Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראוי שיישרו קודם קו עם האירופאים והיפנים (נוחות וצריכת דלק, למשל) ורק אח"כ יפנו לשוק היוקרה.

מאיפה לך לדעת שעם הquoris הם לא ישרו קו עם האירופאים והיפנים?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית כמו חיקוי ליגואר, שהיא בעצמה חיקוי של כל מיני דגמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי אז היינו רואים את זה זולג גם לדגמים העממיים.. לפחות לגבי צריכת הדלק, מדובר במנוע של יונדאי ג'נסיס שלמיטב זכרוני הוא זללן בקטגוריה שלו.

עדיף שישקיעו במחקר ופיתוח עבור הדגמים העממיים (השגת צריכת דלק נמוכה ונוחות טובה יש להשיג מבלי להשתמש בטכנולוגיה יקרה שמקורה ברכבי יוקרה, כי אז היישום יהיה בעייתי).

:idea:
פורסם

דווקא הג׳נסיס קרובת המשפחה, עושה רושם לא רע (חכו שתגיע לישראל להתחרות בלקסוס ואינפיניטי...) אבל אני מסכים עם זה שהדור הנוכחי של הקיא הזאת לא נראה מספיק מגובש...

פורסם

השאלה היא לא האם הקיה הזאת טובה או לא,אלה האם השם קיה ראויה להתנוסס מעל תג מחיר של 60 אלף דולר?,

התשובה היא כנראה לא,אכן קיה מוכרת לא רע בארה"ב אך רכבים קטנים וצנועים יותר וכמו היפניות אם ברצונן לפלוש פלחי שוק יוקרתיים יותר קיה\יונדאי צריכות לבוא עם מותג חדש ויוקרתי שיתמקם מעל קיה\יונדאי.

אם אני לא טועה יונדאי הפכה את השם ג'נסיס למותג בפניי עצמו ועל רכבים אין יותר סמלים של יונדאי.

Porsche 944 turbo

פורסם

נראה אחלה רכב. אם היתה שלי היתה עוברת החלקת כל הסמלים המכוערים של KIA.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

סוף סוף שרשור שמושך את תשומת ליבי.

אז ככה, אתחיל מהסוף, יונדאי לא שינו את הג'נסיס למותג בפני עצמו, הרכב מגיע עם סמל של יונדאי מאחור.

צריכת דלק, הייתה לי ג'נסיס מהדור הראשון, צריכת הדלק של הרכב הייתה מצויינת, מנוע v8 4.6, צריכת הדלק הייתה טובה יותר משל האינפיניטי שלי או לשם השוואה, בתנאי יום יום צריכה זהה לזאת שאני משיג במרצדס E350 עליה אני מתנייד לעבודה.

מבחינת איכות חומרים והרכבה, לרכב היה עיצוב פנים די בנאלי אבל הכל ישב במקום, הוא נמכר עם כמעט 80K מייל, ובמהלך תקופה של שנתיים לא נרשמה שום תקלה למעט הסאן רוף שסירב להיפתח ותוקן בחינם.

הדש בורד היה מצופה עור ב2 צבעים, עם תפרים בולטים, עור נאפה משובח, מערכת המולטימדיה והניווט הייתה פשוטה לתפעול ומאוד נוחה, איכות הסאונד של המערכת ברכב עם חבילת הטכנולוגיה הייתה טובה יותר מזאת של הE350 עם הharman kardon, תא המטען היה עצום, יותר גדול משל הS500 הנוכחית שלי, המרווח ליושבים מאחור היה מצויין, הS500 בגרסא הארוכה מציעה מרווח זהה אך ביונדאי התחושה הייתה פחות כורסתית ויותר מהודקת כמו בב.מ.וו סדרה 5.

הרכב התנהג מצויין, היה שקט מאוד והשאיר רושם מאוד טוב על כל מי שתחילה הרים גבה (לך תסביר לאנשים שקנית יונדאי במקום 750), אני מאוד אהבתי.

לגביי טכנולוגיה ברכבים הקטנים וטכנולוגיה בכלל, ליונדאי יש מחלקת פיתוח מתקדמת מאוד, הכל מיוצר בתוך הקונצרן להבדיל מהגרמניות לדוגמא אשר פונות ליצרנים חיצוניים בשביל תיבות הילוכים ושאר חמוצים.

אפילו הזכוכיות ברכב מיוצרות במפעל של יונדאי.

הם אחראים לפיתוח עצמאי של מנועים מתקדמים בעלי הזרקה ישירה, תיבות הילוכים בעלות 8 מהירויות וכן יש להם גם פטנטים רבים מדי שנה, הסונטה הייבריד היא ההייבריד הטובה ביותר עליה נהגתי, למרות שכרגע הפיוז'ן הייבריד החדשה טובה יותר, יש הפרש של כמעט 4 שנים בין הדגמים.

