Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קבלתי את ה:[h=2]Meguiar's Lambswool Wash Mitt והמגבת של UBER.[/h]

את המגבת הבנתי שחייב לכבס לפני שימוש ראשון אבל עדיין לא הצלחתי להבין מה השיטה הכי בטוחה .

את הכפפה אני לא יודע אם צריך לכבס לפני שימוש ראשון .

אשמח לעזרה .

תודה :)

COCOdetailing

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1

אני משתמש בשמפו הנ"ל והוא עושה עבודה מצויינת, מנקה את כל השחור שנתפס במגבות, נעים וכפי שנאמר שומר על הבד של המיקרופייבר

Opel Adam S 2017

פורסם

השמפו שהומלץ כאן, מצויין. אני מרוצה.

אני צובר מטליות /מגבות ומכניס למכונה, יש מקרים שנשארים סימנים שחורים על המטלית (כשאני עובד עם דיגרזירים בעיקר).

M-TECH E46

פורסם

גם מגבת חדשה דינה כמגבת שעברה שימוש, להשתמש עם שמפו טכסטיל שהוא עדין למגבות, מאז שקניתי אותו אני משתמש רק בו למגבות שיש לי.

יש לי אחת של כימיקל גייז הצהובה, השתמשתי באל סבון שהיה לי במקרה לפני שידעתי שאסור חומרים אחרים, דיי הוריד ממנה את הצבע והיא בהירה למדי לעומת מגבת דומה אחרת שיש לי.

מאז שאני עם הטכסטיל זה גם מוריד את כל הלכלוכים בד"כ ללא בעיות, אמנם נשארים קצת סימנים שלדעתי רק במכונת כביסה ירדו (פחדתי לשים שם שלא יהרסו הסיבים)

כמו כן תשתדל להוריד את כל הלכלוך השחור מהרכב לפני השימוש במגבת הגדולה שלא תספוג את כל הלכלוך אלא רק מים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אייל כמו שנאמר, רכוש את השמפו טכסטיל.

הכנס את המגבת למכונה והפעל על סל"ד נמוך, ללא סחיטה, חום של 30 מעלות.

15 מ"ל מהחומר יספיקו, המגבת נקייה, הצורך הוא רק להוריד ממנה את הסיבים.

למקרים "קשים" יותר, הפעולה דומה, אך במקום 30 מעלות יכול להעלות ל-40 (אישית לרוב מכבס על 30), ובמקום 15 מ"ל, 30 מ"ל, גם כשמדובר במספר מגבות מלוכלכות יחדיו.

ייבוש תמיד בצל.

מידי כמה כביסות ניתן להוסיף רבע/שליש כוס חומץ סינטטי, למקום שבו מכניס בדרך כלל את המרכך, החומץ עושה פלאים לסיבים ויש לו יכולת ניקוי משל עצמו.

שטיפה ידנית מיותרת ממש, אין צורך בה כשניתן לנקות עם מכונת כביסה ביעילות גדולה בהרבה, תוך כדי שמירה על המגבת.

זאת כל התורה.

"יאללה בירי".

פורסם

צ'יפופו הסבר מעולה , עכשיו הכל ברור (כן גם סטודנט שנה ב' להנדסה צריך לפעמים הסברים של ילד בכיתה ב').

שאלה אחרונה וגמרנו , מאיפה רוכשים את השמפו הזה ? מה מחירו בארצנו ?

תודה רבה :)

COCOdetailing

• תוכן חדש...