Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדי פעם מסתכל במראות, שמתי לב לטוסטוס, הבנתי שהוא הולך לעקוף לא משנה מה אז זזתי קצת ימינה, הפוקוס שלפני לא.

לא נראה לי שהרוכב הזה הולך להיות על הכביש עוד הרבה.

עולות הרבה שאלות, אבל אם אני אוותר על רובן (כמו לאן הוא ממהר, מה גודל הביצים כדי לעשות דבר כזה) נשארת לי שאלה אחת.

אם נצא מנקודה שהוא הולך לעקוף בכול מקרה, למה הוא לא בוחר את השול הימני היותר רחב?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לא מנסים לעקוף פאביה מיוחמת. ומדוע המוביוס מרצדת כ"כ והאיכות הכללית גרועה?

צודק!

איזה חומוס יצאתי.

מנסה לעקוף פאביה.

:lol:

האיכות והריצוד בגלל מצלמה סינית זולה. לא מוביוס.

עולות הרבה שאלות, אבל אם אני אוותר על רובן (כמו לאן הוא ממהר, מה גודל הביצים כדי לעשות דבר כזה) נשארת לי שאלה אחת.

אם נצא מנקודה שהוא הולך לעקוף בכול מקרה, למה הוא לא בוחר את השול הימני היותר רחב?

צד ימין זה שול (פס צהוב).

צד שמאל זה קו לבן (פס לבן).

טעות נפוצה.

אם היה שוטר באיזור, הקטנוען הזה היה חוטף על עקיפה בפס לבן.

ד"א, זה לא גודל ביצים אלא היעדר השכל (וזה אומר לך אופנוען לשעבר).

פורסם
הנה כמה שלי מהזמן האחרון...

הם מוגדרים כפרטיים אז אנחנו לא יכולים לראות אותם.

-------------------------------------------------------------------

המשך שלי

01/10/2014 חלק 3 ואחרון

00:00-01:17

סיטרואן C4 פיקאסו 65-373-13 מנסה להידחף ואז מגלה שאין לו לאן, אז חוזר ברוורס, ואז מנסה שוב להידחף ואני הפעם לא נותן לו, אז כבודו מחליט שהוא עוקף את הפקק דרך הנתיב הנגדי ונדחף לקצה.

למה לא נתתי לו להיכנס? כי לא התחשק לי, ואני לא חייב לו כלום, והוא גם עיצבן אותי בזה שניפנף בידיים כאילו אני חייב לו אחרי הנסיון הראשון.

01:17-01:44

כביש 5, כביש מהיר בקטע הזה של הכביש, מה מחפשים עליו טרקטור ואופניים חשמליים? מה הם עשו ויעשו במחלפים? סיכון מיותר

01:44-03:38

נהגת של מאזדה 5 מספר 73-004-63 שכנראה התעסקה במשהו כבר מההתחלה לא לגמרי שם, (01:57 חוצה קו הפרדה רצוף כדי לקחת את הסיבוב), ב-02:19 היא שוב חוצה קו הפרדה כדי לקחת את הסיבוב, והחל מ-02:44 היא מתחילה לבלום לקראת הצמתים, ובכל זאת נכנסת לצומת באדום ברור ובוהק.

הבהבתי וצפרתי כדי להזהיר אותה שיש תנועה ממול שפונה שמאלה, והיא עצרה באמצע הצומת ונשארה שם, עם הרמזור הירוק היא המשיכה.

03:38-03:50

בית שמש, הונדה סיוויק האצ'בק אפורה שלא רואים את לוחית הרישוי שלה, הנהג עוצר בנתיב נסיעה הימני באדום לבן בכניסה למעגל תנועה דו נתיבי, מה שמכריח אותי להיכנס למעגל התנועה מהנתיב השמאלי לנתיב החיצוני.

