Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מחפש לרכוש זוג בכ-4000 ש"ח +/-

להתנייד לעבודה - סה"כ כ-12 עד 15 ק"מ ביום

יש לכם המלצות כלשהן?

חשוב שיהיה אפשר לרכב איתן גם בימים קצת גשומים

תודה

פורסם

מתעלק, גם אני מתחיל להתעניין בדבר.

האם קיימים מותגים אמיתיים אבל לא פלצניים? נקרא לזה מותגי ביניים, מכלולים אמינים ותג מחיר לא גבוה מאוד?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חשבתי לבנות לבד. רציתי אופניים קלים, ומתקפלים, ואיכותיים עם מנוע.

קניתי אופני דהון ויטז מתקפלות (1000 ש"ח) ותכננתי לקנות מנוע ולהוסיף לבד רק שלא יצא עד עכשיו.

קראתי קצת על מנועים לאופניים וחברת BIONX התבלטה עם מנוע מאד מאד מעניין, וכזה רציתי עד שלא מזמן נתקלתי בבלוג מעניין ומעמיק בדיוק בנושא הזה, אני צריך לחפש איפה שמרתי לינק. אשתף מייד כשאמצא.

הוא דווקא ממליץ על חברה סינית שמייצרת מנועים איכותיים ולא יקרים. ומתאר את תהליך הבנייה העצמית.

פורסם (נערך)

לפני שבועיים קניתי זוג ״אולטראלוקס״ בני שלושה חודשים ב3000 שקלים.

מבדיקה קצרצרה שעשיתי ברשת עולה מדובר ב״סובארו dl" של האופניים החשמליים.

ממה שהספקתי להבין, מדובר בשטנץ קבוע עם שמונת׳לפים מדבקות, ועוד כמה חברות שנחשבות מובילות.

האופניים משמשים אותי ביומיום לעבודה, כ6 ק״מ לכל כיוון. סוללה 36v עם מצערת פתוחה כל הזמן מספיקה לי ל25 ק״מ בערך, ומגיעה ל25 קמ״ש (נמדד באפליקציית sports tracker).

לאופניים שלי בלמי ״וי״ בשני הגלגלים, יש גם דיסק קדמי או שני דיסקים, עם בולם קדמי כזה או אחר, ואלה הם ההבדלים, בגדול.

רוצה לומר, בהנחה שאתה לא פרחח בן 16 שרוצה להשוויץ, אפשר בפחות מ4000 למצוא זוג שיתאים לצרכים הבסיסיים של שינוע קליל (ללא טיפת זיעה אחת) ל10-12 ק״מ כל כיוון.

לא לשכוח קסדה, פעמון, מראה ופנסים, קדמי ואחורי (מדבקות פורום זה ברור)

image.jpg

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

קיבלתי המלצות על הדגמים הבאים:

פישר גולד 2015 - http://www.ebike1.co.il/p/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%A8_BLACK_36V_

מגנום בייסיק - http://www.allsalez.co.il/products/%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A7-2/

גולד מודל - http://www.hobbynitro.net/#!gold-model/c16p0

יש למישהו חוות דעת או המלצה? (גם על משהו אחר :)

פורסם

תוספת בעניין המכלולים:

אפשר לומר ש״הסטנדרט המקובל״ הוא מנוע מתוצרת fun8, צמיגי kenda, מהלכי שימנו ובלמים tektro.

בנוסף- גלגלי 20״, שלדת אלומיניום, מנוע w250 וסוללת v36, מהירות של עד 25 קמ״ש וטווח נסיעה של 25-30 ק״מ, בהנחה שרוב הזמן לא מדוושים.

עוד הערה חשובה- חשוב מאוד מאוד מאוד לרכב בזהירות. האופניים מגיעים מהר מאוד למהירות שאופניים רגילים לא מגיעים אליהן. אם רוצים לעלות על מדרכה צריך לעשות זאת לאט ובזהירות, ולא לשכוח שמספיק חצי סיבוב דיווש כדי להפעיל את המנוע...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט! שמעתי שהמדבקה מוסיפה 10% למהירות המקסימלית. אני גם רוצה!@#$

לי יש זוג של קל-אופן, 36V נוסע בהם קילומטרים בודדים לאונ' 3 פעמים בשבוע. מטעין פעם בשבוע וחצי.

מעצור דיסק מקדימה, V מאחורה ומד אוץ מאייבי.

בגדול, יש כמה מתחרים בשוק, שהשילדה שלהם זהה ורק המדבקה שונה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש את הקונינג 007 פרו, שעולות יותר אבל ה007 הרגיל נכנס בתקציב, הסוללה הבקר וחיווטיהם בתוך השילדה שזה מעולה, שוקלות 18 ק"ג והרגישו לי הכי אופניים מכל אלו שבדקתי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אנחנו שוקלים להחליף את הרכב של בת זוגי באופניים חשמליות. אין לי מושג בזה בגרוש.

יש למישהו המלצה/כיוון/משהו? עדיף משהו מתקפל אם יש.

טווח נסיעה כ-10 קילומטר לכיוון.

תודה,

• תוכן חדש...