Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה לך סיבה טובה לקנות brodit.

אחרי שתקנה, אתה תכה את עצמך על כך שלא עשית זאת קודם.

אחד, שהתפכח אחרי 2 זרועות "איכותיות" שהומלצו כאן, וקנה Brodit Proclip Active המותאם למכשיר ברשותי (סוני Z1 קומפקט), ומבסוט.

סקרנת אותי.

ראיתי קצת תמונות באתר היצרן, וזה נשמע מעניין.

איפה קנית? נראה שזה קצת יקר העניין הזה.

באתר היצרן אין מחירים אלא רק הפניה למוכרים בארץ המבוקשת, וכמובן שהמוכר בישראל לא מציין מחירים ומבקש שתתקשר אליו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הלכתי לאיבוד עם כל כך הרבה דפים.

מהי התמורה הטובה והמומלצת ביותר? תודה לעוזרים

אין צורך לקרוא את כל הדפים, תקרא מהסוף להתחלה, בשתיים/שלושה דפים אחרונים יש כבר מספר המלצות טובות.

פורסם

קראתי, הזמנתי אקסומאונט ועכשיו מתחילה הבעיה.

האקסומאונט נפל אחרי שבועיים בערך, והשאיר אחריו חתיכת עיגול שקוע בדשבורד (כנראה שילוב של היניקה והחום או משהו כזה).

מישהו מכיר? איך מעלימים את זה? עובר לבד בחום?

פורסם (נערך)
סקרנת אותי.

באתר היצרן אין מחירים אלא רק הפניה למוכרים בארץ המבוקשת, וכמובן שהמוכר בישראל לא מציין מחירים ומבקש שתתקשר אליו.

הנה אתר ישראלי שמייבא את המוצרים של Brodit. אם יש לך דגם נפוץ, כנראה תוכל לראותו אצלו במקום ואף לקנות מיד.

אם אין לו- הוא יוכל להזמין עבורך:

http://www.handsfree.co.il/items~43~0.htm

אני אישית קניתי מאתר http://www.clove.co.uk, קניתי 2 סטים אקטיביים (אחד עבור אייפון 5c, אחד עבור sony Z1c) ול2 רכבים שונים. סה"כ עלה 144 דולר (38 פאונד ליחידה+ 17 פאונד עבור משלוח).

בזמן ההזמנה, אתה צריך להכניס את המק"טים של Brodit. יש שם באתר הוראות מפורטות.

לעניין המכס, מה שהזמנתי הגיע בקופסת קרטון בגודל של קופסת נעליים(!), ולא חוייבתי במס כלל (למרות הצהרת הערך האמיתית שהייתה רשומה על הקופסה).

אם תזמין רק זרוע אחת, זה יוצא 90 דולר (בערך). בארץ זה יעלה לך 400 ש"ח (לשיקולך)

היתרון בהזמנה בארץ- תוכל להתרשם בעצמך ולבחור את המתאים לך ביותר על סמך תצוגה ממשית ולא על סמך תמונות.

סתם שתבין- הזמנתי מעמד אקטיבי עבור אייפון 5c, כאמור לעיל, אך הוא התברר כלא נוח לשימוש (צריך לשים מטען משלך עם כבל מקורי של APPLE), וזה לא זה. אז פירקתי את המחבר (2 ברגים קטנים) והפכתי אותו למעמד רגיל שבאתר clove עולה 25 פאונד.

המחירים שציינתי כוללים תושבת לרכב.

אציין שהמעמדים האקטיביים שלהם המיועדים למרבית מכשירי האנדרואיד באמת נוחים (ומגיעים עם מטען וכבל מובנה) בעוד שרק האייפונים מגיעים ללא המטען והכבל.

אם תציין איזה מכשיר יש ברשותך, אולי נוכל לעזור לך יותר לגבי התאמת המתקן של Brodit עבורך.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה, אני אבדוק את האתרים שציינת.

המכשיר שברשותי הוא גלקסי 4.

הייתי רוצה מעמד שאפשר להטות וכמובן שמגיע עם המטען המובנה. זה נראה ממש נוח.