03:50-04:10

איפה חונים במרכז קניות שיש בו יותר חנייה מרכבים? באדום לבן על הנתיב כמובן, ואם אפשר לפני ואחרי פנייה מוסתרת זה הכי טוב, חברים במועדון מאזדה 5 35-895-71, אאודי שהפנסי ערפל ואורות הדרך הדלוקים שלה גורמים להשתקפויות שלא רואים את לוחית הרישוי, וטנדר עם לוחית רישוי מטונפת ברמות אחרות.

04:10-04:48

תור ארוך לפנייה שמאלה (כמה ארוך? אני עברתי בסבב השני של הרמזור), ואז מגיע הנסיך בטויוטה קורולה לבנה 95-945-27 מהנתיב הימני שפונה ימינה ונדחף מאחורי המשאית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אוסף מהשבוע:

02/10/2014:

רכב של בזק 26-786-75 ועוד שני רכבים פרטיים יונדאי i30 כסופה 45-927-66 וקיה ריו האצ'בק לבנה 39-201-52 חונים באמצע הנתיב בחנייה כפולה והופכים את בן גוריון לחד נתיבי.

הגדיל לעשות נהג המאזדה 6 השחורה 50-956-65 שלא בדיוק חנה בחניית נכים (ששמורה למספר רכב אחר שמתחיל בכלל ב-37) אלא עמד עליה רק עם שני הגלגלים הקדמיים, ואילו עם האחוריים הוא חסם גם הוא את הנתיב הימני.

בית שמש באיזור התעשייה בערב, לא שהוא הפתיע אותי, אבל בכל זאת, האופל קורסה הלבנה הזאת 19-366-18 יוצא מחנייה לכביש, בלי לאותת, במהירות, ואפילו בלי פנסים בצד ימין של הרכב, לראות אותו? יותר לכיוון של לנחש שהוא שם.

03/10/2014:

ילד עם אופניים נוסע בחד סיטרי צפוף נגד כיוון התנועה במקום בלי שדה ראייה כמעט מהכיוון שהוא מגיע ממנו. הוא קולט אותי ומנסה ללכת לחנייה פנויה אבל מתקשה עם זה.

ראיתי שהוא נלחץ אז האטתי ממש עד לעצירה וסימנתי לו שזה בסדר ושיעבור.

זה לא עזר והוא המשיך לדדות לכיוון החנייה בלחץ.

05/10/2014:

סקודה סופרב על כביש 44 מכיוון צומת נחשון לכיוון רמלה מחליט שהוא כנראה בכיוון הלא נכון, עושה פרסה באמצע הכביש, חוצה פס לבן לשם כך, ואם זה לא מספיק אז הוא מגלה שהוא לא משלים פרסה בטייק אחד, אז הוא עוד עשה רוורס. לצערנו אנחנו לא נדע מי הנהג כי הזווית שבה הוא עמד לא חושפת את לוחיות הרישוי.

כביש 44 הפעם לקראת מחלף השבעה, בו אני מתכוון לפנות ימינה, אז בערך 400 מטרים לפני כן אני מאותת ימינה ועובר לנת"צ כדי לחצות אותו, במקום יש בד"כ פקקים (במיוחד בשעה המצולמת) ולכן מעבר מוקדם יחסית לנת"צ הכרחי.

אבל המאזדה 6 הלבנה 10-637-76 שיוצאת ממשמר השבעה לא שם לב לתמרור ה"תן זכות קדימה" שיש לו, והכריח אותי לסטות מהנתיב בערך ב-90 קמ"ש, כשהוא קלט את הסטייה שלי (שזה גם ככה היה מאוחר מדי) הוא סטה לשוליים.

פארק אזורים, על המובילית למעלה אפשר לראות אוקטביה VRS שחורה, כנראה בדרך ללקוח מאושר.