ליונדאי יש מנועי טורבו מצויינים, הסונטה טורבו בעלת הספק של 274 כ"ס ממנוע 2 ליטרים.

הוולוסטר שלי מאוד חסכונית, וזה רכב שכן נמכר בארץ, הוא גם מעוצב יפה ונותן חבילה מצויינת.

לגביי נתוני מכירה וגישה כלפי הקונצרן אז אתם מדברים עם קלישאות סרק, זוכרים איך סקודה נראתה באמצע שנות ה90?

יונדאי בנו מפעלים בארה"ב, הם מחזיקים את מסלול הניסויים הכי טוב בארה"ב בנאוודה.

יש להם מרכז פיתוח ברינג.

את הג'נסיס החדשה הם פיתחו עם דגש חזק על בטיחות והנאה מנהיגה, תבדקו מי היה אחראי על כיול המתלים של הרכב.

ויש את האקווס, מרשימה מאוד, מרווחת ובנוייה מדהים, ונותנת תמורה מפחידה למחיר שבו היא נמכרת.

הקיה עצמה חדשה, היא תיכנס לשוק בצורה טובה, הם לא משקיעים המון בפרסום, ז"א כן הייתה פרסומת בסופר בול אבל אני לא רואה שלטי חוצות או פרסום מאסיבי כמו שהם עושים לסול.

אל תהיו פאתטיים, ובהשוואה ישירה ל535, הקיה הרבה יותר מכונית, אתם משווים לי למחיר בסיס מול יצרן שעם כל הכבוד עושה מכונית שלא מזדקנות יפה ורוויות תקלות, תנסו להשוות גם את רשימת האזור, תראו שגם 528 עם אבזור שלא מתקרב לזה של הקיה תעלה יותר.

haters will hate

פורסם (נערך)

בסדר בנצי, אני רק מסופק אם ה K900 תרשום זמן מהיר מהפורשה קימן S או

מהמרצדס 65S AMG על מסלול מפותל כמו שה 535I עשתה, וגם תהיה עם אותה בטיחות פאסיבית,

שהיא נכון לעכשיו הטובה ביותר.

אהה..נכון, ה 535I לא מקבילה ל- K900 מבחינת המנועים, בשביל זה יש את ה- 550I שנמכרת בין 59K ל- 66K (בגירסת ההנעה הכפולה) עם מנוע 450 כ"ס.

אני רק מעריך (ואולי טועה) שהם קפצו גבוה מידי עם המחיר, אם היו מסתפקים ב 40K הייתי אומר ואוו, שווה.

אני זוכר כשטויוטה וניסאן התחילו בשנות ה 90 (או סוף ה 80) עם סדרת מכוניות הפאר שמותגו מחדש בשמות לקסוס ואינפיניטי, הן תומחרו במחצית המחיר של דגמי מרצדס ובמוו המקבילים בהם התחרו וקצרו הצלחה אדירה.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

נהגת על הרכב? נהגת על ה550? עם איזה אבזור ה550 מגיעה ב$66k?

הk900 ממוצבת מול הS.

קיימן S זה לא אוטו חזק, הייתי הבעלים של אחת אם אתה זוכר.

מה מעניין רוכשים של רכב סלון? כמה מהר הרכב עושה מסלול? למה לא לקנות קייטראהם?

וסתם לידע כללי, אני לא יודע כמה מכוניות של BMW או מרצדס היו בבעלותך, רוצה לדעת איך נראית ומרגישה סדרה 7 אחרי 3-4 שנים? די מאעפן. תשווה תמורה למחיר.

לגביי איך לקסוס ואינפיניטי התחילו אתה טועה, במקרה אני הבעלים של הדגם הראשון שאינפיניטי שיווקו, M30, שנת 91, שלמעשה זה ניסאן ליאופרד עם סמלים חדשים, רכב שבשנות ה80 כבר הציע מערכת מתלים מגנטית עם סונאר שקורא את הכביש. הן לא עלו מחצית ממרצדס וב.מ.וו.

בנוסף אזכיר לך שבתחילת שנות ה90 אאודי לא היו יצרן של רכבים בעלי פרסטיג' יוקרתי, גם ב.מ.וו לא הכי הצטיינו בתחום הפאר, הן היו יצרן של מכוניות מהנות מאוד.

אם הולכים עוד אחורה, איפה בדיוק התחיל הפרסטיג'? כשמרצדס החלו לחכות את.האמריקאים שהיו שם דבר של פאר? זוכר איך הS קלאס קיבלה מנוע 6.9? איך העיצוב שלה והתכנון שלה נעשה בכדי לכבוש את השוק האמריקאי? אין חוקים בעולם הרכב, יש רק קיבעון מנטלי.

אני ממש שמח שמכרתי את ה540I המסריחה. רכב יד ראשונה, שמור עם נסועה נמוכה שפשוט לא מזדקן יפה.

haters will hate

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...