Always go sideways

פורסם

תהיה קטנה לגבי המנשאים של Brodit- האם אין בעיה לעשות בהם שימוש כאשר הנייד עטוף במגן סיליקון או פלסטיק סביב? כלומר האם המכשיר עדיין מתאים למנשא וניתן לטעון אותו?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

סתם שתבין- הזמנתי מעמד אקטיבי עבור אייפון 5c, כאמור לעיל, אך הוא התברר כלא נוח לשימוש (צריך לשים מטען משלך עם כבל מקורי של APPLE), וזה לא זה. אז פירקתי את המחבר (2 ברגים קטנים) והפכתי אותו למעמד רגיל שבאתר clove עולה 25 פאונד.

לא הבנתי מה הבעיה עם התושבת שבאה עם הכנה לכבל טעינה. יש לי כזאת לאייפון 5S, והיא מצויינת. אני מעדיף אחת כזאת על תושבת שבה הכבל מובנה, מסיבות של שרידות - כבל יכול להנזק או להתבלות במשך הזמן, במקרה שלי אני פשוט מחליף כבל, במקרה של כבל מובנה - הלכה כל התושבת.

למה פירקת את המחבר ולא שמת כבל טעינה ? חבל, זה ממש נוח לשימוש.

מעבר לזה יש גם לאייפון מעמד עם כבל מובנה למי שממש רוצה, למה אתה אומר שאין ? יש אפילו כמה אופציות :

http://www.proclipusa.com/phone-holders/device/apple/iphone-5c-with-a-case/adjustable-holder-with-tilt-swivel-and-usb-cigarette-lighter-plu-521503-19475.cmsv?p_leftorright=0

http://www.proclipusa.com/phone-holders/device/apple/iphone-5c-with-a-case/adjustable-charging-holder-with-tilt-swivel-for-hard-wired-insta-527502-19475.cmsv?p_leftorright=0

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תהיה קטנה לגבי המנשאים של Brodit- האם אין בעיה לעשות בהם שימוש כאשר הנייד עטוף במגן סיליקון או פלסטיק סביב? כלומר האם המכשיר עדיין מתאים למנשא וניתן לטעון אותו?

אין בעיה, יש להם תושבות מתכווננות, לפחות לאייפונים. יש לכמה טווחים של עובי, לקייסים דקים, בינוניים או עבים ממש.

לאנדרואיד זה רק בלי קייס למיטב ידיעתי אם רוצים חיבור טעינה מובנה. אם זה סתם פסיבי - יש מתכווננים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה.

חלק מכם כבר מכירים אותנו, לאלו שלא - חברת דיטק שיווק והפצה היא היבואנית של ברודיט בישראל ושל מספר חברות נוספות.

לאחרונה גם הצטרפנו כנותני חסות לפורום. שרשור ההכרות שלנו נמצא כאן - בו תוכלו לקרוא עלינו וגם לשאול שאלות על המוצרים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542642

אני אנסה לתת פה תשובות לשאלות שנשאלו ואם צריך מידע נוסף - תרגישו חופשי להטריד אותי פה, בטלפון, במייל, בהודעות פרטיות הכל הולך.

סקרנת אותי.

באתר שלנו (הקישור בחתימה ובבאנר בראש הפורום) יש מחירים לכל המוצרים וגם ניתן לבצע הזמנה.

נכון להיום יש לנו במלאי 140 דגמים שונים של תושבות בסיס לטלפונים (בהתאם לדגם הרכב ושנת הייצור) ו-67 דגמים שונים של עריסות/מתקנים לטלפונים וטאבלטים. כולם במלאי ולכולם יש מחירים באתר. מעבר לזה מה שלא במלאי - תמיד נשמח להזמין עבורכם יחד עם המשלוח הקרוב שלנו.

היות ואנחנו מייבאים מוצרים נוספים בתחום, לא רק של ברודיט, אנחנו יכולים גם לתת פתרונות משולבים - שלא תמיד קופצים לעין באתר, כמו שילוב תושבת בסיס של ברודיט עם עריסה אונירסלית של ארקון או עם עריסת טעינה לאנדרואיד של HR. פתרונות להתקנת טלפון קבוע ברכב ועוד. תרגישו חופשי לשאול ולפנות.

בברכה,

דודי

דיטק

פורסם

אציין שהמעמדים האקטיביים שלהם המיועדים למרבית מכשירי האנדרואיד באמת נוחים (ומגיעים עם מטען וכבל מובנה) בעוד שרק האייפונים מגיעים ללא המטען והכבל.