אחרי הפנייה יש עוד מובילית, הפעם עם סוניק RS, אבל עומדת באמצע נתיב האצה / האטה ופשוט חוסמת אותו לחלוטין, מה שמכריח אותי לעבור נתיב לתוך הכביש הדו-נתיבי והסואן בד"כ (דרך אם המושבות לכיוון בני ברק).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המשך שלי

01/10/2014 חלק 3 ואחרון

00:00-01:17

סיטרואן C4 פיקאסו 65-373-13 מנסה להידחף ואז מגלה שאין לו לאן, אז חוזר ברוורס, ואז מנסה שוב להידחף ואני הפעם לא נותן לו, אז כבודו מחליט שהוא עוקף את הפקק דרך הנתיב הנגדי ונדחף לקצה.

למה לא נתתי לו להיכנס? כי לא התחשק לי, ואני לא חייב לו כלום, והוא גם עיצבן אותי בזה שניפנף בידיים כאילו אני חייב לו אחרי הנסיון הראשון.

אני לא עוקב אחר כל הסרטונים, אבל נתתי עוד סיכוי, ראיתי רק את הקטע הראשון, ואני רואה שאתה מקדים את השאלות: היית צריך לתת לו לההיכנס!

אתה רוצה שהוא יחכה עד מחרתיים? אני די מצדיק את ההתנהגות שלו. לגבי התנהגותך: אני יכול להגיד בפה מלא שאני הייתי נוהג אחרת. הוא לא נדחף, אותת, חזר אחורה כדי לפנות את התנועה ,ראה שיש לו עסק עם טור מכוניות מזרח-תיכוני והמשיך לדרכו.

ביתר הקטעים לא אצפה לעת עתה, למען הבריאות הנפשית שלי.

פורסם
אני לא עוקב אחר כל הסרטונים, אבל נתתי עוד סיכוי, ראיתי רק את הקטע הראשון, ואני רואה שאתה מקדים את השאלות: היית צריך לתת לו לההיכנס!

אתה רוצה שהוא יחכה עד מחרתיים? אני די מצדיק את ההתנהגות שלו. לגבי התנהגותך: אני יכול להגיד בפה מלא שאני הייתי נוהג אחרת. הוא לא נדחף, אותת, חזר אחורה כדי לפנות את התנועה ,ראה שיש לו עסק עם טור מכוניות מזרח-תיכוני והמשיך לדרכו.

ביתר הקטעים לא אצפה לעת עתה, למען הבריאות הנפשית שלי.

שיחכה עד שנה הבאה, או שיבין שאם יש פקק אז הוא יכול לפנות ימינה וימינה (מגיע בדיוק לאותו מקום, בדיוק באותו מרחק), זה לא באמת מעניין אותי.

אני נוסע בנתיב, אני באמת לא אמור לעשות ג'אגלינג כדי לתת לו להיכנס, בטח ובטח לא כשהוא מרים ידיים אחרי שהבחור הראשון לא נתן לו להיכנס, ובטח לא כשהוא צופר לי שאני אתן לו להיכנס, ובטח ובטח ובטח לא כשכל זה אחרי שאני עומד בפקק 15 דקות כדי להגיע למקום הצילום.

סליחה? אני צריך לתת לו להיכנס? אני לא צריך שום דבר, הוא צריך לתת זכות קדימה, לא רוצה שייסע בנתיב הנגדי ויכנס לצומת מהנתיב הנגדי כפי שעשה, וכשיום אחד יהיה שם רכב ויכנס בו חזיתית יידע למי לבוא לטענות, לתחת העבריין שלו.

אתה מוזמן להצדיק אותו עד מחר, ואם זה נראה לך הגיוני שהוא יעקוף פקק דרך הנתיב הנגדי, אז כנראה שאתה עבריין לא פחות ממנו.

אם מדברים על תרבות נהיגה, מפה מתחילה תרבות נהיגה.

ובטח שאני מקדים את השאלות, כי התגובות של המתחסדים פה לפעמים נראות כאילו הנהג שנמצא בנתיב חייב לתת זכות קדימה לזה שרוצה להשתלב.

אז הלו, תתאפסו, יש לכם שיחה מהמציאות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

Eily

הוצאת לי את המילים מהפה (או מהקלדת).

mx3,

אתה מרבה לכתוב על תרבות נהיגה וקורא לכולם בבונים.

