Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד דבר קטנטן אבל נחמד כי זה היה מאוד אפור ומגעיל-

tzlmodvljimk.jpg

jkhzogq2nndy.jpg

תאמת העבודה לא יצאה הכי חלקה אבל לא רואים את זה אלא אם מתקרבים ממש. הבדל צבע משום מה קיים כרגיל

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

ניסיתי היום משהו שונה, צבעתי את הידיות כשההבדל בין שכבה לשכבת לצבע היא 5 דקות. זה נתן לצבע יותר ברק והשתקפות עוד לפני הלכה והבצע בכללי נראה הרבה יותר טוב כרגע.

ומכיוון שמדובר בידיות אז ביצעתי 4 שכבות לכה.

izmmvy5y2zjg.jpg

wzf2jhnendjc.jpg

matid3nz5naj.jpg

um2yzym1mmwm.jpg

הפריימר הזה מתפזר לכל מקום ועף לי על החלונות ומסביב לעטיפה אבל עם מטלית מיקרופייבר רטובה וקצת כוח זה יורד.. היית צריך להשתמש כרגיל בעיתונים אבל לא היה לי.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תודה:)

עברתי עכשיו ללכה פשוטה ורגילה שעלתה רק 23 שקל. המראה הרבה יותר טוב.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
תתחדש עבודה יפה, רק טיפ קטן תימנע מלצבוע מנעולים (החור למפתח בבאגז'.)

תודה. לא צבעתי את המנעול עצמו אלא רק את המסביב. אם תסתכל טוב על המנעול עצמו בתמונה הראשונה שמתי מההתחלה דבק. בתמונה השניה המסביב צבוע המעול נשאר רגיל.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
האוטו מתחיל לקבל חיים... כל הכבוד!

ממשיך לעקוב...

תודה.

לא שמתי לב, סליחה.

בסוף הסתדרת עם הליטוש?

הכל בסדר ;) אם מישהו ירצה גם לעשות שידע.

ליטוש של מה? אם הפנסים אז השארתי את זה איך שיצא, אם בטמבון אז עוד לא התעסקתי בזה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יום בלי מזל, באתי לצבוע את הפסי הגנה בדלתות, בצד שמאל היה לי פלסטי דיפ שניסיתי להסיר והוא ירד רק חלקית אז עזבתי אותו לבנתיים ואמרתי נצבע רק את ימין ומחר נתעסק בשמאל.

הצבע ייסוד נגמר לי בדיוק כסיימתי את צד ימין ובסופו התחיל לפלוט חתיכות צבע אבל לא נורא גם ככה היה צריך לשייף בסוף. אחר כך תוך כדי הצביעה עם צבע הרכב גם הוא איכשהו כבר נגמר לי הייתי בטוח שיספיק לי לפחות גם לאחורה.. נתקעתי עם פלסטיקים בצבע לא גמור.

בנתיים אני מרסס מעל לכה שיישאר ככה, ועד שאקנה צבע חדש שזה יכול לקחת זמן כי לא אסע במיוחד בשביל זה לתל אביב, אני מפסיק עם הפרוירט.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
מאיפה אתה בארץ?

אם אתה מירושלים יש סיכוי שבשישי אהיה בתל אביב אני יוכל להביא לך אם תרצה.

תודה אבל אני רחוק מדי מאשדוד.

כדאי לשים על מה שיש כרגע לכה או להשאיר את זה רק עם הצבע הקיים?

אם תיהיה לכה מעל שיוף פשוט וצבע ולכה חדשים מעל יספיקו?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
תודה אבל אני רחוק מדי מאשדוד.

כדאי לשים על מה שיש כרגע לכה או להשאיר את זה רק עם הצבע הקיים?

אם תיהיה לכה מעל שיוף פשוט וצבע ולכה חדשים מעל יספיקו?

אני מתנצל אבל אני לא מבין בדברים האלה.

רועי

פורסם
יום בלי מזל, באתי לצבוע את הפסי הגנה בדלתות, בצד שמאל היה לי פלסטי דיפ שניסיתי להסיר והוא ירד רק חלקית אז עזבתי אותו לבנתיים ואמרתי נצבע רק את ימין ומחר נתעסק בשמאל.

הצבע ייסוד נגמר לי בדיוק כסיימתי את צד ימין ובסופו התחיל לפלוט חתיכות צבע אבל לא נורא גם ככה היה צריך לשייף בסוף. אחר כך תוך כדי הצביעה עם צבע הרכב גם הוא איכשהו כבר נגמר לי הייתי בטוח שיספיק לי לפחות גם לאחורה.. נתקעתי עם פלסטיקים בצבע לא גמור.

בנתיים אני מרסס מעל לכה שיישאר ככה, ועד שאקנה צבע חדש שזה יכול לקחת זמן כי לא אסע במיוחד בשביל זה לתל אביב, אני מפסיק עם הפרוירט.

טופקולור עושים משלוחים

• תוכן חדש...