחראי על כביש זה (מעצ/חברה לאומית לדרכים/מועצה איזורית כלשהי) בפקס/מייל/פייסבוק/מכתב- דואר רשום עם אישור מסירה

אני מכיר מספר מקרים שתבעו גופים שונים על לכאורה מפגעים בכביש, שהיו אחראים עליהם ולכן שילמו פיצויים:

מקרה אחד בו רוכב קטנוע נפגע מבלוק שהיה מונח על השוליים (ש"לא אמור להיות שם") התפוצצו לו שני הצמיגים והוא כמעט עף מהקטנוע, הרוכב קיבל סכום ממש קטן כי הוא נסע על השוליים, והוא לא אמור לנסוע על השוליים בדרך כלל אלא על הכביש.

מקרה אחר שבו התפוצץ צמיג כתוצאה מבור בכביש, שים לב שחשוב לתעד ה-כ-ל כדי להוכיח את טענתך, כי בפסק דין הזה השופט הוריד את גובה הפיצויים לתובע בגלל שלא הוכיח כמו שצריך שהצמיג נרכש לאחר התאונה, ועדיין פסק כ600 ש"ח על הצמיג שהתפוצץ.

מקרה נוסף שבו נהג רכב עלה על חתיכת בטון ותבע את האחראי לכביש, פסקו לו משהו כמו 500 ש"ח לצמיג+200 ש"ח על הפסד חצי יום עבודה.

מקרה נוסף שבו נהג נסע תבע לאחר שנסע בכביש משובש והתפוצצו לו 2 צמיגים + נהרס חישוק אחד, הוא קיבל כ1300 החזר על שני צמיגים ועוד איזה 1000 על החישוק.

כמובן שיש גם המון תביעות נגד הגופים האלה שנקבעו כלא מוצדקות, כלומר שדחו את התביעה (בצדק) מסיבות שונות כמו דברים שלא היו באחריותם או לא הגיוני לדרוש מהם אחריות כלשהי. בנוסף, יש המון תובעים ש"מתחזרים" ואחרי שמתפוצץ/נהרס להם משהו, הם מחליפים ל"הכי יקר" וחושבים שיקבלו החזר על המוצר החדש היקר ומקבלים מהשופט אמירות בדמות אצבע משולשת.

וכמובן שבסופו של דבר, כל מקרה לגופו ולא ניתן להסיק ולהקיש לחלוטין ממקרים אלה כלפי המקרה שלך, כל מקרה ונסיבותיו.

וכמובן כמובן שכל האמור לעיל לא מהווה תקדים,קביעה או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו ואינו מהווה תחליף לפגישה עם עו"ד/ משפטן אלא סקירה כללית של פסיקה שאני מכיר אישית.

אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור ואף להכווין לעו"ד אם חלילה תצטרך.

שלומי

פורסם

אין יותר מע"צ, יש נתיבי ישראל אבל הרעיון זהה. תפנה אליהם ותתקדם.

אני קיבלתי פיצוי הולם (עוד בימי מעצ) על בולם + צמיג שנדפקו עקב בור בכביש.

פורסם

לי התפוצצו 2 צמיגים באיזה אזור תעשייה פרטי בגלל בור שהיה מלא במים מהגשם, בהתחלה החברה לא רצתה לשלם, לאחר שתבעתי אותה הגענו להסדר פשרה ולא היה בכלל משפט.

בהתחשב בכך שאחד הצמיגים שהתפוצצו היו גמורים במילא, קיבלתי פיצוי מצוין.

פורסם

פסט אתה אלוף. גם מאמין וגם לא מאמין.

עובדה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא נכנס לענייני אמונה, בטח לא כאן בפורום... :)

לא שאני מפקפק באמינות דבריו של פותח השרשור שנסדקה לו השמשה... השאלה מה הגורם.

• תוכן חדש...