Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מה עם המפגש שאמור להתקיים , אתם היחידים שמשווקים את החברה הזאת בארץ , חוץ מסרטונים לאף אחד אין מושג מה היא שווה באמת , ולא ממש מעניין אם תגיד זה המוצר הכי טוב בעולם !

בכל אופן כל הכבוד על היוזמה של המתנות אבל לא הייתי שם ציפוי על הגנטים , בלי פירוק מספיק שאחד העובדים שלכם יחפף בניקוי , ואחכ יהיה לי אוטם לכלוך לגנטים ולא אוטם נגד לכלוך .

ובאיזה חומר מתבצע הניקוי?

עריכה אחרונה על ידי oran corolla
פורסם
מה עם המפגש שאמור להתקיים , אתם היחידים שמשווקים את החברה הזאת בארץ , חוץ מסרטונים לאף אחד אין מושג מה היא שווה באמת , ולא ממש מעניין אם תגיד זה המוצר הכי טוב בעולם !

בכל אופן כל הכבוד על היוזמה של המתנות אבל לא הייתי שם ציפוי על הגנטים , בלי פירוק מספיק שאחד העובדים שלכם יחפף בניקוי , ואחכ יהיה לי אוטם לכלוך לגנטים ולא אוטם נגד לכלוך .

אורן, חלילה לא בא לחנך אף אחד אז אל תבין לא נכון.

יש מצבים שפשוט צריך להגיד תודה, או לא להגיד כלום.

עם כל הכבוד כמובן.

(לגבי המתנה)

"יאללה בירי".

פורסם

הניקוי מתבצע בצורה יסודית מאוד ברמת מברשת שיניים ובחומרים שונים המותאמים לסוג החישוק. לגבי הציפוי ננו Ceramic Pro אנחנו בלעדיים באזור הצפון ויוזמים להדגים ללקוחות שלנו.

המפגש יתקיים ברגע שיהיה הכל מסודר כמו שצריך ולא על רגל אחת.

פורסם

אחרי שנרשמנו באתר קיבלנו טלפון כדי לתאם פגישה. שאלתי כמה פרטים על שעות אפשריות לביקור וכמה זמן צריך לפנות בשביל התהליך, קיבלתי תשובות מפורטות ואמרתי שאתקשר כשאקבל סידור עבודה לשבוע הבא.

החלטתי לשלב את הביקור עם עוד חבר, נקבעה פגישה לשני הרכבים ליום רביעי (היום) בעשר בבוקר.

השעה 9:52 הסיאט והפיאט חונות בחוץ.

ולאד יוצא אלינו עם חיוך: אתם אלי, לא?

אנחנו: כן... (קצת נבוחים כי איך אתה נכנס פעם ראשונה למקום חדש ואומר "שלום, כאן עושים ציפויים חינם?")

אם כבר הקדמנו, הוא הזמין אותנו להכנס כדי להראות לנו משהו. בדיוק עמדה באיזור השטיפה אאודי A6 אפורה שעברה ציפוי נאנו לפני חצי שנה, ולאד הדגים לנו את השיטינג (בהחלט מרשים), עד שהאאודי נשטפה קשקשנו קצת עם בעל הרכב וממש חיכיתי לראות אותה בחוץ (בשמש). הרכב נראה פשוט מעולה, הספקתי לשים לב לפגם אחד קטן על פח הרכב (דפיקה מפתיחת דלת כנראה) ואז המבט שלי תפס את לוחית הרישוי שנגמרה במספר "56", :shock2: הרכב נראה פשוט חדש!

(אם בעל האאודי קורא כאן, ח"ח על הרכב הסופר שמור).

טוב, הגיע הזמן לגשת לעיניין, הלאון נכנסה ראשונה, שטיפה של הג'אנטים וניגוב יסודיים->מעבר לתא סמוך ועליה על הליפט (בינתיים הפונטו הלכה לשטיפת רגליים גם כן) על הליפט בוצע מעבר נוסף על החישוק (אאל"ט עם אלכוהול ומטלית מיקורפייבר) ורק אז ולאד ניגש לעבודה עם הציפוי->הלאון עברה לפינה אחרת לייבוש עם אינפרא אדום והפונטו תפסה את המקום על הליפט.

קצת תמונות (אחרת מה שווה כל הפוסט הזה?)

20141029_105042.jpg20141029_105124.jpg20141029_105427.jpg20141029_114546.jpgIMG-20141029-WA0009.jpg

תוך כדי העבודה מקשקשים קצת עם ולאד לגבי העבודות שנעשות במקום ואז מתברר לי שהם עושים השחרת חלונות (:multi: מתאים לי להפתיע את GhostBuster) אבל הבחור שמבצע את העבודה לא נמצא וצריך לתאם את זה מראש :bigcry:. אחרי עוד כמה דקות של הרהורים אני מבינה שהשבת הולכת להיות גשומה והאוטו לא הולך לקבל ניקוי פנים גם השבוע והוא ממש מוזנח כבר, מבררת כמה עולה ניקוי פנים בלבד (50 ש"ח, כולל שאיבה וניקיון של כל הפלסטיקים עם חומרים של מגווירס) יאללה נזרום. תוך כדי הייבוש עם האינפרא אדום האוטו עבר גם פינוק בתא הנוסעים. אני חייבת לציין שהעבודה הייתה מאוד מושקעת והוחלפו לא מעט מטליות מיקרופייבר תוך כדי.

רעבים אך מרוצים אמרנו תודה רבה ויצאנו בחזרה לכיוון חיפה.

אגיד שוב תודה רבה לדיטיילינג גרופ על המתנה השווה (מעכשיו אני לא אמורה יותר להשתמש בחומרים מיוחדים לניקוי ג'אנטים) ובמיוחד לולאד על קבלת הפנים החמה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כיף לשמוע שיצא לך מצויין והיחס היה מעולה מאחר וגם אני מאזור חיפה והם הכי קרובים אלי, אתאם איתם פגישה ואקפוץ לקחת כמה חומרים שאני צריך :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
כמה זמן נמשך כל התהליך?

בסה"כ בילינו שם קצת פחות מ4 שעות, אבל זה היה שילוב של שני רכבים+שטיפה פנימית ויום עם מחסור בכוח אדם.

בפועל זה אמור לקחת כשעתיים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מרשים.

תעדכני לגבי עמידות.

מסכן מי שעבד על הג'אנט של סיאט, זה נראה כמו סיוט מטורף בגלל המורכבות של החישורים והריבוי שלהם :)

כל הכבוד לדיטיילינג גרופ.

מאמין שאם לא הייתי עם פלסטידיפ הייתי מגיע להתרשם בעצמי (מהמרכז).

"יאללה בירי".

פורסם

מסכן מי שעבד על הג'אנט של סיאט, זה נראה כמו סיוט מטורף בגלל המורכבות של החישורים והריבוי שלהם :)

והעובדה שהם 18"

תחשוב איזה באסה זה לנקות אותם פעם בשבוע ככה שהם יבריקו (גם החלק הפנימי).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עשרה חישורים ומליון זויות, לא נוח לנקות בעליל.

מכיר את הנושא מקרוב, גם את הג'אנטים של הרכב שלי מבאס לנקות.

(מסקנה לרכב הבא - כמה שפחות חישורים).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...