Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל ציוד מומלץ ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מודרני אין טעם להחזיק כלום,

בעיקר אם זה רכב שאצלכם יד ראשונה או שניה ואתם יודעים את המצב של הרכב.

הרי אין סיבה שסתם ככה יתחילו להעלם נוזלים מהרכב אם אתם מתחזקים אותו כראוי.

זה יותר רלוונטי לכל מיני מכוניות ישנות ב5-10 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי יש כבלים,גלגל רזרבי,כמה כלים,שואב אבק,כדור,סדין,שתי כריות,פוליש ושישית מים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ברכב מודרני אין טעם להחזיק כלום,

בעיקר אם זה רכב שאצלכם יד ראשונה או שניה ואתם יודעים את המצב של הרכב.

הרי אין סיבה שסתם ככה יתחילו להעלם נוזלים מהרכב אם אתם מתחזקים אותו כראוי.

זה יותר רלוונטי לכל מיני מכוניות ישנות ב5-10 אלף ש"ח.

זה גם מה שאני חשבתי עד שלפני חודשיים היה לי פנצ'ר וכשאני בא לפתוח את הבורג הרביעי בגלגל, המפתח שהגיע בערכת כלים של הרכב (קליאו 2011) מתחיל להחליק. מסתבר שתוך כדי פתיחה הראש של המפתח פשוט התעוות והייתי צריך לחכות שעה על כביש סואן בחום של אוגוסט עד שהגיע חבר עם צלב.

מאז יש לי קבוע בתא מטען צלב, כבלים (האמת שאותם יש לי מאז שחזרתי משבוע בחו"ל וגיליתי שהמצבר הלך כי מישהו כנראה קצת "נגע" לי את הרכב והפעיל את האזעקה...) וקצת כלים - על כל צרה שלא תבוא...

פורסם

יש לי ארגז כלים קטן שבתוכו איזוליר בנד, סכין יפנית, מברג עם ראש מתחלף, נורת דרך ספייר (אחת או שתיים) וסט פיוזים ספייר.

בנוסף: משולש, כבלים, בקבוק מים 2 ליטר (למילוי מיכל שמשות, לניקוי חירום של חריוני יונים, לשטיפת ידיים) וערכת עזרה ראשונה.

אגב- אפוד זוהר צריך להימצא בתא הנהג, בהישג יד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ערכת חיפושים בפורום...

אני מחזיק גם רצועת גרירה (זה נכנס לתוך הגלגל החלופי ולא תופס כמעט מקום), הרגל שמגיע מתחום השטח . שימשה אותי לא פעם לסייע לנהגים אחרים.

פורסם

היו על כך שירשורים בעבר.

לדעתי, בכל רכב, חדש או ישן, חובה להחזיק:

1. אפוד זוהר, ערכת עזרה ראשונה, מטף כיבוי אש, פנקס ועט, פנס, מד לחץ אויר. ככל הניתן רצוי בתוך תא הנוסעים, מקובע היטב ומסומן ברור.

2. בתא המטען: משולש, ג'ריקן מי ברז, כבלים להנעה, סט נורות מלא + כלים הנדרשים להחלפתן על פי הרכב, פיוזים מתאימים לרכב, מפתח טלסקופי לפירוק גלגלים (המפתח המקורי או מפתח צלב אינם מומלצים), ג'ק, ספריי לתיקון פנצ'רים, כפפות עבודה, נוזל קירור מקורי של הרכב.

3. למתקדמים, לא חובה: רצועות קשירת מטען, רצועת גרירה, סט פלאגים, רצועת אלטרנטור, טרמוסטט, סט כלים מלא, שמן מנוע, ערכת קפה.

מי שחושב שרכב חדש פטור מסעיפים 1+2 עוד לא נתקל בהפתעות בחיים. מעבר לכך תמיד כדאי להיות מסוגל להגיש עזרה גם לאנשים אחרים בדרך.

חג שמח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זרוקים לי בתא המטען כיסויי מושבים מחרוזי עץ. מישהו רוצה? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעיקרון זה מים ששכחתי לעלות הביתה אחרי קניות ומאז הם שם.

בני כמה חודשים אז לא נורא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה שמשותף בכל הרכבים: בקבוק מים 2 ליטר, בקבוקון ONR למקרה של ANGRY BIRDS, ערכת עזרה ראשונה וכפפות.

כמו כן, ברכבים עם גלגלים רגילים יש קומפרסור ומיכל מילוי בקצף למקרה של פאנצ'ר.

פורסם

לסחוב נוזל קירור ושמן זו הגזמה פראית ברכב חדש. בטח ובטח שרצועות מנוע שונות- ממילא ברכבים חדשים אתה לא יכול להחליף אותן בעצמך, או שאסור לך עפ"י תנאי האחריות.

זאת בהנחה שהרכב האמור מטופל כפי שצריך ועובר בדיקה שבועית של מפלס הנוזלים. רכב מוזנח יעשה בעיות בכל גיל.

פורסם

אף אחד לא שומע מוזיקה ברכב ?

סאבוופר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שומעים ברכב, לא בתא המטען :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...