Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע שיפופו אתה צריך לכתוב ספר על כל סוגי הדיטיילינג לרכב / מגבות / חומרים ושאר ירקות.

צ'יפופו זה הJunkman הישראלי.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל השמפו עולה איזה 15 שקל במכולת/סופר הקרוב לביתך.

וכל הנסיון מגיע אחרי המון טעויות דיי מפגרות בדרך.

בוא נאמר שאם לא האהבה לדיטייליג, עד היום לא הייתי יודע לכבס אפילו גרב.

לא לא ג׳אנקמן ולא ג׳ילדה. :)))

"יאללה בירי".

פורסם
אייל כמו שנאמר, רכוש את השמפו טכסטיל.

הכנס את המגבת למכונה והפעל על סל"ד נמוך, ללא סחיטה, חום של 30 מעלות.

15 מ"ל מהחומר יספיקו, המגבת נקייה, הצורך הוא רק להוריד ממנה את הסיבים.

למקרים "קשים" יותר, הפעולה דומה, אך במקום 30 מעלות יכול להעלות ל-40 (אישית לרוב מכבס על 30), ובמקום 15 מ"ל, 30 מ"ל, גם כשמדובר במספר מגבות מלוכלכות יחדיו.

ייבוש תמיד בצל.

מידי כמה כביסות ניתן להוסיף רבע/שליש כוס חומץ סינטטי, למקום שבו מכניס בדרך כלל את המרכך, החומץ עושה פלאים לסיבים ויש לו יכולת ניקוי משל עצמו.

שטיפה ידנית מיותרת ממש, אין צורך בה כשניתן לנקות עם מכונת כביסה ביעילות גדולה בהרבה, תוך כדי שמירה על המגבת.

זאת כל התורה.

כמה אנחנו עובדים בשביל מגבת אה?

לדעתי אפשר לתת למכונה לסחוט, גם ככה לוקח ים זמן לUBER להתייבש - גם אם היא עברה סחיטה.

פורסם (נערך)

את שלי כיבסתי לראשונה ביום חמישי שעבר נראה לי, עם השמפו שהומלץ בשרשור הזה וכביסה ידנית בדלי. זה היה פשוט מעייף! המגבת סופגת מים בכמות ענקית, ואני עוד התחלתי ממש לדמות תנועות של מכונת כביסה, לסובב בדלי, להוציא ולהכניס בחזרה, לסחוט ואז שוב להכניס. בסוף גם התחלתי להכניס ולהוציא מים כדי להעלים את השמפו לגמרי, או לפחות עד כמה שאפשר.

לא רציתי לכבס במכונת כביסה בגלל שהמגירה שבה שמים את אבקת הכביסה והמרקח (בדרך כלל) לא ממש "נקייה", יש בה שיירים שאי אפשר להוציא של אבקת הכביסה הרגילה (דבוקים לדפנות). אז המגבת תיחשף לאבקה כזו, גם אם באותו השימוש אשתמש רק בשמפו שהומלץ!

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

נראה לי עבודה מאוד מאומצת אחי. אתה תתייאש מזה מהר.

לדעתי אם אתה לא מצליח להוציא את השיירים של האבקה מהמגירה, אז אין סיבה שזרם מים יצליח להוציא אותם אל המגבת..

מה גם שלכולם נשאר שאריות של אבקה במגירה.

אחרי שהמגבת נקיה תנער אותה טוב גם אם משהו נכנס זה יצא.

פורסם

נראה לי שאני אעשה את זה, כי בדלי העבודה באמת קשה.

דרך אגב, אתם מכבסים את המגבת אחרי כל ייבוש של הרכב? השתמשתי בה רק פעם אחת לבנתיים, ולמרות שהרכב היה נקי אחרי רחיצה מן הסתם, עדיין המגבת קצת התלכלכה, כנראה מהחלק התחתון של הרכב מלמטה, או שנגעה גם קצת ברצפה.

פורסם
כמה אנחנו עובדים בשביל מגבת אה?

לדעתי אפשר לתת למכונה לסחוט, גם ככה לוקח ים זמן לUBER להתייבש - גם אם היא עברה סחיטה.

זאת לא עבודה מרובה או קשה.

בטוח שלא סיזיפית ומיותרת כמו עבודה ידנית כמו שחלק מעדיפים פה.

יש כמה כללים, פשוט עוקבים אחריהם וזה סוף הסיפור.

אם אתה תמשיך לבחור בפעולת סחיטה, אתה תאבד את היכולות של המגבת, אם זה באפינג הרבה יותר קשה, או מגבת ייבוש שתאבד מכושרה.

זה לא תיאוריות, זה נטו נסיון.

(הרסתי לא מעט מגבות בדרך).

לגבי מייבש, בגדול big no no.

מה שכן ניתן לעשות, זה להכניס את המגבות לשלוש ארבע דקות למייבש בתום הכביסה, ולהוציא החוצה לייבוש בצל.

עוד שיטה להחזרת רכות, ניסיתי. עובד מצויין.

מה שלא עובד מצויין זה הזיכרון, כי לפעמים שוכחים, ואז קורה מצב שבו המגבות נשארות להתייבש להם במכונה.

ככה שיש לקחת את הטיפ הזה בעירבון סופר מוגבל.

לי מספיק ניעור רציני לפני התלייה, לשיחרור כל הסיבים הדבוקים, ניעור לאחר הייבוש, והמגבת חזרה להיות כמו שהייתה.

"יאללה בירי".

פורסם

איזה תוכנית לבחור במכונת הכביסה?

יש תוכנית "כותנה", בלי סחיטה ועל טמפ' של 30 מעלות אורכת שעתיים!

יש תוכנית "מהירה" לעומתה, בלי סחיטה ו-30 מעלות אורכת 12 דקות.

מה עדיף לבחור?

פורסם

מייבש כביסה בחום בינוני למשך 10 דקות (אחרי ייבוש מלא בתלייה בצל) עושה פלאים למגבות המיקרו שלי,הן יצאת מאד רכות. אני ממליץ בחום..

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
יש לי תוכנית בשם hand wash for wool, בלי סחיטה על 30 מעלות לוקחת גם 35 דקות. מדובר בתוכנית הזו?

כן אני משתמש בתוכנית כזו, רק תבטל את הסחיטה.

• תוכן חדש...