טול קורה מבין עיניך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה לעשות כי ככה מתנהגים בבונים.

לנהגים שלא מתנהגים כמו בבונים אני נותן יופי להשתלב, כאלה שמתנהגים ככה יישארו שם עד קץ הימים מבחינתי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שאתה מתקשה להבין זה שאתה אמנם חיכית 15 דקות, הוא לא הגיע מאיפה שאתה הגעת ובקצב הזה לפי ההגיון שלך הוא אמור לחכות גם שעתיים (אם נתעלם מהפתרון ה"אלגנטי" שהצעת שלא עולה לכל אחד בראש).

במקרה הזה אני לא יכול ממש להצדיק אף אחד מכם, אבל כן להבין את ההתנהגות שלו.

אני, בכל אופן, לא הייתי נוהג כמוך. ואם כן אז הייתי מתבייש להעלות לפורום סרטון כזה.

פורסם (נערך)

אני לא מתקשה להבין שום דבר.

הבחור יוצא מחנייה לתוך כביש פקוק, מה פקוק, עומד בכיוון התנועה שלי עד כמה שהוא יכול לראות, עד לצומת ימינה ועד לצומת שמאלה, הכיוון השני ריק כמעט לחלוטין.

אבל מה, הבחור מרגיש שחייבים לו, שהוא עכשיו כבודו הגיע, וכולם צריכים לפנות לו את הדרך, בגלל זה הוא נכנס בצורה כזאת לכביש למרות שהיה ברור לו שהוא לא יצליח להיכנס ברווח הלא קיים בין הרכבים, אבל הוא רצה להראות שהוא אבו-עלי, שהוא עכשיו הגיע, ושהוא הגיע אז ייתנו לו להיכנס.

כשלא נתנו לו להיכנס הוא מרים ידיים, צופר, פותח חלון וצועק על נהגים.

כאן אני החלטתי בדעתי שאם הוא מנסה להיכנס לפניי אני כעיקרון לא מאפשר לו כי אני לא חייב. כי הוא בנאדם מגעיל.

הוא ניסה את מזלו וגילה שזה לא עובד עליי, שוב הרים ידיים באוויר, שוב צפר, וכמו הילדים שמפסידים במשחק והופכים את השולחן, הוא פשוט עוקף את כל הפקק דרך הנתיב הנגדי.

אתה לא היית נוהג כמוני ולכן כנראה אנחנו שני בני אדם שונים, אבל בנקודה הזאת זה מה שהתקנה אומרת, לנהג ההוא "תן זכות קדימה", בטח ובטח לא מאפשר לו לעקוף פקק דרך הנתיב הנגדי.

אם מישהו בוחר לאפשר לו להיכנס מה טוב, אם לא הוא יכול להמתין שיגיע מישהו שייתן לו להיכנס או לנסוע מסביב.

ובינינו, אם על הנהג הראשון הוא לא היה "מתפוצץ" ככה הייתי נותן לו להיכנס.

אבל לא מעט פעמים הצורה שבה אנחנו מבטאים את עצמנו מקדמת אותנו בחיים או משאירה אותנו במקום.

בתור מעסיק היית לוקח לעבודה מישהו שההתנהגות שלו הייתה להיכנס ללובי ולנסות לעקוף אחרים שממתינים בתור, ואז כשלא נותנים לו אז הוא מתחיל להרים ידיים ולצעוק ואז פשוט נכנס לחדר הראיונות?

אף אחד לא רוצה להיות חבר של הילד ההוא שמפסיד במשחק והופך את השולחן.

ואגב, הייתי במקומך מחליף את הניסוח של ההודעה הראשונה שלך בנושא #5441, לא הייתי כותב "צריך" במשפט הזה אלא "רצוי", בטח שלא הייתי מדגיש את המשפט עם המילה "צריך", כי אני צריך לנשום, אני צריך לאכול ואני צריך לשתות, אני לא צריך לתת להיכנס.

עברית נכונה זו לא בושה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...