אם תציין איזה מכשיר יש ברשותך, אולי נוכל לעזור לך יותר לגבי התאמת המתקן של Brodit עבורך.

כמו שכבר נענה ע"י misterb העריסות לאייפון מגיעות במספר אפשרויות:

1. עריסות לאייפון ללא טעינה - יש כאלה שמתאימות למכשיר לללא כיסוי (מרופדות למניעת שריטות) ויש כאלה למכשיר עם כיסוי - בכמה גדלים שונים - מתכווננות.

2. עריסות עם הכנה לחיבור כבל טעינה מקורי. מתאים רק לכבל מקורי או זהה במידות למקורי במדוייק. לדעתי הפתרון המשתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת וגם הנמכר ביותר. מגיעות ללא כבל ומטען. אתם משתמשים בכבל שלכם או אפשר לרכוש אותו בנפרד.

3. עריסות עם טעינה מלאה - כבל יצוק ומטען רכב. יקרות מאוד יחסית בגלל השימוש שעושים ברודיט בכבלים יקרים מאושרי אפל של גריפין.

לדגמי אנדרואיד - המבחר משתנה:

לכל הדגמים יש עריסות בלי טעינה למכשירים ללא כיסוי או עם כיסוי.

לכל הדגמים יש גם עריסות עם טעינה שמתאימות למכשיר בלי כיסוי - משני סוגים בדרך כלל: מטען רכב יצוק ודגם עם כבל USB ומטען מצת USB נפרדים. (שמאפשר גם חיבור ישיר ל- USB באוטו אם יש והעברת מוזיקה).

לחלק מהדגמים: למשל S3, S4, נקסוס 5 - יש עם עריסות טעינה למכשיר עם כיסוי.

פורסם

אני מבין את הצורך של המנהלים לסדר וארגון בפורום, אבל אני חושב שלספונסר של הפורום ראוי שיהיה פוסט משלו ושלא ייבלע בשרשור אחר או שייעלם לתוך שרשור אחר, לא ברור לי למה איחדו את השרשורים.

לענייננו.

אשמח לדעת מחירים לפיאט פונטו איבו 2010, טלפון גלקסי 4.

אני מעוניין בתושבת למרכז הדשבורד, ועריסה הכוללת מחבר טעינה.

אני פשוט לא ליד המחשב אז לא יכול לבדוק כרגע את האתר.

תודה.

Always go sideways

פורסם

באתר לא מופיעה תושבת פונטו אלא רק 500 / אבארת'.

העריסות ל-S4 עולות 169, 399 ו-489 לעריסה שרק מחזיקה, עריסה למכשיר בלי כיסוי עם טעינה, ועריסה למכשיר עם כיסוי עם טעינה בהתאמה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנה מה שבניתי לי (בעזרת חבר) לרכב.

רציתי שתהיה תושבת נוחה (קל להכניס ולהוציא את המכשיר) ושתהיה נמוכה ברכב ולא גבוהה בשמשה.

הזמנתי מאיביי gripgo וחתכתי את התושבת ממש צמוד לכדור.

השתמשנו בפלסטלינה כדי להעתיק את הצורה של המקום בו רציתי שתהיה התושבת. עשינו דגם מגבס ועליו כמה שכבות של קרבון.

בסוף נוצר "אוכף" שיושב בול ברכב - שמנו בפנים גומי עם דבק כדי שיהיה לחץ וחיכוך גבוה יותר.

על האוכף חיברתי את מה שנשאר אחרי החיתוך של הgripgo והרי התוצאה.

זה נוח, יציב, מתכוונן ונראה פגז!

IMG_2161.JPG

IMG_2162.JPG

IMG_2167.JPG

פורסם

תתחדש, נראית עבודה יפה.

התושבת עצמה נשלפת החוצה? כי את ה-GripGo צריך לנקות מדי פעם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן. חתכתי את הכדור שמגיע עם התושבת מהזרוע וחיברתי עם בורג לאוכף קרבון כך שהפלטה עם הירוק המגעיל מתכווננת ונשלפת.

וגם כל האוכף יושב בלחץ על הצלע כך שגם זה נשלף.

• תוכן חדש...